Lager Mercedes en stasjonsvogn?

Stasjonsvogner er ikke unike og dynamiske, men de er også allsidige. Selv om populariteten til disse bilene ble redusert for flere tiår siden, kan de fortsatt ses på veier på grunn av deres eksepsjonelle allsidighet. Men lager Mercedes stasjonsvogner?

Ja, Mercedes-Benz lager stasjonsvogner. For øyeblikket har den to stasjonsvogner som tilbys i E-klasselinjen. De inkluderer E-klasse vognen og E-klasse E63 S AMG vogn. Mercedes-Benz E-klasse All-Terrain er en gammel E-klasse vogn med et nytt design. Derfor anser vi det ikke som en tredje Mercedes-Benz stasjonsvognmodell.

Funksjoner av Mercedes-Benz E-Klasse stasjonsvogn

Utseende

E-Klasse stasjonsvogn er en av de vakreste stasjonsvognene på veien. Den kommer med en nydelig front end som bærer den klassiske twin-blade grill. I tillegg er LED-frontlyktene utmerket posisjonert for å komplimentere grillen. Endelig er det prestisjetunge utseendet godt definert med 18-tommers legering hjul som gjør at det ser sporty ut.

Når det gjelder interiøret, vil du bli båret bort av den stilige hytta med avanserte funksjoner. Først og fremst kan denne bilen sitte opptil syv personer. De to setene bak er imidlertid ikke veldig komfortable for voksne.

Totalt sett er hytta veldig koselig, da denne bilen kommer med strømjusterbare forseter med minne og fireveis lumbalestøtte. Første rad er veldig romslig, da den har 41,7 tommer benplass, mens baksetene har 36,1 tommer benplass.

Beboere vil elske standard svarte MB-Tex skinnseter og naturlig kornbrun asketre trim som gir bilen et snev av luksus. Siden den har 35 kubikkfot lasteplass, som kan økes til totalt 64 kubikkfot når baksetene er brettet, er dette en perfekt bil for en piknik med familien din.

  Har Mercedes reservedekk?

Prestasjon

Med startprisen på $ 66,100, E-klasse E450 vognen har en 3.0-liters twin-turbo V6-motor med 9-speed automatic transmission. Det er en firehjulsdrevet bil og akselererer fra 0 til 60 på 5,1 sekunder. Dessuten leverer den 362 hk og 369 lb-ft dreiemoment.

Funksjoner av Mercedes-AMG E63 S Wagon

Utseende

I motsetning til E-klasse vognen som har en klassisk twin-blade grill, Mercedes-AMG E63 S vogn versjonen kommer med AMG varemerke Panamericana grille med store inntak under den. I tillegg er frontlyktene også designet annerledes for å få frem det sporty utseendet.

Videre kommer E63 AMG stasjonsvogn med fendermerker, panoramaglasstak og takskinner. Det som gjør at denne modellen skiller seg mest ut, er de 20-tommers hjulene som leveres i forskjellige stiler. Disse funksjonene gjør denne Mercedes stasjonsvognen mer tiltalende enn basismodellen.

Interiøret i E63 S-vognen er også svært tiltalende med førsteklasses funksjoner. Noen av funksjonene som fanger oppmerksomheten din inkluderer en 12,3-tommers digital driverskjerm, Burmester omgir lydsystem med 13 høyttalere og 64-fargers konfigurerbar omgivelsesbelysning.

I tillegg kommer AMG stasjonsvogn med oppvarmet ratt, oppvarmede og ventilerte forseter, massasje forseter, trådløs smarttelefonlading og tri-sone automatisk klimakontroll. Du vil imidlertid ikke få de ekstra to setene bak når du velger denne E-klasse vognen. Så det er bare en 5-seters.

Prestasjon

Mercedes-AMG E63 S er kraftigere enn terrengvognen i E-klasse. Den har en startpris på $ 112,450, som er dyrere enn basen E-Klasse vogn. Dette er imidlertid forståelig, da det kommer med bedre funksjoner og en kraftigere motor.

  Er det en god idé å kjøpe en Mercedes?

Denne modellen er utstyrt med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor med en 9-trinns automatgirkasse. Den leverer en kraftig 603 HP og 627 lb-ft av dreiemoment. Og med firehjulstrekksystemet er dette en kraftig og høyytelsesbil. Den kan også akselerere fra 0 til 60 på bare 3,4 sekunder.

Sikkerhetsfunksjoner

Når det gjelder sikkerhet, er både Mercedes E-klasse terreng og Mercedes-AMG stasjonsvogn utstyrt med førsteklasses sikkerhetsfunksjoner. De har PRE-SAFE-teknologi, blindsoneovervåking, aktiv bremseassistanse, kryssvindsassistanse, automatisk parkassistanse, adaptiv cruisekontroll og mye mer.

FAQ

Er Mercedes stasjonsvogner pålitelige?

Ja, det er de. Mercedes stasjonsvogner er fra E-klasse-linjen, som er den mest pålitelige Mercedes-linjen. Derfor bør du ikke forvente mange problemer når du kjøper E-Klasse stasjonsvogn. Dessuten fungerer Mercedes stasjonsvogner enestående og tilbyr mange luksuriøse funksjoner.

Er Mercedes-Benz G-Wagon en stasjonsvogn?

Nei, det er det ikke. Mercedes-Benz G-Wagon er ikke en stasjonsvogn, men en SUV. Navnet G-Wagon ble avledet fra sitt formål, som er et terrengkjøretøy eller landvogn. «G» i G-Wagon står for «Gelandewagen», som oversettes som et terrengkjøretøy. 

Hvorfor gikk stasjonsvogner av moten?

Stasjonsvogner ble mindre populære etter oljekrisen i 1973. Etter hvert som drivstoffprisene økte, minket også populariteten til stasjonsvogner. Videre har populariteten til stasjonsvogner blitt enda mer påvirket av innføringen av Chrysler minivans.

Hvilken er bedre – Mercedes, Audi eller BMW?

Slaget om de tre beste tyske luksusmerkene tar aldri slutt. Dette er fordi alle tre merkene har noe å tilby sine kunder. Mercedes-Benz er den beste for luksus og prestisje, mens BMW er perfekt for kvalitet rides og ytelse. Til slutt er Audi best for ren kraft, pålitelighet og holdbarhet.

  Hvilken er bedre, Mercedes eller Jaguar?

Hvilken type bil er bedre – stasjonsvogn eller sedan?

Begge disse bilstilene er gode og avhenger av dine behov og smak. En stasjonsvogn er en mer allsidig og romslig bil enn en Sedan. På den annen side fungerer en sedan bedre, og den er mer behagelig enn en stasjonsvogn.

Hvis du vil ha mer lasteplass, har en stasjonsvogn et stort lasteområde, og baksetene kan brettes for å øke plassen. Tvert imot, en sedan er en mer raffinert bil. Den har mer hastighet, bedre håndtering og bedre bremsing.

Konklusjon

Hvis du har lurt på om Mercedes lager stasjonsvogner, vet du det nå. Mercedes-Benz har to stasjonsvognmodeller fra E-klasselinjen. Den ene er utstyrt med en bakhjulsdrift, mens den andre leveres med et 4Matic firehjulsdriftssystem.

Mercedes E-Klasse stasjonsvogner er godt bygget for å vare lenger og yte på et høyt nivå. Disse modellene har også luksuriøse funksjoner og et romslig lasteområde. De er også mer allsidige enn sedans, noe som gjør dem ideelle for familier.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter