Hva Tesla har 7 seter?

Hvis du er en familiemann eller har mye bagasje, er det veldig viktig å ha en bil med 7 seter eller tredje rad. Tesla er kjent for å være veldig romslig med mye lasteplass. Men er det en Tesla med 7 seter?

Ja, Tesla Model Y kommer med en tredje rad. Så du kan legge til to seter på baksiden for å gjøre det til en 7-seters. Dessuten har Tesla Model X også muligheten til å legge til et sete på tredje rad. Denne funksjonen er imidlertid ikke standard på Tesla Model X. 

Dessuten planlegger Tesla også å introdusere Tesla Model S Plaid med 7 seter snart. Det er imidlertid ennå ikke produsert. Derfor bør folk som vil ha en Tesla med 7-seter se etter Tesla Model Y. Likevel er tredje rad sete ikke veldig behagelig. 

Både tredje rad seter i Tesla Model Y og Model X er ikke komfortable. På toppen av det må du dele med ytterligere $ 3,000 for å få en Tesla med 7 seter. Bortsett fra at tredje rad har to seter, kommer den imidlertid også med to koppholdere, noe som er en fin funksjon. 

I tillegg er tredje rad i Tesla Model Y ganske kompakt, noe som betyr at den ikke passer komfortabelt til barn, enn si voksne. Men hvis du vil ha en mer komfortabel og romslig tredje rad sitteplasser, bør du få Tesla Model X med et tredje rad sittealternativ. 

Funksjoner av Tesla Model Y 

Utseende

Tesla Model Y ser kanskje ikke så elegant ut som konkurrentene, for eksempel Audi e-Tron eller Jaguar I-Pace, men det ser fortsatt fantastisk ut. Takket være den futuristiske og strømlinjeformede designen som gjør at den cruiser jevnt på veien. Likevel har den tre forskjellige varianter å velge mellom, som inkluderer Standard-serien, Long Range og Performance-varianten. 

  Hva er den billigste måten å erstatte en Tesla-nøkkel på?

I interiøret deler Tesla Model Y lignende funksjoner med Tesla Model 3. Det er imidlertid litt større med mulighet for tredje rad sitteplasser. Som de fleste Teslas har den en stor infotainmentskjerm sentrert på et enkelt dashbord. 

Det som gjør at Tesla Model Y skiller seg ut fra konkurrentene, er det store glasstaket som skaper en fantastisk atmosfære inne i bilen. 

Prestasjon

Teslas skuffer ikke når det gjelder ytelse. Standard Range-varianten er den minst presterende bilen i denne linjen, da Long Range- og Performance-variantene fungerer mye bedre. Imidlertid koster de også mer. 

Tesla Model Y Standard Range-modellen akselererer fra 0 til 60 på 5,3 sekunder, mens Long-Range-modellen tar 4,4 sekunder, og Performance-modellen tar 3,6 sekunder. Når det gjelder rekkevidde, har Tesla Model Y Standard Range også en lavere rekkevidde på 244 miles, mens Long-Range-varianten har 326 miles, og Performance-varianten dekker opptil 303 miles. 

Når det gjelder hastighet, kommer Tesla Model Y Standard Range med en toppfart på 119.9 mph, mens Long-Range-varianten har en topphastighet på 135 mph, og Performance-varianten har en topphastighet på 145 mph. Derfor er Performance-varianten den raskeste bilen. 

Totalt sett, hvis du vil ha den best presterende Tesla Model Y 7-seteren, fungerer Long-Range-varianten bedre enn Standard Range-varianten. 

Sikkerhet 

Tesla er kjent som en av de sikreste bilene på markedet. Takket være det sofistikerte semi-autonome kjøresystemet som alle Teslas kommer med. Andre funksjoner som gjør denne bilen trygg er Smart Summon, en selvparkeringsfunksjon, standard adaptiv cruisekontroll og standard automatisert nødbremsing. 

  Bryter Tesla ofte sammen?

FAQ

Hvor mye koster 7-seters Tesla?

Det avhenger av hvilken Tesla Model Y-variant du kjøper. Hvis det er Tesla Model Y Standard Range bakhjulsdriftvariant, må du dele med minst $ 42,000 pluss $ 3,000 for 7-seteren. På den annen side koster Tesla Model Y Long Range firehjulsdriftvarianten omtrent $ 53,900 pluss $ 3,000 for tredje rad. 

Kommer alle Tesla Model Y-varianter med et 7-seters alternativ?

Dessverre kommer ikke alle Tesla Model Y-varianter med et 7-seters alternativ. Tesla-variantene som følger med et 7-seters alternativ er Tesla Model Y Standard Range og Long Range. Tesla Model Y Performance-varianten tilbyr ikke et 7-seters alternativ. Likevel er Tesla Model Y Performance-varianten fortsatt en fantastisk bil og veldig romslig. 

Er Tesla Model Y romslig?

Ja, Tesla Model Y er romslig sammenlignet med andre crossover SUVer på markedet. Vanligvis er denne bilen en 5-seters, men med et valgfritt 7-seters alternativ. Forsetene er veldig komfortable og støttende med nok ben og takhøyde. Den andre raden er også romslig, men den tredje raden er ganske kompakt, noe som gjør den ubehagelig for voksne. 

Når det gjelder lasteområde, er Tesla Model Y også romslig. Dette er fordi det kommer med en liten frontstamme og et større lasteområde. Sammen gir de 68 kubikkfot plass når du bretter alle baksetene. Med et slikt volum er denne bilen ideell for både passasjerer og godstransport. 

  Trenger Tesla å varme opp?

Er det en Tesla med sitteplasser på tredje rad? 

Ja, Tesla Model Y leveres med sitteplasser på tredje rad. Dessuten brettes hvert sete på andre rad uavhengig, slik at eieren kan tilpasse bilen som de ønsker. Og siden Tesla Model Y har sitteplasser på tredje rad, kan den bære opptil 7 personer, noe som er enestående. 

Hva er den beste 7-seters SUV??

Det er flere 7-seters SUV-er med romslig interiør, utmerket slepeevne, innovativ teknologi, komfortable seter og kraftig ytelse. Likevel er 7-seters SUV som skiller seg mest ut Kia Telluride.

Kia Telluride skiller seg ut fra andre toppmoderne 7-seters SUVer som Tesla Model Y og X på grunn av sin romslighet, komfort og luksus. Dessuten presterer denne bilen på et høyt nivå, selv om den er en guzzler. Totalt sett er det rimelig, men kommer med massevis av funksjoner som antyder noe annet. 

Sammendrag 

Hvis du har lett etter en Tesla med tredje rad eller en sittekapasitet på 7, er Tesla Model Y Standard Range eller Long-Range-varianter et godt valg. Du kan også prøve Tesla Model X, som kommer med tredje rad som et alternativ. Uansett må du betale ekstra $ 3000 for å få tredje rad. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter