Hvordan får de biler i kjøpesentre

Hvis du noen gang har sett dentolvte  sesongen av Top Gear der Jeremy Clarkson iscenesatte en biljakt inne i et kjøpesenter som inkluderte en Ford Fiesta og en Corvette, eller du har lurt på hvordan bilprodusenter får biler inne i et kjøpesenter, nei de gjør det ikke  som  Jeremy gjorde.

De fleste kjøpesentre i disse dager har dedikert spesiell kjøretur-i punkter spesielt designet for biler ogandre vedlikeholdskjøretøyer. Selv om du aldri ser det, i løpet av stengetiden,  skjer det mye inne i kjøpesenteret.

Noen kjøpesentre har til og med dørheiser som er i stand til å bære biler til hvert eneste nivå på kjøpesenteret. I tillegg til disse har noen kjøpesentre dører som er designet for å bevege seg og gjøre plass til biler med bare et trykk på en knapp i løpet av sekunder.

Ettersom noen bilforhandlere til og med flytter utstillingslokalene sine til kjøpesentre, begynner kjøpesentre sakte å bli et stort  shoppingsenter for alt. Som sådan må dørene, takene, A / C og mange andre komponenter utformes  passende.

Opprullede dører, hovedinngangsdører, spesielle dører – Dørene

Alle vet hva en dør er, det er en roterende, hengslet eller glidebarriere ved inngangen til noe som et kjøpesenter. Det er alle slags dører i et kjøpesenter som spenner fra supertette og klaustrofobiske ventilasjonsvedlikeholdsdører, helt opp til store rulle-opp dører.

Slike rulle-opp dører er faktisk hoveddøren   når det gjelder  alle  varene. Disse dørene eller lastedokkene er designet for massive varer, og som sådan blir mange biler brakt gjennom slike dører.

Mesteparten av tiden rulles de inn på spesifikke dukker ellerrullemekanismer, men noen ganger blir de til og med drevet inn. Foruten store rulle-opp dører, er hovedinngangsdører vanligvis utstyrt med smarte design og teknologier som helt kan endre  dørmekanikken.  

  Hva bør du IKKE si til en bilselger?

Som sådan kan disse dørene noen ganger brettes helt, og dette kan gjøre plass til bulkvarer, store varereller  til og med biler. Noen kjøpesentre har til og med spesielle dører på alle nivåer som er spesielt designet for kjøretøyinngang.

Dørheiser, kjørekorridorer, inngang på taket – Løsninger for større kjøpesentre

Noen ganger kan en enkel dør bareikkekutte den, og du trenger noe større, i stand til konstant inn og ut trafikk uten å være i veien for noe. Som sådan er spesielle industrielle inn-dør heiser designet for å bære biler fra det ene nivået til det andre.

Disse heisene er ikke bare designet for biler, men hellerfor alle typer varer som er altforstore og for tunge til å bli kjørt eller båret rundt på kjøpesenteret. Foruten en spesiell dørheis, er noen kjøpesentre til og med utstyrt med kjørekorridorer.

Noen kjøpesentre er mye større enn du tror, og det er mange rom bak veggene som en vanlig kunde aldri opplever,  og disse er kjent for en gangs hus store kjørekorridorer for tidseffektive varer som beveger seg.

For noen eldre, men mer prestisjefylte kjøpesentre, er den eneste måten å få en bil inn gjennom taket. Som sådan blir biler noen ganger båret med helikoptre på taket eller rett inn i bygningen om mulig.

Biler i kjøpesentre – Fremtiden

Bilforhandlere finner stadig nye måter å tiltrekke seg flere kunder på. En viktig del av forhandlerens kundeengasjementsstrategi er å finne innovative og smarte måter å markedsføre en bil på uten å gjøre den i ansiktet ditt.

  Hva er de beste sportsbilene for sikkerhet og pålitelighet?

Som sådan går noen bilforhandlere sakte over til å bringe forhandlere inn i kjøpesentre. Det hele startet med en og annen pop-up butikk, men beveger seg nå sakte mot permanente bilforhandlere inne i kjøpesenteret.

Noen high-street kjøpesentre er perfekte steder for bilforhandlere fordi de tiltrekker seg mange mennesker med penger og interesse for luksus. Som sådan er det mer sannsynlig at en luksusbilforhandler henter en kunde eller to sammenlignet med bare å sitte midt i ingenmannsland.

Uoffisielt ble kjøpesenterbilforhandlertrenden startet av ingen ringere enn gode gamle Elon fra Musk tilbake i 2012. Kjøpesentre tiltrekker seg mange mennesker, og den beste måten å markedsføre merkevaren din på er å være synlig  blant alle de andre anerkjente merkene der ute.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er forskjellen mellom et kjøpesenter og en shoppingcent er?

Et kjøpesenter er vanligvis en bygning eller et par bygninger somhuseren rekke butikker, mens et kjøpesenter vanligvis er et kjøpesenter som enten kan være på en gågate, et kjøpesenter  eller noesom ligner  et strippesenter.

Den mest åpenbare forskjellen er at nesten alle kjøpesentre der ute er lukkede bygninger spesielt bygget og designet for å være kjøpesentre. Et kjøpesenter derimot kan være en åpnet bygning eller en åpnet gate for eksempel.

Er bilforhandlere til og med nødvendige?

Vi lever i merkelige tider takket være Covid, og mange tradisjonelle businesses beveger seg bort fra normen. Hvis du parer det med det faktum at netthandel sakte tar over, kan man lure på om det er noen mening i å eie en fullverdig bilforhandler lenger.

  Hvilke biler er bra for overvektige sjåfører?

Noen vil kanskje til og med hevde at salgsfremmende arbeid som gjøres i kjøpesentre er mye mer verdifullt enn det som gjøres i en forhandler. Det kan bare være at kostnadene ved å opprettholde en bilforhandler rett og slett ikke er verdt det lenger, og at online markedsføring og salg kan være det bedre alternativet.

Hvilken type bil er best for shoppingturer?

Hvis du er den typen fyr som liker å dra på shoppingferie, bør du finne en bil som er praktisk nok og rimelig komfortabel. Å handle en eiendom / vogn eller en SUV er den åpenbare veien å gå hvis du vil maksimere tilgjengelig lasteplass.

Du bør også velge en bil utstyrt med et lastedeksel,  et slikt utstyr er nødvendig hvis du vil maksimere sikkerheten. En minivan er også et ganske godt alternativ, spesielt hvis du planlegger å ta hele familien på en shoppingtur.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter