Hva er den billigste elbilen?

For tiden er det et par relativt billige elbilerpå markedet, men de er ikke så osseful som noen av deres større kolleger. Selv om de ikke tilbyr så mye rekkevidde, eller kraft, kan de brukes til daglig pendling i urbane bymiljøer.

Det er verdt å nevne at elbilmarkedet  ennå ikke er sammenlignbart med forbrenningsmotorbilmarkedet. Dette bør endre seg nedover linjen, og når det skjer, vil vi sannsynligvis se flere elbiler ut og om. Hybridbiler er mer eller mindre de samme som det er enda færre av demsombanker på.

For tiden er den billigste brukbare elbilen  Mini Cooper SE med en utsalgspris på $ 30. Den nest billigste EV er Nissan Leaf som koster rundt $ 32k.  Den 2021 Hyundai  Ioniq  Electric koster $ 34 og 2021 Chevy Bolt EV koster $ 37k.

Den billigste luksuselektriske bilen  er Tesla Model 3 som starter på $ 41k og følges tett av Ford Mustang Mach-E som starter på $ 44k. For $ 53k kan du få en Tesla Model Y, og hvis du er villig til å bruke mer enn $ 61k, er Polestar 2 den du får.

Mini Cooper SE

Mini er et merke kjent for å levere ganske mye stoff for ikke så mye penger. Hvis du parer det med et umiddelbart gjenkjennelig design, kan Cooper SE bare være den perfekte bilen for deg. Selv om SE er rangert for bare 110 miles på full lading, er slike rekkeviddeestimater  langt under den gjennomsnittlige daglige pendlingen.

Imidlertid er det noen få tester  som var i stand til å ta Mini Cooper SE opp til 250 miles. I tillegg til rekkevidden er Mini liten, kvikk  og enkel å plassere. For å konkludere er Mini en perfekt bybil, da den tilbyr nok rekkevidde og generelle bekvemmelighetsfunksjoner til en veldig rimelig pris.

  Er Tesla-biler bra for bilturer?

Nissan Blad

Hvis du er i markedet for en EV som koster lite, men går stort, kan Leaf bare være trinnet i riktig retning. For en klistremerkepris på $ 32k tilbyr Leafen rekkevidde på 150- kilometer som er  ganske  prisverdig med tanke på prislappen.

Hvis du vil ha et enda større  utvalg, kan du betale mer penger for å oppgradere til Nissan Leaf Plus som tilbyr en rekkevidde på 226kilometer. Selv om Leaf egentlig ikke er laget forlangdistansekjøring, som en daglig pendler, er det et flott kjøp.

Hyundai Ioniq  Elektrisk

For $ 34k kan du få den ekstremt populære Hyundai Ioniq Electric med en rekkevidde på 170-mil, og du bør absolutt, da  Ioniq er en av de mest konkurransedyktige kompakte  elbilbilene på markedet.  Ioniq  Electric tilbyr nå også nivå 3-lading som skal kutte ladetidene til et mer akseptabelt nivå.

Infotainmentsystemet er anstendig, og det samme er den generelle komforten og plassen. Det er  verdt å nevne at  Ioniq  egentlig ikke er klasseledende i noe, men det gjør mange ting veldig bra. Som sådan er Ioniq  Electric definitivt en bil verdt å se nærmere på.

Chevrolet Bolt EV

Hvis du vil ha det beste forholdet mellom dollarogkilometer ut av hele det billigeEV-segmentet, er Chevy Bolt EV den du skal gå etter. Med en estimert rekkevidde på 400 km er Bolt EV selve kongen av miles per dollar-forholdet. Klistremerkeprisen for Bolt EV  var rundt $ 37k i skrivende stund denne artikkelen.

  Bør jeg lade elbilen min hver kveld?

Bolt EV er imidlertid ikke perfekt som det ser ut og føles billig inne med mye plast og andre billige materialer. Setene er litt på den faste siden og designet ser kjedelig og livløst ut. Den nye 2022 Bolt EV er rett rundt hjørnet, og du bør hoppe over denne, og vente på den nye.

Tesla Modell 3

Så langt som små relativt billige elbiler går, er Tesla Model 3 den desidert mest berømte. Med en klistremerkepris på i underkant  av $ 42k, tilbyr Tesla  Model 3  ganske mye verdi. Standard rekkevidde pluss modellen tilbyr en rekkevidde på mer enn 260 miles som er mer enn nok selv for de som spend mye tid kjøring.

Praktiskmessig tilbyr Tesla en overflod av plass til både passasjerene og lasten. Det er vanskelig å gå imot Model 3 fordi den tilbyr mye for denne priskategorien. En av de største fordelene er muligheten til å bruke Teslas superladernettverk, noe ingen annen bil enn en Tesla kan gjøre.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den beste elbilen for pengene?

Når det gjelder de beste verdialternativene, er Tesla Model 3 og Hyundai Kona Electric de to beste elbilenepå markedet akkurat nå. Tesla tilbyr eksepsjonell rekkevidde, design  og komfort, og det tilbyr også en overflod av interessant teknologi, sikkerhet  og autonome kjøreløsninger.

Når det gjelder Hyundai Kona Electric, er sortimentet bare så bra at det ikke kan  matches for prisen som gjør Kona til den beste mainstream EV på markedet akkurat nå.

  Hvorfor er det ikke noe reservedekk i en Tesla?

Hva er den billigste plug-in hybrid akkurat nå?

Både plug-in hybrider og elbilerblir sakte mer og mer populære. Som sådan har prisene en tendens til å falle til rimeligere nivåer, og hvis du vil ha de billigste plugin-modulene akkurat nå, ser du på Toyota Prius Prime og Hyundai  Ioniq  Plug-in Hybrid-versjonen.

Toyota starter rundt $ 28k og Hyundai starter så lavt som $ 26k. Begge disse er anstendige for pengene,  men Toyota tilbyr det litt mer ekstra.

Bør jeg kjøpe en elbil nå?

Det avhenger av at du kan utnytte elbilplattformen fullt ut. Hvis du bor i  et  område  som har en flott ladeinfrastruktur som allerede er på plass, så sikkert, bør du kjøpe en  elbil. Imidlertid, hvis du stadig reiser long  avstander, og du ikke har så mange ladere rundt, bør du hoppe over det for nå.

Selv om en elbil  i  slike forhold kan være en dårlig idé, hvis du har flere biler, kan du velge en  elbil som din daglige pendler.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter