Beste bil for jakt

En perfekt jaktbil må kunne gå hvor som helst, når som helst. Det bør være en bil som er pålitelig, billig å kjøre,  og har ikke noe imot å bli kastet rundt buskene. Som sådan er det alltid en god ide å kjøpe brukt og  billig, da det sparer deg for penger i det lange løp.

En slik bil bør også være praktisk og tilby enkel tilgang overalt fordi en flott jaktbil må kunne frakte alt utstyret ditt, inkludert dyrene. En SUV er alltid et godt valg for jaktformål, da den tilbyr en hevet kjøreposisjon og nok bakkeklaring for de fleste jaktløyper.

En Jeep Wrangler har alltid vært et perfekt verktøy off-road SUV som er i stand til å krysse ulendt terreng uten problemer. Den samme historien gjelder for Dodge RAM Rebel-utgaven, men RAM tilbyr også en seng som er stor nok for alt jaktutstyret ditt.

Men hvis du først og fremst er interessert i å kjøpe en brukt off-roading legende, en 1980-1997 Toyota Land Cruiser eller en eldre Land Rover Defender er begge gode alternativer. En Jeep Cherokee XJ kan kjøpes for peanøtter, og hvis utstyrt med et heissett, er XJ praktisk talt ustoppelig i de fleste situasjoner.

Jeep Wrangler

En Jeep Wrangler har alltid vært helt i forkant av OEM terrengkjørere på grunn av utmerket fjæring som er like i stand til å glatte ujevne veiflater og krysse grovt terreng. Hvis du velger Rubicon trim, ser du på en terrengmaskin.

Når det gjelder praktisk, er Jeep Wrangler bagasjerommet perfekt i stand til å imøtekomme opptil to fullvoksne kjære. Foruten off-roading og praktisk, Wrangler også er utstyrt med et stereosystem og en A / C så det er ikke alt fungerer ingen lek.

  Hva er de beste SUV-ene for sikkerhet og pålitelighet?

Dodge RAM-opprører

Dodge RAM Rebel er en ganske lett pickup som kan ta deg dit du vil. Sammenlignet med Wrangler er RAM ikke så dyktig off-road, men det er absolutt mer praktisk takket være en stor seng.

Rebel tilbyr et sett med beefed-opp suspensjon som inkluderer en 1-tommers heis kit  som  perfekt balanserer off-roading og on-road komfort. Det tilbyr også en kraftigere og mer effektiv motor sammenlignet med den eldre modellen med alle nødvendige komfortfasiliteter og funksjoner.

1988-1997 Toyota Land Cruiser

Hvis du er ute etter en no-nonsense målrettet jakt bil som ikke kommer til å bruke for mye tid på å gjøre noe annet, en eldre brukt Toyota Land Cruiser er et godt valg. Et legendarisk firehjulstrekksystem, rikeligbakkeklaring  og relativt billige driftskostnader gjør LC til et flott jaktkjøretøy.

I tillegg til off-roading evner, tilbyr LC også overlegen pålitelighet vanligvis forbundet med en Toyota. En Toyota Land Cruiser er et ikon på grunn av sin  utrolige seighet og nesten ustoppelige mekanikk. Som sådan er LC eller Jeep Cherokee XJ   de to beste-bruktjakt SUVer penger kan kjøpe.

Land Rover Forsvarer

Land Rover Defender er en bil laget for å krysse ulendt terreng som nobody ‘svirksomhet, og når det gjelder Land Rovers, er Defender definitivt den mest dyktige. Defenderen har også en spesiell plass i historien om service-SUVer da mange militære rundt om i verden brukte Defender i alle slags terreng.

  Hvilket kjøretøy har den roligste hytta?

En Defender varer i generasjoner, og som sådan er en flott jaktbil. Det er svært brukbart, og du kan stole på at Defender trygt og pålitelig tar deg over alle slags terreng. I tillegg til off-roading evner, Defender tilbyr også en anstendig mengde komfort og sikkerhetsfunksjoner.

Jeep Cherokee XJ

Det beste med Cherokee XJ er muligheten til å tilpasse den til utrolig lave kostnader. Et ekstremt terrengsett for en Cherokee XJ koster noen ganger mindre enn $ 1000. Som sådan er du i stand til å kjøpe en XJ for dumme penger, og hvis du bruker det ekstra på noen få mods, blir XJ et go-everywhere monster.

Hver gang du går til en off-road økt hvor som helst i USA, er du nødt til å komme over et dusin av disse. Og grunnen er det faktum at de tilbyr den beste verdien når det gjelder off-roading mens de fremdeles tilbyr en anstendig mengde  nødvendigheter på veien som A / C og komfortable sitteplasser.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er de verste bilene for jakt?

Selv om en Mercedes Benz G-klasse er en utrolig dyktig terrengkjører, koster det altfor mye å bli brukt til jakt. Når det gjelder SUV-er, er en nyere G-Wagon ikke verdt å bli banket opp. Foruten SUVer, sedans, hatchbacks, eiendommer er også et nei-gå, bar noen få unntak gjort av Subaru.

Når du velger en bil for jakt, må du sørge for at bakkeklaringen er nok. Foruten bakkeklaring, må en jaktbil alltid være praktisk, så alt som tilbyr et lite bagasjerom / lasteområde er et klart nei-gå.

  Beste bil for nye foreldre

Er elbiler gode som jaktbiler?

Per nå er den eneste elektriske SUV-en som er i stand til jaktoppgaver Ford F150 Lightning, da den kombinerer brukervennligheten til en Ford F150, men det øker også det praktiske med endditipå andre bagasjerommet foran.

Som sådan tilbyr F150 Lightning nok EV-rekkevidde til å tilfredsstille de fleste jegere der ute, og stillheten til en EV er verdsatt i skogen. Foruten den 300kilometerlange rekkevidden, er F150 Lightning også i stand til å drive alle verktøyene dine mens du er i skogen.

Bør jeg kjøpe brukt eller ny når jeg handler en jaktbil?

I de flestetilfeller  er kjøp brukt en bedre ide, da jaktbiler har en tendens til å leve et grovt liv fullt av små dingser, riper  og ulykker. Som sådan er en ny bil ikke laget for dette, spesielt hvis du tilbringer mye tid i skogen. Å kjøpe brukt er nesten alltid en bedre ide, da prisen på bilen er langt mer akseptabel.

Det betyr ikke at du ikke bør være oppmerksom mens du kjører i skogen, uansett hvilken bil det gjelder. Men noe som en Cherokee XJ er langt mer akseptabelt stivet opp enn en ny Dodge RAM Rebel.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter