Hvilken Mercedes-motor høres ut som en Pagani?

Pagani Zonda er en av de beste klingende bilene som noen gang er laget. Imidlertid, hvis du elsker Mercedes-Benz biler og vil ha en modell som høres ut som en Pagani, kan du faktisk finne en.

Mercedes M120 6,0-liters V12-motoren høres ut som en Pagani Zonda. Dette er den samme motoren som ble brukt utuned i den aller første Pagani Zonda, som er C12. Du finner denne motoren i Mercedes bilmodeller som W140 S600 og CL600.

Alternativt kan du bruke den 5,8-liters M137 Mercedes-motoren. Dagens Pagani Zonda bruker en modifisert 7,0-liters og 7,3-liters AMG V12-motor, som er naturlig aspirert. Så hvis du vil at Mercedesen din skal høres ut som en Pagani, bør du finne en av disse motorene.

Hvordan få Mercedes til å høres ut som Pagani?

Hvis du elsker racerbiler, elsker du sannsynligvis lyden av en Pagani Zonda. Pagani er imidlertid veldig dyrt, og ikke alle mennesker har råd til det. Uansett, hvis du vil ha en billigere luksusbil som høres ut som en Pagani, kan du fortsatt få en fra Mercedes. Slik gjør du det:

Se etter en Mercedes-modell med en motor som ligner på Pagani’s

Det første er å se etter en bil som høres ut som en Pagani-motor. Som nevnt ovenfor bruker Pagani Zonda en modifisert 7,0-liters og 7,3-liters AMG V12-motor som naturlig aspirerer. Men hvis du får en Mercedes-modell med 6,0-liters M120-motoren, er den enda bedre.

Denne typen motor ble omtalt i Mercedes CL600, S600 og SL600 produsert mellom 1992 og 2002. Selv om Mercedes avviklet produksjonen av disse bilene, kan du fortsatt finne brukte biler til gode priser. De fleste av dem spenner fra $ 9,000 til $ 18,000. Men med alt oppstyret de gjennomgår nå, kan du forvente at de vil øke i pris.

  Vil Mercedes lage en ny Gullwing?

Få lengde lange rørhoder

Neste er å finne en forhandler som setter de eksakte like lange rørhodene for å få W140 SL600 eller S600 til å høres ut som en Pagani. Dessverre er det bare en forhandler med disse skreddersydde like lange rørhodene, og den ligger i Japan.

Garasjen det gjelder er kjent som Technical Garage Sasaki, og forhandleren heter Sasaki San. Selv om forhandleren ikke har en stor sosial tilstedeværelse, kan du komme i kontakt med ham gjennom siden hans på Facebook, «Technical Garage Sasaki.»

Sasaki San kombinerer den 7,3-liters Mercedes-AMG V12-motoren som er basert på Mercedes’ M120 6,0-liters tolvsylindrede og legger til like lange rørhoder og en skreddersydd eksos for å få bilen til å høres ut som en Pagani Zonda. Det utestående eksosanlegget vil koste deg over $ 12,000 XNUMX.

Kos deg med turen

Etter at Sasaki San passer til din Mercedes W140 S600 eller SL600 med like lange rørhoder og et strålende eksosanlegg, kan du nyte turen. Lyden som produseres vil være den samme som en Pagani Zonda.

En av mottakerne av Sasaki Sans oppfinnelse er Youtuber Effspot og fotograf Riccioni. Effsport bestilte en slik eksos for sin Mercedes S600, mens Riccioni kjøpte Sasakis W140 S600, som var selskapets demobil.

Med Mercedes-Benz W140 S600 og SL600 som går for en lavere pris, er det lettere å se hvorfor mange mennesker er tiltrukket av ideen. Sasaki hadde ikke mottatt noen ordre for sitt skreddersydde eksosanlegg på 7 år, men etter at Effsport la ut en video av W140 S600 etter at den ble justert, gikk den viralt. 

  Hva er Mercedes BlueTec?

Hva er funksjonene til Mercedes-Benz M120-motoren?

M120 er en høyytelses bilstempel V12-motor. Den har en aluminiumsmotorblokk foret med aluminium / silisium. DOHC-sylinderhodene i aluminium er fire ventiler per sylinderdesign. I tillegg bruker motoren sekvensiell drivstoffinnsprøyting og smidde stålkoblingsstenger.

Denne motoren ble brukt i Mercedes S-klasse modeller produsert mellom 1990 og 2002. På grunn av de nye utslippsreglene som ble innført i 2002, stoppet Mercedes produksjonen av denne motoren. Den ble senere erstattet av den mindre, mindre kraftige og kortvarige, 5,8-liters M137 V12-motoren.

Flere Mercedes-spørsmål

Hvordan kan jeg få bilen min til å høres ut som en formel 1-bil?

Det er flere måter du kan få bilen til å høres ut som en F1-bil. Det vil imidlertid avhenge av budsjettet ditt. Du kan bestemme deg for å endre eksos av din Mercedes-Benz og få motoren innstilt for peak revs. Alternativt kan du også bruke høyttalere til å lage lydene.

Hva får en bil til å høres ut som en racerbil?

Når Din Mercedes-Benz høres ut som en racerbil, kan det være et tegn på et problem. Det er forskjellige ting du bør se etter. Det kan skyldes at løfterne som beveger ventillageret ikke får det ideelle oljetrykket, en løs eller utslitt stempelpinne eller på grunn av tilkoblingsstengene.

Hvilken Mercedes-Benz-motor er den mest pålitelige?

Gjennom årene har Mercedes kommet med noen kraftige og eksepsjonelle motorer som har prestert overveldende bra. Den mest pålitelige Mercedes-motoren er imidlertid 2.6 R6 Mercedes-motoren. Denne motoren finnes på W124-modellen, og den er veldig holdbar.

  Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

Andre pålitelige motorer verdt å nevne er 4.2 V8 Mercedes-motor, 2.0 V8 Mercedes-motor, 2.0d Mercedes-motor, 3.5 V6 Mercedes-motor og 2.1 CDI Mercedes-motor. De fleste av disse motorene er ikke bare holdbare, men utvikler heller ikke ofte problemer.

Hvor mye koster Mercedes W220 S-klasse?

Prisen på Mercedes-Benz W220 S-klasse vil variere med år og modell. W220-modellen ble produsert mellom 1999 og 2006, noe som betyr at det ikke blir laget nye modeller. Du kan imidlertid finne kvalitets brukte modeller som varierer mellom $ 10,000 og $ 22,000. For eksempel kan du få 2001 Mercedes S430 W220 for $ 10,900.

Bortsett fra M120, hvilke andre Mercedes-motorer er omtalt i Pagani Zonda?

Pagani Zonda brukte 3 forskjellige motorer fra Mercedes. Alle disse motorene var forskjellige versjoner av M120-motoren. Den første var 6.0L-motoren som ble brukt i Pagani Zonda C12, etterfulgt av 7.0L i C12-S &Zonda GR, og til slutt 7.3L i Zonda S.

Avsluttende tanker

Mercedes M120 6,0-liters V12-motoren høres ut som en Pagani. Men for å få den faktiske lyden av en Pagani Zonda, må du stille inn bilen. Det er der du trenger de skreddersydde like lange rørhodene og strålende eksos fra Technical Garage Sasaki i Japan.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter