Hva er den billigste måten å erstatte en Tesla-nøkkel på?

Tesla lar kundene fjernstyre kjøretøyene sine ved hjelp av et nøkkelkort, nøkkelfob eller mobiltelefon. Men hva er den billigste måten å erstatte en Tesla-nøkkel på? 

Den billigste måten å erstatte en Tesla-nøkkel på er ved å laste ned Tesla-appen og bruke den til å koble kortet ditt til telefonen. Etterpå trenger du ikke nøkkelkortet, da telefonen din blir nøkkelen din. Du kan deretter bruke Tesla-appen på telefonen til å låse opp og kjøre bilen uten nøkkel.

Selv om det å koble bilen til telefonen din er den billigste måten å erstatte en Tesla-nøkkel på, bør denne metoden bare brukes hvis du har mistet den andre nøkkelen. Vanligvis gir Tesla sine kunder to nøkkelkort, noe som betyr at du kan bruke den andre nøkkelen hvis den første går tapt eller blir skadet. 

Å bytte ut et Tesla-nøkkelkort er ikke veldig dyrt som å bytte ut en Tesla-nøkkelfob. For eksempel vil det å erstatte et Tesla Model 3-nøkkelkort koste deg omtrent $ 5 til $ 6. På den annen side er det litt dyrere å bytte ut en Tesla-nøkkel ved hjelp av en nøkkelfob. For eksempel vil en erstatningsnøkkel for Tesla Model S koste deg rundt $ 174. 

Så hvis du mister en nøkkel og ikke har Tesla-appen på telefonen koblet til bilen din, må du enten erstatte den med enten et nøkkelkort eller en nøkkelfob. Mellom disse to alternativene vil det billigere valget være nøkkelkortet, da nøkkelfoben er dyrere. 

Alt i alt er det beste alternativet å koble bilen din til Tesla-appen på smarttelefonen din. Dette hjelper deg med å få tilgang til fjernstyrte funksjoner på bilen din. Bare last ned Tesla-appen gratis på Android- eller iOS-enheten din og koble den til bilen din. 

  Hvilken bil kan slå en Tesla?

Hvor mye koster en ny Tesla-nøkkel? 

I gjennomsnitt selger Tesla-butikken nøkkelkort for $ 25. Tesla Model 3-nøkler er imidlertid de billigste, da de koster rundt $ 5. Etter å ha kjøpt et nytt Tesla-nøkkelkort, vil du be bilen din om å glemme det tapte nøkkelkortet og programmere bilen til å godta det nye kortet. 

Er det mulig å programmere ett nøkkelkort på flere miniprogrammer?

Ja, det er det. Til tross for at Tesla bare tilbyr to nøkkelkort, kan du programmere opptil et dusin telefoner med disse kortene. Så hvis du mister nøkkelkortet, kan du fortsatt bruke telefonen til å åpne og kjøre Tesla mens du venter på at det nye nøkkelkortet skal leveres. 

Hvor mange Tesla nøkkelkort kan du ha?

Ifølge Tesla-støtte kan du bare ha opptil 19 nøkkelkort. Derfor betyr dette at du kan programmere de to nøkkelkortene som Tesla gir deg opptil 19 forskjellige mobile enheter. Så du vil ha 2 fysiske Tesla-nøkkelkort og 17 mobile enheter som er programmert med nøkkelkortene. 

Hvordan får jeg en ny nøkkel til Teslaen min? 

Du må klikke på låsefanen på berøringsskjermen. Følg deretter instruksjonene på skjermen for å legge til en ny nøkkel. Etter paring til en enhet, vil nøkkellisten vise den nye nøkkelfoben, og du kan gå videre og tilpasse navnet på nøkkelfobene eller koble dem fra.  

  Den 2022 Mercedes AMG EQS vs Tesla vs Audi

Hvordan kobler jeg Tesla-nøkkelkortet mitt til smarttelefonen min?

Hvis du vil koble Tesla-nøkkelkortet til smarttelefonen din slik at du kan låse eller låse opp bilen eller starte den, er det følgende fremgangsmåte: 

  • Klikk på bilikonet nederst til venstre på berøringsskjermen 
  • Deretter klikker du på låser på venstre MENY
  • Trykk på PLUS-knappen til høyre for tasteteksten
  • Trykk på ‘legg til telefontast’
  • Etterpå åpner du Tesla-appen på smarttelefonen din 
  • Trykk telefontasten for å konfigurere smarttelefonen som en tast 
  • Deretter går du til bilen og har Tesla-nøkkelkortet tilgjengelig
  • Velg start på telefonen og vent mens den søkte etter bilen din 
  • Plassere nøkkelkortet i midtkonsollen 
  • Til slutt vil du se ordet ‘SUKSESS’, deretter trykker du på Ferdig nederst for å fullføre koblingen av bilen til telefonen. Telefonen din er nå en nøkkel. 

FAQ

Hvor mye koster en ny Tesla-nøkkel?

En erstatning Tesla-nøkkel koster rundt $ 25, mens en erstatning Tesla nøkkelfob koster rundt $ 174. Likevel kan prisen variere i henhold til Tesla-modellen og varianten. For eksempel er det mye billigere å bytte ut et nøkkelkort eller nøkkelfob på Tesla Model 3 enn å erstatte den samme nøkkelen på Tesla Model S. 

På toppen av det tar det lengre tid å bytte ut et nøkkelkort enn å erstatte en nøkkelfob. Dessuten blir en nøkkelfob vanligvis sendt til deg av Tesla etter noen dager med å be om det. 

Kan du kjøre uten Tesla-nøkkel?

Ja, det kan du. Likevel må du ha bilen din koblet til en Tesla-app for å starte den uten nøkkel. Dette kan gjøres ved å programmere nøkkelkortet til smarttelefonen din og bruke det når du ikke har nøkkelen eller hvis den går tapt.  

  Hva er galt med elbiler?

Kan jeg spore et feilplassert Tesla-nøkkelkort?

Nei, det kan du ikke. Likevel kan du fortsatt finne eller oppdage et Tesla-nøkkelkort hvis det er i nærheten. Dette er fordi Tesla nøkkelkort bruker nærfeltskommunikasjon (NFC) som gjør at kortet kan oppdages med kontakt. Så hvis du mistenker at du mistet Tesla-nøkkelkortet i huset eller kontoret, kan du oppdage at det beveger ting rundt. 

Tesla-nøkkelkortet kan ikke spores fordi det ikke har GPS eller Bluetooth som kan få det til å spores. Dermed, hvis du mister nøkkelkortet, bør du bare programmere nøkkelen til å glemme det gamle nøkkelkortet og programmere det med det nye kortet.  

Sammendrag 

Generelt er den billigste måten å bytte ut et Tesla-nøkkelkort ved å programmere nøkkelkortet med telefonen din, slik at du ikke trenger å bytte ut nøkkelkortet når det går tapt eller blir skadet. Imidlertid, hvis du vil ha en fysisk nøkkel, er det mye billigere å erstatte Tesla-tasten med et nøkkelkort enn å erstatte den med en nøkkelfob.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter