Hvem får flere jenter – BMW eller Mercedes?

Stereotypiene rundt eierne av disse to respektable merkene er en macho adrenalinpumpet mann som BMW-eier og en mer dempet forretningslignende mann for en Mercedes. Selvfølgelig er dette bare stereotyper, og de gir ikke faktisk mening mesteparten av tiden.

Hvis du vil at bilen din skal tiltrekke seg jenter, enten du velger en Mercedes eller en BMW, bør den sannsynligvis være en prangende. Generelt sett blir Mercedes-biler sett på som mer ønskelige enn BMW-biler, og det skyldes for det meste utseendet til moderne Mercedes-modeller som tilbyr en slankere design.

Selvfølgelig kan du faktisk ikke «få» en jente basert på bilen din alene, og trenger også noen andre forløsende kvaliteter. Det er ikke bilen som får jenta, men mannen (eller kvinnen). Kjøretøyet ditt kan imidlertid hjelpe deg med å gjøre et godt inntrykk.

SUV-er

I dag elsker alle SUVer, både menn og kvinner. Modeller som Mercedes G-klassen blir sett på som utrolig populære blant kvinner, da de tilbyr en utrolig dyktig bil på og off-road med et plysjinteriør og en tidløs utvendig design.

De er imidlertid dyre, fordi inngangsnivået G550 starter på rundt $ 131k, og med en slik prislapp vil du sikkert tiltrekke deg mye oppmerksomhet fra både menn og kvinner. Kvinner elsker også GLC, da det tilbyr de fleste egenskapene til en moderne SUV til en lavere prislapp på $ 42k.

Over i BMW-hjørnet blir modeller som X5 og X6 også sett på som attraktive av mange menn og kvinner. X5 starter på rundt $ 60k, og X6 vil sette deg tilbake $ 65k på et minimum. Ytelsen M-modeller som tiltrekker seg mest oppmerksomhet vil sette deg tilbake over $ 100k.

  Volvo mot Mercedes: Pålitelighet

Sedans og hatchbacks

Sedans er vanligvis ikke sett på som attraktive som SUVer fordi de tilbyr en mer diskret design og er for det meste forbundet med eldre mennesker. Men AMG- eller M-modellene som tilbyr spruced opp body-kits og spesielle utvendige malinger kommer definitivt til å tiltrekke seg mye mer oppmerksomhet fra kvinner.

Når det gjelder hatchbacks, er de ikke så attraktive som du kanskje tror fordi de vanligvis blir sett på som inngangsnivåmodeller. Modeller som A-klassen er populære blant kvinner, men ikke i den forstand du kanskje vil ha. De er mer praktiske enn prangende.

Den samme historien går for BMW 1-serien, som hatchbacks er ganske vanlig og forbundet med en rimeligere prislapp. Kanskje historien er annerledes med toppmoderne M Performance- eller AMG-modeller, men de kan ikke matche appellen til SUVer.

Sportsbiler og Super GTs

Nå hvis du virkelig vil ha mest oppmerksomhet, vil denne typen biler vanligvis gjøre susen. Selv om noen SUV-er som den nevnte G-klassen kan matche appellbilene i dette segmenttilbudet, er G-klassen også priset ganske konkurransedyktig med disse modellene.

Modeller som Mercedes AMG GT 2-dørs eller 4-dørs variant er begge oppmerksomhetsmagneter, spesielt 2-dørs varianten. 2-dørs AMG GT kommer i en rekke modeller, og inngangsnivået vil koste deg rundt $ 100k. 4-dørs AMG GT 53 er priset ganske likt.

Når det gjelder BMWs, er den mest populære modellen 8-serien eller M8 som toppmodellen. En inngangsnivå 8-serie vil sette deg tilbake $ 88k, og den toppmoderne M8 Performance-modellen utstyrt med alle klokkene og fløytene vil sette deg tilbake så mye som $ 150k.

Velg bilen som passer for deg

Hvilke Mercedes- og BMW-modeller tiltrekker seg ikke mye oppmerksomhet?

Selv om både Mercedes og BMW anses å være oppmerksomhetsmagneter i sine topp-spec trims, klarer noen modeller også å fly under radaren og tiltrekke seg nesten ingen oppmerksomhet i det hele tatt. Dette gjelder spesielt hvis de aktuelle modellene er i et mer dempet trimnivå eller farge.

  Hvilken Mercedes har en Sport-modus

Mercedes B-klassen, en familie minivan med en vanlig kjedelig minivan design, tiltrekker seg vanligvis lite eller ingen oppmerksomhet, spesielt uten LED-frontlykter. Det samme gjelder for BMW 2-serien minivan. Hvis du prøver å imponere noen med din fancy bil, er minivan vanligvis ikke veien å gå.

Mange sedans er også i stand til å fly under radaren hvis du ikke krysser dem ut med alle prangende krom eller svart trim pakker. For eksempel virker en basemodell C-klasse uten LED-frontlykter, sportspakker eller et sett med finere hjul som en ganske intetsigende bil.

Skaffer noen biler dere virkelig jenter?

For det meste ikke. Hvis din måte å tiltrekke seg kvinner handler om å bruke en stor sum penger på en avskrivende eiendel, bør du vurdere å endre strategien din. Prangende biler tiltrekker seg prangende mennesker, både menn og kvinner, og de er for det meste de typene mennesker du ikke vil ha rundt deg.

Alle de nevnte stereotypiene er ganske avvisende, da de bærer lite eller ingen sannhet. Kvinner er ikke et sentralisert meningssenter, og forskjellige kvinner foretrekker forskjellige ting sammenlignet med hverandre. Så neste gang du begynner å søke etter biler som du tror vil tiltrekke seg en jentes oppmerksomhet, bør du sannsynligvis spørre henne på forhånd.

Det beste rådet er at du bør handle de bilene du liker deg selv. Du bør kjøpe en bil som gjør deg trygg, da kvinner sikkert elsker et selvsikkert individ. Det handler ikke om bilene, det handler om personen som kjører dem, og å velge en bil basert på hva du tror noen andre synes om det, er aldri en god idé.

  Hvilken Mercedes har en dual-clutch overføring?

Hvilke biler hater kvinner?

Det er mye lettere å finne biler som kvinner hater enn det er å finne de som vil tiltrekke seg jenter. Noen biler som Hummer H1 er allment ansett som «kompensasjon» biler for menn med substandard nivåer av «manliness.» Det er det samme for enhver «monstertruck» som ser bil ut.

Videre hater kvinner superbiler. De er fine å se på og ta ut for en helgetur, men de er høye, motbydelige, ubehagelige og ekstremt upraktiske. Videre virker en bil som en Lamborghini Aventador SVJ i lysegrønn barnlig og helt unødvendig, spesielt når de er kjøpt for oppmerksomhetssøkende formål.

Hver superbil som blir kjørt rundt i byen på en oppmerksomhetssøkende måte, er som å kjøpe et fly for å få helgebutikkene dine. Det er unødvendig, upraktisk og rett og slett skuffende gitt de rene egenskapene slike maskiner har i hendene på en erfaren sjåfør på en bane eller et fjellpass.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter