Hvilken bil er Bumblebee

Alle Michael Bays Transformer-filmer var en smash-hit på grunn av mye action og fantastisk CGI, men bilene selv var også en stor del av det. Mellom alle de interessante motordrevne maskinene som er avbildet i serien, er knapt noen av dem like gjenkjennelige som Bumblebee.

Bumblebee er basert på den legendariske Chevy Camaro, og med hver film kom en ny Bumblebee Camaro. For noen år siden ble alle fire Camaro Bumblebee-bilene solgt på  en auksjon for $ 500k, noe som kanskje ikke virker som mye, men  det  er  fordi alle disse fire ikke er gaterettslige.

Den første generasjonen  Bumblebee stjernered i 2007 Transformers og følgende oppfølger, Revenge of the Fallen. Den andregenerasjonenBumblebee ble introdusert i 2010 som dukket opp i Dark of the Moon-filmen. Disse to generasjonene ser ganske like ut.

Tredje generasjon Bumblebee var en 2013 redesign Camaro laget for å se ut som 2016 seriell produksjon modell. Den fjerde og siste Bumblebee Camaro ble brukt i filmen The Last Knight fra 2016. Chevy gjorde dette for å promotere 2019-modellen Camaro som så nesten identisk ut som filmbilen.

1m gen  Bumblebee Camaro – Originalen

Den første Transformers-filmen ble sendt tilbake i 2007, og den første iterasjonen av Bumblebee Camaro er uten tvil den mest ikoniske. Denne Camaro-modellen ble senere utgitt som en serieproduksjon femte generasjon Camaro, og takket være filmen var denne modellen en smash hit med rekord-bryte salg.

Filmen starter med en gammel og rusten Camaro fra 1977 som senere forvandles til den nå elskede5.  Først i 2009 ga Chevy til slutt ut femte  generasjon Camaro for publikum,  noe som betyr at den opprinnelige Bumblebee var under utvikling i ganske lang tid.

  Best brukte biler for høye sjåfører

Denne Camaro-modellen var basert på Camaro-konseptet i 2006, men underpinnings var faktisk basert på Holden Monaro. Dette var nødvendig av ytelseshensyn, da Camaro-konseptet bare var et konsept på den tiden.

Som sådan ble den originale Bumblebee ikonisk, og nesten alle visste at denne Camaro-modellen sannsynligvis vil bli en fremtidig klassiker. Mellom et stort antall film-berømte biler er denne gule muskelbilen absolutt en av de mest ikoniske.

2.  generasjon Bumblebee Camaro – En verdig etterfølger

Før andre generasjon Bumblee  ble introdusert, bestemte Chevy seg for å bruke en modifisert produksjonsversjon av den første Camaro for Revenge of the Fallen-oppfølgeren. Oppfølgeren kom ut bare noen få måneder etter den offentlige utgivelsen av 5th  Camaro som ytterligere økte salget.

Men for 2011 Dark of the Moon-filmen bestemte Chevy seg for å oppgradere Bumblebee til SS-spesifikasjonen. Denne versjonen av Bumblebee hadde en lignende, men annerledes gul som var mer lik en gul nyanse i stedet for en flat gul som forgjengeren.

Andre endringer inkluderte et sett med nyere sporty svarte hjul, svarte sidespeilog et sett med malte svarte striper som løp sammen  med  hetten. Denne versjonen av Camaro var ganske mye mer strømlinjeformet, men likevel aggressiv, og mange tror at denne versjonen er den beste-ser utsom en.

3rd  og 4th  gen Bumblebee Camaro modeller – En betydelig avgang fra originalen

Den tredje bilen var mye annerledes sammenlignet med forgjengerne med en mer moderne-ser foran og bak ende. Denne versjonen rocket også et mer aggressivt kroppssett rundt hele bilen, og et sett med nye hjul med dekkskriving.

  Er parkering i en garasje bedre for bilen din?

Denne Bumblebee Camaro er basert på et konsept for post5-generasjonen  Camaro-modellen, som ytterligere gjentar det faktum at Chevy smart brukte Transformers-franchisen til å markedsføre alle de kommende Camaro-modellene.

Den siste Camaro-modellen er utvilsomt den mest aggressive hittil. Sporting en gal aero kit denne Camaro ser mer ut som en sporbil enn en muskelbil. Denne generasjonen var også i utgangspunktet den neste serieproduksjonen Camaro også, akkurat som alle sine forgjengere.

Uansett hvilken Camaro-generasjon du synes er best, gjorde alle disse modellene veldig bra når det gjelder salg. I dag blir Chevy Camaro sakte mindre og mindre populær på grunn av kontroversiell design deciioner, og dette kan spille til fordel for alle de foregående modellene.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye solgte Bumblebee-kolleksjonen?

Tilbake i 2019 solgte alle fire Bumblebee Camaro-modellene for en rapportert $ 500k. Dette virker kanskje ikke så mye for fire filmbeskyttede biler, men grunnen til at de ikke hentet enda mer er at  de ikke er gaterettslige, og som sådan kan disse bare kjøres på et spor.

Imidlertid vil ingen risikere å skade en filmbil på en banedag, og deter mer enn sannsynlig at alle disse fire aldri vil se noen kjøring. Som sådan er disse bare verdifulle for folk med bilsamlinger  og mye penger. Hvis de var gaterettslige, er sjansen stor for at auksjonsprisen ville være betydelig høyere.

  Hvilken bil er mest behagelig for lang kjøring?

Hvorfor var Bumblebee en Camaro, og ikke en VW Beetle?

Den opprinnelige serien skildrer en gul WV Beetle som heter Bumblebee, men ryktet sier at Michael Bay trodde at VW Beetle var langtlikHerbie, og han ønsket å endre det. I tillegg til det gikk Chevy med på å skrive opp en stor sjekk om Camaro skulle brukes som Humle.

I ettertid tok Chevy det riktige valget da Transformers-serien var avgjørende for å markedsføre alle de nyere Camaro-modellene. I fremtiden  kan  VW Beetle bare  gjøre et comeback som Bumbleværee  per en av    filmensprodusenter.

Hva er den beste Chevy Camaro gjennom tidene?

Å velge den beste Camaro gjennom tidene er ganske vanskelig, men det ser ut til at Camaro ZL1 fra 1969 er den aller beste Camaro av dem alle. Takket være en fantastisk design, en long-arv    og en tordnende L88 427 stor blokkmotor, regjerer 69 Camaro suverent som den ubestridte Camaro-mesteren.

Denne versjonen av Camaro tilbød 430hp som var et stort antall tilbake i 1969. Foruten engineering flex, var denne versjonen også begrenset til bare 69 enheter som gjorde 69 Camaro til en utrolig verdifull bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter