Hvor lenge varer Polestar-batteriet?

Polestar er et av de mest konkurransedyktige merkene i den nåværende elbilindustrien, selv om de bare tilbyr to biler for øyeblikket, Polestar 1 og Polestar 2. Begge disse har reist ganske mye interesse både fra EV-entusiaster og generelle hverdagsteknologientusiaster.

Polestar liker å si at de alle er inne når det gjelder elbiler, noe som betyr at Polestar er et frittstående merke som bare fokuserer på å utvikle og produsere frittstående EV-plattformer. Som sådan konkurrerer de direkte med merker som Tesla, Rivian, Lucid,  og alle eksisterende merker som Mercedes, Audi, Jaguar, BMW.

Polestar 1 leveres med både en elektrisk motor og en bensinmotor for en kombinert effekt på 600hp, mens Polestar 2 kommer enten med et 64 kWh batteri i inngangsmodelleneller  et 78 kWh batteri for den langerekkeviddenhøyere trimmodell.

Polestar 1 har nok elektrisk kapasitet til å kjøre i EV-modus alene i omtrent 80 miles, mens Polestar 2 har nok juice til å gi deg rundt 450 km mellom fulle ladesykluser. Standard Polestar 2 bør gi deg rundt 440 km mens Long- Range-modellenskal gi deg nærmere 530 miles.

Polestar 1 – Pioneren

Polestar 1 ble designet og bygget som en gloriebilfor Polestar for å økemerkevarens image og gjøre den relevant for det avkarboniserte  bilmarkedet. Polestar 1 er en sportsbil coupe hybrid som betyr at den pakker sportiness og luksus i en enkelt pakke.

Polestar 1 koster imidlertid rundt $ 150 000, noe sombetyr  at den ikke er tilgjengelig for alle, spesielt hvis du vurderer at Polestar bare tjener rundt 150 av disse hvert år. Polestar 1 er i stand til å nå 60 mph fra en stillstand på rundt 4 sekunder, noe som gjør den til en ganske rask bil.

  Hva er den billigste elbilen?

Den 2.0L både turboladede og superladede motoren er bra for rundt 375hp mens de  to  elektriske motorene  tilbyr rundt  114hp hver. Alle disse rundene opp til ca 600hp som betyr at Polestar 1 er en ekte sport EV.

Det beste med Polestar 1 er imidlertid den utrolige utvendige designen og en ganske anstendig EV-bare  rekkevidde.

Polestar 2 – Den du bør få

Polestar 2 er den sanne Tesla-konkurrenten fordi den kombinererkvalitet, sikkerhet  og teknologi som god om ikke enda bedre enn Tesla. Den konkurrerer direkte med Tesla Model 3, noe som betyr at denne bilen skal være den mest populære Polestar-modellen av dem alle.

Som tidligere nevnt er Polestar tilgjengelig med to forskjellige batteristørrelser som starter fra et mindre 64 kWh batteri med etrundt  190 miles eller det større 78kWh-batteriet med en mer ønskelig  232 miles. Polestar 2 bruker  1kWh strøm for svært  5,2 miles  kjøring.

Dette betyr at Polestar bør koste deg $650 – $ 800  å lade opp hvert år hvis du kjører rundt 1000 miles per måned. En tilsvarende  priset ICE-bil bør koste deg dobbelt så mye over samme kjørelengde, noe som betyr at Polestar 2 bestger de fleste biler der ute når det gjelder effektivitet.

Polestar 2 har også overlegen verdi oppbevaring som gjør det til en flott bil å eie både fra nye og brukte.

Hvordan få mest mulig juice ut av batteriet

Alle produsenter der ute tester sine elbiler for rekkevidde, men disse anslagene er nesten aldri tilgjengelige fordi de vanligvis består av perfekte forhold med knowledge-dyktige sjåfører som vet hvordan de skal kjøre en EV for å bevare så mye energi som mulig.

  Lager Mercedes elbiler?

Det er sant at de fleste ELBIL-eiere der ute aldri engang vil komme i nærheten av en mannufacturer’shevdet EV-rekkevidde, men det er måter hvordan mankan få mest mulig rekkevidde ut av en bil hvis spesifikke trinn blir fulgt. Du må først lære å kjøre jevnt uten raske akselerasjoner  og også prøve å bruke regenbremsing så mye som mulig.

Gå lett på tilbehør i bilen, for eksempel A / C eller oppvarming, og sørg for å holde vinduene lukket ved  høyere hastigheter for ikke å hindre bilens aerodynamiske profil. Vekt er også en viktig faktor når det gjelder strømforbruk, så prøv å reise lett om mulig.

Til slutt, ikke kjør for fort hvis det ikke er behov for det, da konstant høyhastighetskjøring spiser inn i batteriet mye tidligere.

Delen Vanlige spørsmål

Er Polestar 1 verdt å kjøpe?

Hvis du er bilentusiast og elsker nye og spennende biler, er Polestar 1 verdt å se nærmere på fordi den tilbyr noe ingen annen bil på markedet gjør. Det ser bra ut, og det er sporty og luksuriøst på samme tid. Det holder verdien godt, noe som betyr at du ikke bør tape så mye penger når det kommer tid til å selge det.

Videre er det en flott grand tourer bil som kan tilby deg de høyeste nivåene av komfort i bilen, samtidig som det gir deg en rask og spennende kjøreopplevelse på en svingete bakvei.

  Er Tesla-biler bra for bilturer?

Er Polestar 2 verdt å kjøpe?

Polestar 2 er absolutt et veldig velkomment tillegg til det nåværende EV-markedet fordi det legemliggjør hele filosofien til den nye aldersbilen. Det er effektivt  og tilbyr bærekraftige materialer inne og ute, noe som betyr at karbonavtrykket og  miljøkonsekvensene  forårsaket av Polestar 2 er minimale.    

Det ser fint ut inne og ute, og det tilbyr mange teknologifasiliteter og funksjoner som bør holde deg underholdt i lang tid. Den holder verdien godt, og den tilbyr deg  et anstendig utvalg uten å koste uanstendige mengder penger i prosessen.

Er Polestar og Volvo det samme?

Før Polestar forgrenet seg fra Volvo var de fokusert på å designe og produsereVolvosmest spennende ytelsesbiler. Det betyr at Polestar var for Volvo hva AMG er for Mercedes. I dag er Polestar et frittstående merke fokusert på avkarbonisert transport med helt separat chassis.

Imidlertid deles mange deler mellom Polestar og Volvo, noe som er tydelig i det øyeblikket du ser Polestar 2.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter