Hva er den beste Mercedes-klassen?

Den beste Mercedes-klassen er for det meste avhengig av behovene til en bestemt person. Mercedes tilbyr et stort utvalg av mange forskjellige modeller for stort sett alle bruksscenarioer du måtte ønske deg. Du kan velge mellom flere forskjellige kommersielle kjøretøy, varebiler, sedans, hatchbacks, sportsbiler, SUVer eller til og med busser og superbiler.

Hvis vi bare tar ikke-kommersielle Mercedes-tilbud, vil den beste Mercedes-klassen sannsynligvis være den med den bredeste bredden av evne. En modell som omfatter hva en ekte Mercedes burde være, uten å ofre mye i prosessen. For å gjøre dette må vi dele modellområdet i flere kategorier.

Beste Mercedes SUV-klasse

Mercedes tilbyr 9 forskjellige SUV-er, alt fra mindre hatchback crossover SUVer som GLA, helt opp til hule GLS som det høyeste luksustilbudet, med mange i mellom. Man kan umiddelbart konkludere med at GLS er den beste SUV Mercedes for tiden tilbyr, og kanskje det er.

Men en 2020 GLS starter på rundt $ 70-80k uten tilleggsalternativer, og det er mye med tanke på at GLE tilbyr nesten alt GLS gjør, men til en mer beskjeden $ 50-60k. GLS og GLE er begge gode alternativer, men du bør bare velge GLS hvis det virkelig gir mening økonomisk.

Mens GLS og GLE er fantastiske SUV-er, er en G-klasse en legende. G-klassen ble først introdusert på 70-tallet for militære formål, og fikk nylig en grundig redesign. Mens G-klassen før redesignet var en utrolig ønskelig bil, var det langt fra å bli ansett som «den beste» i noe, foruten kanskje off-road evner.

  Hvem får flere jenter - BMW eller Mercedes?

Men den nye G-klasse kan være en av de beste SUVene på markedet. G-klasse tilbyr ikonisk design, plysjinteriør, god ytelse, plass og terrengferdigheter. Alt dette er et skritt over en hvilken som helst annen Mercedes SUV, men til en heftig prislapp på rundt $ 130k.

Beste Mercedes sedan klasse

Det er ganske åpenbart at kampen om den beste Mercedes-modellen ville være en mellom den beste Mercedes SUV og den beste sedan, fordi disse to segmentene tilbyr den bredeste bredden av evne, og er de mest populære og viktigste Mercedes-modellene.

Mercedes sedans-listen består av C-klasse, E-klasse og S-klasse. C-klasse er den minste av gjengen, en kompakt sedan som tilbyr anstendig praktisk, innvendig plass og byggekvalitet. E-klasse er mellomstor sedan og føles absolutt som et skritt over den mindre C-klasse fetteren.

Men den beste Mercedes sedan klassen er unektelig S-klasse. Mercedes kom ut med den nye sjuendegenerasjons S-klasse for ikke så lenge siden, og det er en fantastisk bil. S-klasse er absolutt den beste sedan Mercedes har å tilby, fordi den tilbyr alle klokkene og fløytene til en toppmoderne Mercedes.

S-klasse starter på rundt $ 110k. Men du vil neppe finne noen annen sedan i full størrelse som tilbyr så mye som S-klasse gjør uten å gå inn i $ 200k + riker. S-klasse er bare i begynnelsen av sin livssyklus, og hvis historien er noe å gå etter, vil S-klasse sannsynligvis forbli som den beste Mercedes sedan for en stund.

  Hvilken Mercedes GLK er bedre, diesel eller gass?

G-klasse vs. S-klasse

Etter et nærbilde av de beste Mercedes SUVer og de beste Mercedes sedans, konkluderer som av disse to er mer fortjent av «den beste klassen» av Mercedes tittel kan være en ting av preferanse.

Men hvis det å være objektiv er det eneste målet, kan du enkelt si at S-klassen er den mest komfortable, mest teknologisk avanserte, mest romslige, roligste klassen av Mercedes, og at G-klassen er den mest dyktige, sikreste og mest ønskelige klassen av Mercedes. Så svaret på den beste Mercedes-klassen ligger i det du anser som viktigere.

Mercedes-klasser: vanlige spørsmål

Hva er den dyreste Mercedes-klassen?

De dyreste Mercedes-klassene er nevnte S-klasse, GLS og G-klasse i ulike trims som tilbys av AMG og Maybach. Startprisen for den nyeste S-Class Maybach er omtrent $ 185,000 XNUMX, og en Maybach GLS koster rundt $ 200 000 basispris.

Den «standard» G63 koster rundt $ 150k, men Mercedes har en tendens til å lage spesielle versjoner av G-klassen som Maybach Landaulet eller 6×6, som begge koster godt over $ 600k.

Hva er den mest sporty Mercedes-klassen?

Mercedes har en lang historie i ulike motorsport divisjoner, og mange innovasjoner grunnlagt i disse motorsport divisjoner trickle ned til mer oppnåelige Mercedes sportsbiler.

AMG-avdelingen i Mercedes lager sporty versjoner av vanlige Mercedes-biler. Så, en vanlig E-350 kommer også i en sportier utgave, kalt E63 AMG. Det samme gjelder stort sett alle Mercedes hatchback, sedan, eiendom eller SUV.

Men de mest sporty bilene Mercedes lager er ikke AMG-versjonene av vanlige Mercedes-biler, men biler som er spesielt konstruert av AMG fra grunnen av. AMG GT-produktsortimentet er laget helt av AMG, og for øyeblikket tilbyr disse modellene, ledet av den nylig utgitte Black Series-modellen, den mest spennende kjøreopplevelsen.

  Beste olje for Mercedes dieselmotorer

Mercedes er snart å slippe Project 1, som er en multi-million-dollar hypercar drevet av F1 teknologi som tilbyr de høyeste nivåene av street-legal ytelse. Prosjekt 1 forventes å sette en ny standard for hva en neste generasjon hyperbil virkelig er i stand til.

Hva er de verste Mercedes-modellene noensinne?

Mercedes har ikke alltid levert på filosofien om «best eller ingenting». Gjennom historien måtte selv Mercedes gå på akkord med å levere de beste produktene.

En slik bil var W220 S-klasse laget mellom 1998-2005. Denne bilen var et teknologisk vidunder da den først kom ut, akkurat som alle andre nye S-klasser.

Det som skiller denne S-klasse fra resten er at Mercedes i denne perioden bestemte seg for å senke produksjonskostnadene for nye modeller. Dette resulterte i et kvalitetsgap mellom forrige S-klasse og den nye. Det samme kan sies om C-klassen fra denne tiden, da kvalitetskuttene var enda tydeligere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter