Er det en 6-seters Tesla?

Tesla har kanskje ikke mange biler og modeller i sitt utvalg, men det tilbyr flere alternativer for å møte behovene til forskjellige kunder. For eksempel har de fleste Tesla-modeller minst to til tre varianter. På toppen av det, noen sete 4 andre, 5, 6 eller til og med 7 personer. Men hvilken Tesla er en 6-seters? 

Ja, Tesla Model X tilbyr tre forskjellige setekonfigurasjoner; 5, 6 og 7 seter. Så det er opp til deg å enten velge en 5-, 6- eller 7-seter Tesla Model X. Likevel er det også viktig å merke seg at Tesla Model X med 6 seter er dyrere enn Tesla Model X med 7 seter. 

Tesla Model X med en kapasitet på 6 seter koster rundt $ 96,490, mens Tesla Model X med en 7-seters kapasitet går for rundt $ 93,490, noe som betyr at den er billigere til $ 3,000. Dessuten tilbyr 6-seters modellen mer komfort enn 7-seters modellen. 

Bortsett fra setekonfigurasjonene, deler disse bilene de samme funksjonene. Selvfølgelig, med mindre du velger en annen Tesla Model X-variant. Dessuten trenger du bare å velge mellom Tesla Model X Standard Range eller Plaid-varianter. 

Hva gjør Tesla Model X til den beste elektriske SUV-en?

I likhet med Tesla Model Y, som er basert på Teslas Model 3, er Tesla Model X basert på Teslas Model S. Den første Tesla Model X ble avduket 9. Det er en mellomstor crossover SUV med eksepsjonell ytelse, en romslig hytte og et stort lasteområde. 

Mange ting gjør Tesla Model X ikke bare til den beste elektriske SUV-en, men også en av de beste mellomstore SUV-ene på markedet. Noen av tingene inkluderer utseende, romslighet, ytelse og sikkerhet. Disse har blitt eksponert videre som følger: 

  Fungerer Tesla Smart Summon?

Utseende 

Tesla Model X kommer med en futuristisk design som gjør den til en av de flotteste elektriske SUV-ene på markedet. Den har renere linjer som gir den et mer moderne utseende på utsiden. Dessuten er bilen designet for effektivitet. Den eneste utfordringen er at den har begrensede farger å velge mellom. 

Interiøret er også ute av denne verden som det kommer med en 17-tommers skjerm, F1-stil firkantet ratt, og et unikt glasstak som går fra bunnen av hetten opp over forsetet passasjerer. Glasstaket gir deg en fantastisk utsikt både om natten og om dagen.  

Prestasjon 

Når det gjelder ytelse, er Tesla Model X en av de best presterende SUVene på markedet. Dette er fordi Long-Range-varianten kan akselerere fra 0 til 60 på 3,8 sekunder, mens Plaid-varianten tar 2,5 sekunder. Disse bilene er også veldig raske, da Long-Range-varianten har en toppfart på 155 mph, mens Plaid-modellen har 165 mph. 

Med en slik toppakselerasjon og hastighet er Tesla Model X en av de raskeste SUVene på markedet. I tillegg kan de skryte av en enestående rekkevidde på 330 til 350 miles. Long-Range-varianten kan dekke opptil 548 miles på full lading, mens Plaid-varianten kan dekke opptil 533 miles. 

Sikkerhet

Som forventet er Tesla Model X en trygg bil. Dette gjelder for de fleste luksusbiler, da de vanligvis er laget med førsteklasses materialer og teknologi. Tesla Model X kan skryte av sikkerhetsfunksjoner som Autopilot, advarsel om standardavgang og standard automatisert nødbremsing.  

  Kan en Tesla betjenes hvor som helst?

FAQ 

Hvor mange plasser er Tesla?

Det avhenger av Tesla-modellen. Tesla Model 3 og Y har 5 seter. Tesla Model Y leveres med 5 og 7 setealternativer, mens Tesla Model X leveres med 5, 6 og 7 seter. Til slutt kommer den gamle Tesla Roadster med to seter, mens den nye Tesla Roadster kommer med 4 seter. 

Har Tesla Model 3 og S plass til 7 passasjerer?

Nei, Tesla Model 3 og Model S har ikke 7 setealternativer eller tredje rad. Hvis du vil ha en Tesla med sitteplasser på tredje rad, bør du vurdere å se på Tesla Model Y og X. Likevel planlegger Tesla å introdusere en ny Model S Plaid-versjon med 7-seters kapasitet. 

Hva er den største Tesla?

Tittelen på den største Tesla går til Tesla Model X. Denne bilen er enda større enn Range Rover. Den har mest lagringsvolum av noen elektrisk SUV på markedet. På toppen av det har den en utmerket slepekapasitet sammenlignet med andre SUVer. Sist, men ikke minst, kan den sitte opptil syv passasjerer. 

Er det enkelt for en Tesla å snu?

Nei, det er ikke lett. Tesla er en av de sikreste bilene på markedet. Dette er fordi Teslas batterier er i skateboardform under bilen, noe som gjør det veldig vanskelig å snu. Bortsett fra å ha et design som er vanskelig å snu, kommer biler som Tesla Model 3 med et glasstak som ikke knuses lett selv når bilen snur. 

SUV-er er kjent for å ha en betydelig høyere roll-over risiko enn sedans, hatchbacks, coupes og stasjonsvogner. Teslas SUVer er imidlertid kjent for å ha en svært lav risiko for roll-over, på grunn av deres design. For eksempel har Tesla Model Y den laveste roll-over risikoen for noen SUV registrert av NHTSA. 

  Hvordan bruker du stemmestyring på en Tesla?

Er det en tesla på tredje rad?

Ja, det er en tesla på tredje rad. Tesla Model Y kommer med en tredje rad. Dessuten har Tesla Model X også et alternativ for tredje rad. Du må imidlertid betale et tilleggsgebyr på $ 3,000 for å få den tredje raden. På samme måte er tredje rad for Tesla Model Y bare tilgjengelig for Standard Range- og Long-Range-variantene. 

Konklusjon 

Hvis du vil ha en Tesla med 6 seter, trenger du ikke se lenger enn til Tesla Model X. Denne bilen leveres med 5, 6 og 7 setealternativer. Alt du trenger å gjøre er å velge en bil med den konfigurasjonen du ønsker. Dessuten er det viktig å merke seg at Tesla Model X med 6 seter er dyrere enn den med 7 seter. 

Bortsett fra å ha forskjellige setekonfigurasjoner, deler disse bilene de samme funksjonene. Dessuten er de ekstra setene vanligvis ikke så komfortable som første rad og andre rad seter. Alt i alt er de perfekte for personer med store familier. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter