Hvilken Mercedes SUV er den største?

Den største SUV Mercedes tilbyr for tiden er GLS. GLS er en syv-seters behemoth med rikelig med last og passasjerplass. Mens G-klassen i noen aspekter tilbyr mer plass, gjør det faktum at GLS har syv seter den største SUV-en i Mercedes-familien.

Den nye GLS har en imponerende 93.8 kubikkfot last plass når både andre og tredje rad seter er brettet ned flat. I tillegg tilbyr GLS 16 kubikkfot plass til tredje setepassasjerer, noe som sikrer at selv fullvoksne voksne vil gjøre det bra på moderat lange turer.

Passasjer- og lasterom for nye GLS

Mercedes GLS tilbyr 41.2 inches av første rad takhøyde som er mer enn nok for selv de høyeste individer. For noen sammenheng, den bestselgende Mercedes SUV, GLC tilbyr mindre enn 40 inches i takhøyde avdelingen og er fortsatt ansett betydelig romslig for de fleste sjåfører.

GLS har også 40.3 inches av foran ben-rom, som faktisk er litt mindre enn GLC. GLC tilbyr en smidgeon mer, på 40.8 tommer. Men siden setet tilbyr mange justeringer, bør det ikke utgjøre noen problemer å finne den perfekte posisjonen.

Takhøyden på andre rad måles til 40 tommer, noe som også er mer enn tilstrekkelig for stort sett alle individer, og benrommet på andre rad er rundt 38,5 tommer.  I stort sett alle seter tilbyr GLS mer enn 50 tommer skulderrom som sikrer at alle 7 passasjerer kan sitte komfortabelt og anstendig fordelt.

Når det gjelder bagasjerommet, tilbyr GLS 470 liter plass med alle syv setene i bruk. Hvis du bretter ned den tredje raden, øker bagasjerommet til 890 liter. For en eller annen sammenheng tilbyr G-klassen bare 657 liter bagasjerom, så det er ingen match for GLS.

  Hvilken Mercedes er best på gass?

Forskjeller mellom GLS og G-klassen

I noen aspekter tilbyr GLS mindre plass enn G-klassen, og det er mest fordi GLS går på kompromiss med hode og benplass på første og andre rad til fordel for tredje rad. G-klassen tilbyr ikke 3-raders sitteplasser, og det er derfor G-klassen kan føles litt romsligere i noen seter.

For eksempel, i andre rad benplass, tilbyr GLS 38.5 tommer, mens G-klassen har en tomme mer. Nå virker det kanskje ikke så mye, men for kontekst har GLC «bare» 37,3 tommer benplass i andre rad. Så som du kan se, er den andre raden av GLS fortsatt ganske romslig.

G-klassen tilbyr også mer fremre benplass, men forskjellen her er marginal på omtrent en halv tomme. Stort sett alle Mercedes SUV tilbyr mer enn tilstrekkelig plass i alle aspekter og er i stand til komfortabelt å transportere 5-7 passasjerer, avhengig av om det er en tredje rad med sitteplasser.

Bil dimensjoner av populære Mercedes SUVer

Den store størrelsen på GLS er uten sidestykke i Mercedes-serien, ikke engang sammenlignet med G-klassen. G-klassen er et høyere kjøretøy på 77 tommer sammenlignet med 71,8, men stort sett alle andre målinger er til fordel for GLS.

For eksempel er hjulbaselengden, eller avstanden fra forhjulene til bakhjulene rundt 123,4 tommer, som er hele 10 tommer mer enn G-klassen. Akselavstanden til den mindre GLC SUV er også den samme som G-klassen.

  Er Mercedes gode biler?

Bredden på GLS uten speil måles til rundt 77 tommer, en tomme bredere enn G-klassen og 2 og en halv tommer bredere enn GLC. G-klassen tilbyr mest bakkeklaring, noe som er forståelig ettersom G-klassen er bedre for terrengkjøring sammenlignet med alle andre Mercedes SUV.

Flere spørsmål om Mercedes kjøretøy størrelser

Hvilken Mercedes SUV er den største Mercedes SUV gjennom tidene?

Den største Mercedes SUV gjennom tidene er Mercedes G500 6X6. 6×6 måler 231.3 inches i lengde, noe som gjør det ikke bare den største Mercedes SUV gjennom tidene, men en av de største SUVer som noen gang skal produseres.

Annenhver dimensjonsmåling av den kolossale 6×6 er like imponerende. Bilen måler 83,1 tommer i bredde, noe som gjør at GLS og den vanlige G-klassen virker som kompakte hatchbacks i sammenligning. 6×6 er også mer enn et tonn tyngre enn GLS, og akselavstanden måler 40 flere tommer sammenlignet med GLS.

En annen stor Mercedes SUV er Maybach G-klasse Landaulet eller 4×4². Disse mercene er utrolig dyktige off-road, selv om de fleste av dem aldri har sett noen off-road action på grunn av deres høye verdi. Alle disse tre har vært ute av produksjon en stund nå, og bare en håndfull av disse har noen gang blitt produsert.

Hvilken Mercedes sedan er den største?

Den største Mercedes sedan er utvilsomt S-klassen. S-klassen spenner over en wheelbase på 124.6 tommer, noe som til og med gjør det lengre enn GLS SUV. S-klassen måler 207 tommer i lengde, og rundt 75 tommer i bredde, uten speil.

  Hva er de beste SUV-ene for sikkerhet og pålitelighet?

S-klassen er også den mest romslige av alle Mercedes sedans, og tilbyr mest takhøyde i hvert sete, pluss maksimalt benplass i alle Mercedes-modeller hvis du velger langhjulsbaseversjonen. LWB (long-wheelbase) S-Klasser er laget for sjåførformål og tilbyr den mest komfortable reiseopplevelsen til enhver Mercedes-modell.

Hvilken Mercedes bil er den minste?

På den andre siden av spekteret tilbyr Mercedes også mange kompakte biler. Den minste av dem er A-klassen. A-klassen faller inn i hatchback-segmentet og er en rival til modeller som VW Golf, Audi A3 og BMW 1-serien.

A-klassen måler 169 tommer i lengde og 56 tommer i høyden. Når det gjelder bredde, måler A-klassen rundt 70 tommer uten speilene. A-klassen tilbyr også 370 liter bagasjerom, noe som gjør den tilstrekkelig for segmentet.

A-klassen kan være den minste bilen Mercedes tilbyr, men er fortsatt rikelig romslig for 4 beboere, selv for lange reiser. I disse dager hatchbacks som A-klasse tilbyr lignende eller enda mer plass sammenlignet med kompakte sedans for noen år siden.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter