Beste hybridbiler for høye sjåfører

I begynnelsen var hybrider ikke så praktiske fordi de ofret last og passasjerplass for ekstra drivlinjekomponenter. Som sådan manglet disse bilene plass sammenlignet med deres gass- og dieseldrevne kolleger.

I dag er det ikke tilfelle lenger, og selv høye mennesker kan passe inn i mange hybridbiler uten problemer. En bil for en høy sjåfør må tilby overlegen hode-,ben-  og skulderplass, men utenå ofre for mye bak-seteplass.

Biler som Hyundai Sonata, Toyota Prius, Subaru Crosstrek  Hybrid  og Ford C-Max er flotte relativt rimelige hybridbiler for høye mennesker. Hvis du vil ha en mer eksklusiv opplevelse, kan du vurdere å kjøpe Lexus RX 450h, BMW X5 Hybrid  eller Volvo XC90 T8 Twin  Engine.

Hyundai Sonata Hybrid

Hyundai Sonata sedan er en av de mest romslige rimelige sedans på markedet akkurat nå. Som sådan er Sonata et godt valg for noen som ønsker å kombinere mye plass, relativ overkommelig pris, anstendigpålitelighet  og overlegen effektivitet.

Sonata tilbyr 40 tommer takhøyde foran og mer enn 46 tommer benplass foran. Sonata leveres som standard med 60/40 split-fold bakseter og klasseledende lasterom også. Deter vanskelig å utsette Sonata, spesielt for noen som trenger    mer plass.

Toyota Prius V

Det er ikke en sann samtale om hybridbiler av noe slag uten å nevne Toyota Prius, og Prius V-varianten er den mest sjenerøse når det gjelder passasjer- og lasterom. Prius V tilbyr en mer oppreist taklinje som forbedrer takhøyden betydelig sammenlignet med den vanlige Prius.

Rundt 40 tommer av førerens takhøyde, mer enn 41 tommer av førerens benplass er mer enn nok for høyere sjåfører. Det fine med Prius V er at alle de resterende setene er mange romslige, slik at du ikke trenger å ofre for mye av baksetene for å bli komfortabel på første rad.

  Hva er det vanskeligste å fikse på en bil?

Subaru Crosstrek Hybrid

Subaru Crosstrek  Hybrid er en flott bil av mange grunner, og en av dem er det faktum at jegikke lett passer høyere sjåfører uten å inngå kompromisser. I tillegg til det er Crosstrek  et flott alternativ for noen som lever en aktiv livsstil  fordi  8,7-tommersbakkeklaring absolutt kommer til nytte.

Crosstrek  tilbyr rundt 40 inches av førerens takhøyde og mer enn 43 inches av driverens benplass. 43 inches av benplass er mer enn nok for nesten alle sjåfører der ute, og det betyr at du ikke trenger å ofre bakre passasjersete plass for å bli komfortabel.

Lexus RX 450h

Lexus RX450h er klassifisert som en mellomstorfirehjulsdrevetSUV, som sådan bør RX450h komfortabelt kunne frakte 4 passasjerer over nesten alle typer terreng der ute. RX450h tilbyr kanskje ikke klasseledende  førerplass på 38,7 tommer av førerens takhøyde og 41,4 tommer førerbensplass, men det 450h tilbyr er komfort.

Når deter sagt, er det lett å bli komfortabeli RX450h fordi det tilbyr fleremåters  justerbare seter,  et elektrisk justerbart ratt, armlener rundt, og en stille og rolig hytte. RX450h tilbyr også 18 kubikkfot lasteplass, noe som er mer enn mye for fire passasjerer.

BMW X5 xDrive  45e

Rommet er bare relativt når det gjelder komfort. Hvis du ikke har den minste mengden direkte plass, kan ingen mengde luksus gjøre deg komfortabel. På den annen side, hvis du har minimal mengde plass, kan mye luksus gjøre deg betydelig mer komfortabel.

  Beste Mercedes hybridbiler

DEN BMW X5 xDrive  45e tilbyr nesten 41 inches av driverens takhøyde, men mindre enn 40 inches av driverens benplass. Disse tallene virker kanskje ikke fantastiske ved første øyekast, men når du vurderer hvor god X5 er til å gjøre deg komfortabel, blir tallene irrelevante.

Volvo XC90 T8 Twin Motor

Hvis du verdsetter sikkerhet, komfort,stil  og eleganse, bør Volvo XC90 være helt øverst på listen din. XC90 tilbyr 39 inches av driverens takhøyde og 41 inches av driverens benplass som gjører  XC90 en verdig competitor.

Imidlertid, hvis du parer nivåene av komfort og letter XC90-tilbudene med 400hp og anstendige mengder plass, er det virkelig vanskelig å utsette XC90. Uansett hvor høy du er, vil du sannsynligvis være komfortabel inne i en hvilken som helst mellomstor SUV, og XC90 er en av de beste mellomstore SUV-ene som for tiden er til salgs.

Delen Vanlige spørsmål

Er det verdt å kjøpe en hybridbil?

Tidene endrer seg, og vi bør endre oss med det, og som sådan hybridbiler blir nå noe av en norm i 1st  verden land, men gjør vi det riktige valget hvis vi alle begynner å gå over til hybrider?

Å kjøpe en hybrid er bare fornuftig hvis du virkelig planlegger å koble den til. Mange mennesker som kjøper hybrider er hovedsakelig avhengige av forbrenningsmotoren, og som sådan er det virkelig ikke noe nevnelig skille mellom en hybrid og en vanlig forbrenningsmotorbil.

  Kan du bruke en hundekasse i bilen?

Hvilken type bil bør en høy person unngå?

De fleste biler i dag er romslige nok til 6 bunntekster, spesielt hvis du har en tendens til å reise på egen hånd. Hvis du ofte reiser med passasjerer, vel, bør du definitivt hoppe over hatchbacks og små sedans og crossovers.

Disse kan være romslige nok, men bare hvis du ofrer bak-sete benplass som ikke gir mening hvis du har en tendens til å reise med flere passasjerer. Foruten kompakte og subcompact biler, noen sportsbiler og superbiler er også altfor trangt for alle over 6 fot høye.

Er en elbil et bedre kjøp  enn en hybridbil?

Svaret på dette spørsmålet avhenger av flere  forskjellige variabler, for eksempel stedet der du bor, ladeinfrastrukturen, antall kilometer du gjør daglig,  og tilgjengeligheten av hjemmevegglading.

Den generelle tommelfingerregelen er – hvis du ikke gjør for mange miles på din daglige pendling, og du kan lade hjemme til en  anstendig pris, kan du like godt velge en EV. Men hvis du planlegger å kjøre lange avstander, velger du bare en ELBIL hvis ladeinfrastrukturen er der for å støtte deg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter