Best brukte biler for høye sjåfører

Hvis du er en høy person, er du klar over alle de forskjellige kompromissene du må  gjøre gjennom  livet. Selv om de noen ganger kan være små og  ubetydeligesom å ikke kunne sitte komfortabelt i offentlig transport, eller ikke kunne strekke seg ut på en lang flytur.

Andre kan være mer betydningsfulle, som å ikke kunne kjøpe en riktig seng istørrelse,  eller ikke kunne kjøpe  visse  bilmodeller. Mens de fleste moderne biler er i stand til å passe selv de høyeste individer, kan noen ganske enkelt  ikke.

Du burde se etter en SUV, en pickup eller en sedan, eller til og med en minivan. Biler som Toyota Prius, VW Golf  eller    Ford F-150 er de mest populære bilene på planeten, og de kan komfortabelt passe de fleste høye mennesker.

Å kjøpe en flott bruktbil for høye sjåfører er mer eller mindre det samme som å kjøpe en bil under normale omstendigheter,  men det er alltid en god ide å prøvekjøre bilen på forhånd.

Best brukte sedans for høye personer

Du bør sannsynligvis velge en mellomstor eller en sedan i full størrelse, men mange kompakte sedans er også mer enn romslige for høye mennesker. En flott brukt bil for høyere sjåfører er Hyundai Sonata, det er ganske rimelig, ganskegodt equipedmed 40.4  inches  av takhøyde, og 45.5 inches av benplass.

Andre flotte sedan alternativer for høyere drivere er Subaru Legacy eller Nissan Altima. Begge  tilbyr 40  inches av takhøyde og 43  inches av benplass for Subaru, eller 45 inches for Altima. Disse to er også  ganske rimelige, og vanlige reservedelerer easy å komme forbi, og de er billige åkjøre.

  Hva er fordeler og ulemper med å kjøpe en bruktbil?

Hvis du vil ha et mer luksuriøst alternativ, er en BMW 3-serie GT et flott alternativ for høyere drivere fordi den tilbyr 41.3 inches  av  takhøyde og 42  inches  av  benplass. En brukt, tidligeregenerasjonS-Klasse er en behemoth, og den tilbyr også 42.1  inches  av  takhøyde og 41.4  inches  av  benplass også.

Hvis du vil ha en EV, tilbyr en Tesla Model S en sjenerøs 42.7 inches av benplass, men takhøyden er rundt 39 tommer, noe som kan utgjøre et problem for de høyeste individene. Du bør sannsynligvis teste disse ut for å finne ut hvilken som passer deg perfektly, men dimensjonene er sikkert tilstrekkelige.

Best brukte SUV-er for høye mennesker

Laossinnse det, en SUV er sannsynligvis den typen bil du søker etter. Selv om sedans tilbyr mer enn nok plass, er de  ganske lave, og dette betyr at de ikke er så lett å komme inn og utav. En middels til full størrelse SUV merker alle disse boksene, pluss at du vil føle deg overlegen resten, akkurat som du gjør til fots.

Hvis du vil ha en posh SUV, er en Audi Q7 et flott alternativ. Det er litt dyrere enn din vanlige japansk-laget SUV, men det gjør rikelig med luksus og komfort funksjoner. Q7 tilbyr 40  tommer  takhøyde og nesten 42  tommer  benplass, og den boksete formen gjør det absolutt enkelt å bli komfortabel.

Hvis du vil ha flere »vanlige»SUV-er, tilbyrGMC Yukon/ Chevy Tahoe / Chevrolet Suburban 42.8  tommer  takhøyde og rundt 45.3 inches av benplass.  En Ford Expedition tilbyr også god plass på 42  tommer takhøyde, og 43,9 legroom.

  Beste bil for ryggsmerter

Nesten alle  SUV-er tilbyr nok plass interiør og last-klok, bare hvis du velger en sub-kompakt eller en kompakt SUV du kan ha et problem passer 4 større voksne.

Verste biler for høye sjåfører

Som nevnt tidligere er nesten alle biler romslige nok for de fleste. Men det er noen få alternativer du absolutt bør unngå hvis du er høy. Biler som Mazda MX-5 Miata eller ToyotaSupra er langt småfor høyere individer, og hvis du planlegger å transportere flere passasjerer,er detnesten umulig.

En Porsche Boxster er også  langtliten,  det samme gjelder Toyota Tacoma eller Chevy Bolt. En Hyundai Veloster er også  ganske kompakt,BMWZ4 eller Mercedes SLC / SLK. Selv om du kanskje kan passe inn i disse bilene helt alene, vil de  absolutt ikke være komfortable.

Stort sett alle Lamborghini er ikke et alternativ. Than nye Corvette tilbyr vei too lille benplass, Toyota Yaris er for liten i alle aspekter, og Lotus Exige er sannsynligvis den eneste verste brukt bil alternativet for høye  mennesker.

Delen Vanlige spørsmål

 Hva er den beste typen bil for en høy person?

For å begrense søket, bør du sannsynligvis unngå alle hatchbacks. Selv om de kanskje kan passe til et større individ, vil det gjøre baksetene ubrukelige. Det samme gjelder kompakte sportsbiler som MX-5 eller Porsche  Boxster.

Du bør se etter en SUV eller en sedan, en minivan vil også gjøre, men la oss innse det,  ingen vil ha en minivan. Stasjonsvogner  tilbyr rikelig med lasterom, men interiøret  er mer eller mindre det samme som i en sedan. En crossover kan også være et gyldig alternativ, men  du bør prøvekjøre det bare for å være sikker.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

 Hva er annerledes med biler laget for høye mennesker?

Vel, den viktigste avgjørende faktoren erførerens  indre plass. Du bør se etter minst 40» tommer benplass eller 38» takhøyde, men disse kan variere avhengig av høyden din. Det er også viktig for deg å være komfortabel, og  en trygg avstand fra kollisjonsputene.

Du må også vurdere sikkerhet, og å velge et større kjøretøy, generelt,  gir mer plass mellom deg og resten av bilen, og dette kan være en stor differensieringsfaktor i en uheldig hendelse.

Hvorfor vil ikke bilselskaper lage biler spesielt designet for høyere mennesker?

Hvis du senker produktmarginen,  blir volumet en nøkkel til suksess. Det ville bare ikke være lønnsomt nok. Kompakte biler er laget ikke med små mennesker i tankene, men heller å være mer manneuverable og lettere å leve  med innenfor byen centers.

Men det er ikke behov for høye mennesker-spesifikke biler fordi de fleste moderne bilmerker tilbyr biler som faktisk er store nok for 98% av mennesker. Det er den samme historien for mindre mennesker, du  må bare justere rattet og seteposisjonen, og du vil sannsynligvis være komfortabel.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter