Hvor lenge varer Mercedes Wiper Blades?

I motsetning til de fleste bilmerker på markedet, gjør Mercedes de fleste delene sine, bortsett fra noen få ting som elektronikk. Derfor er de fleste Mercedes-deler dyre, men så vel som holdbare. Likevel, hvor lenge varer Mercedes-viskerbladene?

Mercedes-Benz viskerblader er ment å vare i minst 10,000 miles eller 1 år. Men hvis du vil at viskerbladene skal fungere effektivt, bør du bytte dem ut hver sjette måned. I noen situasjoner varer ikke viskerbladene så lenge og må endres raskere.

Hvordan kan du se at Mercedes-viskerbladene må skiftes?

Enten du kjører en trygg bil eller ikke, starter sikkerheten din med hvor godt du ser veien fremover. Så synligheten til bilen din er veldig viktig, og det er derfor du trenger riktig fungerende viskerblader. Likevel, etter litt bruk, slites viskerbladene ut og må  endres.

Men hvordan kan du vite når det er riktig tidspunkt å bytte viskerbladene. Her er noen av tegnene du kan se etter:

 1. Etterlater smuss, vann eller rester

Det første tegn på dårlige vindusviskerblader er dårlig feiing av frontruten. Når du merker at viskerbladene etterlater smuss, vann og rester, er det på tide å erstatte dem.

 • Fungerer ikke effektivt

En annen indikasjon på et utslitt eller ineffektivt viskerblad gjør jobben dårlig. Du vil legge merke til ting som frontrutefilm eller striper, og noen områder av frontruten vil ikke bli rengjort ordentlig.

 • Lag skrikende støy

Hvis du hører at viskerbladene produserer en skrikende lyd når de sveiper regn eller feier frontruten, må du bytte dem ut.

 • Er vinglete

I tillegg, når viskerbladene er vinglete, er dette en indikasjon på at de er utslitte og ikke vil gjøre jobben bra.

  Hvilke Mercedes-modeller har hettepynt?

Hvordan kan jeg forlenge levetiden til vindusviskerne mine?

Det er flere måter du kan forlenge levetiden til Mercedes-viskerbladene på. Dette inkluderer:

 • Parkering av bilen i skyggen
 • Unngå å skrape frontruten når viskerbladene er nede
 • Ikke bruk viskerbladene på en helt tørr frontrute
 • Løft alltid viskerbladene når det snør
 • Rengjør viskerbladene med skivevæske, og det skal ikke ha petroleumsbaserte løsninger

Kan jeg bruke ettermarkedsviskerblader på Mercedes-Benz?

Selv om du kan ettermarkedsviskerblader på Din Mercedes-Benz, vil de ikke fungere effektivt. Faktisk bør du ikke engang bruke viskerbladene til en annen Mercedes-modell, da de varierer litt. Dette er fordi Mercedes-Benz frontruter har en liten kurve, noe som gjør dem forskjellige fra andre biler.

Av denne grunn er det ganske utfordrende å finne viskerblader som samsvarer med din spesielle Mercedes-Benz. Men når du velger de riktige viskerbladene for Benz, vil du oppdage at de fungerer ordentlig og med presisjon. Så gå alltid for ekte Mercedes-viskerblader og ikke ettermarkedsblader.

FAQ

Hvor mye koster et sett med Mercedes vindusviskerblader?

Prisen på Mercedes viskerblader varierer i henhold til Mercedes merke, modell og år. Totalt sett varierer prisene på originalutstyr Mercedes vindusviskerblader mellom $ 3.90 og $ 165. Jo dyrere eller avansert Mercedes, jo mer bør du forvente å betale for bladene.

Hvordan bytter du vindusvisker på en Mercedes?

Det er viktig å vite når du skal bytte ut Mercedes-vindusviskerbladene. Mercedes viskerblader bør skiftes hver sjette måned. Hvis ikke, bør du bytte dem når du ser dem etterlate smuss, vann eller rester på frontruten når de rengjør. Du må også erstatte dem når de skriker eller slingrer når de tørker.

  Lager Mercedes en stasjonsvogn?

Her er en trinnvis guide for hvordan du bytter ut Mercedes-viskerbladene dine:

 • Det er superenkelt å bytte ut viskerbladene på Mercedesen din. Normalt er viskerarmbasen gjemt under kanten av hetten; dermed hindrer deg i å trekke den opp. Derfor må du slå på bilens tenning og raskt kjøre vindusviskerne.
 • Når du slår på tenningen, vil bladene begynne å feie over frontruten, og du bør slå av tenningen når de feier midt på frontruten.
 • Du kan nå enkelt trekke viskerarmene vertikalt og bort fra frontruten, slik at du får tilgang til viskerbladene.
 • Søk etter utløserknappen eller tappen der armen møter bladet og trykk på utløseren. Du kan nå sakte trekke i viskerbladet og skyve det bort fra armen.
 • Deretter bytter du ut bladene med originale Mercedes-viskerblader. Mange Mercedes-forhandlere og bilbutikker har originale Mercedes-deler.
 • Skyv de nye viskerbladene på og lytt etter en hørbar klikklyd og lukk den medfølgende utløserfanen. Du kan nå sette viskerbladet tilbake på frontruten og slå på tenningen igjen slik at viskerbladet går tilbake til vanlig posisjon.

Kan jeg bruke WD-40 til å rengjøre bilens viskerblader?

Siden sand, støv og små småstein kan klø på vinduet mens de gni mot det, er rengjøring av viskerbladet avgjørende. Du bør imidlertid bruke de riktige væskene for å unngå å skade bladene. Hold deg om mulig unna WD-40 eller rengjøringsmidler som har en petroleumsbasert løsning. De kan oppløse gummien og forkorte levetiden til viskerbladene.

Hvilken frontruteskive skal jeg bruke på Mercedesen min?

Hvis du vil at frontrutene skal forbli glitrende rene og bli kvitt alt rusk og støv, anbefaler Mercedes-forhandlere å bruke Winterfit  Windshield Washer Concentrate A0019864571 og Mercedes  Summerfit  Windshield Washer Concentrate A0019867117. Vinterskiven    er egnet for kaldere klima, da den har frostvæske, mens  sommerfit  er flott for varme klima og bør blandes med vann.

  Hva er den beste Mercedes for unge sjåfører?

Det er viktig å velge riktig frontruteskive. Noen av tingene du må vurdere når du velger en frontruteskive inkluderer kjøremønster, vær og stedene du kjører til. En frontruteskive som fungerer bra i kaldt vær, er kanskje ikke ideell for varmt vær.

Hvorfor er Mercedes-Benz vindusviskerblader mer holdbare enn andre konkurrentmerker?

Mercedes-Benz vindusviskerblader er mer langvarige enn konkurrentmerker fordi de er laget av både naturlige og syntetiske gummier som gir utmerket elastisitet. Dessuten har viskerbladene også en vedlikeholdsindikator på spissen av bladet. Indikatoren skifter vanligvis fra svart til gult når bladet er utslitt.

Konklusjon

De fleste Mercedes-viskerblader varer i minst 10 000 miles eller et år. Mercedes anbefaler imidlertid å bytte viskerblad etter 6 måneder. Legg merke til at folk som bor på kaldere steder, bør bytte visker mer regelmessig enn de som bor på varme steder. Dessuten er det viktig å bruke riktig Mercedes frontruteskive for lang levetid for viskerbladene.

Edwin Odipo

Biler gjør livet vårt enkelt. Du kan besøke din fjerne venn, slektning eller til og med haste til matbutikken noen få kilometer fra hjemmet ditt med stor letthet. Tenk hvordan livet var før oppfinnelsen av biler ?? For meg er biler en velsignelse som gjorde livet mer praktisk. Derfor skriver jeg om biler for å hjelpe folk med å oppfylle deres behov. Enten det er å kjøpe bil, selge bil, reparere og alt de trenger å vite om biler. Kommentarer: edwin.odipo@luxurycarsa2z.com

Nyheter