Hyundai Tucson Pålitelighet

Hyundai Tucson Pålitelighet

Et annet pålitelig kjøretøy i Hyundais SUV-er er Tucson. Den 5-dørs kompakte crossover SUV er stilt opp etter Santa Fe. Tucson er den bestselgende SUV-modellen til Hyundai, med over 7 millioner biler solgt globalt siden 2004.

Oversikt

Den nåværende generasjonen hyundai Tucson er en 5-seters 4-sylindret kjøretøy med en R 2.0L Diesel (BS6) motor. Motoren gir ganske fremragende ytelse og akselerasjon med automatgir og 182 hestekrefter. Tucson konkurrerer med Subaru Crosstrek 2019.

Pålitelighet

Hyundai Tucson er en pålitelig familiebil som merker alle boksene med praktisk pålitelighet og holdbar innvendig og utvendig design. Ifølge den siste undersøkelsen scoret Tucson høy pålitelighet på 96,6% og endte på 11.-plass av 25 biler i SUV-familien. J.D. Power ga også Tucson en god pålitelighetspoengsum på 88 av 100. Derfor anses Tucson å være en av de mest pålitelige turene når det gjelder jevn tur og komfort.

Sikkerhet

Hyundai er det ledende merket når det gjelder sikkerhetstiltak, ifølge NHTSA-testing. Hyundai Tucson scoret også en 5-stjerners generell sikkerhetsvurdering, slik at du kan vurdere Tucson som den pålitelige SUV-en for reisen din, da den er godt utstyrt med alle sikkerhetstiltakene og funksjonene.

Videresalgsverdi

Design og materialkvalitet på Tucson er ypperlig, noe som resulterer i en fantastisk verdi for prisen. Hvis du vurderer å kjøpe et brukt kjøretøy eller har tenkt å selge din Tucson snart, Hyundai Tucson avskrivning rate etter fem år er ca 45%.

Vedlikehold og reparasjon

Tucson blir sett på som problemfri. Imidlertid er ingen bil så perfekt som den ser ut. Tucson-eiere har klaget over clutchslitasje og svinghjulssvikt de første årene etter kjøpet. Tucsons vedlikeholdskostnader er imidlertid mye lavere. Vi krever omtrent $ 426 for årlig vedlikehold på Hyundai Tucson.

FAQ

Er det en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Hyundai Tucson er en All Wheel Drive bil.    

Hvor mange seter er det i Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Hyundai Tucson og har den en turbo?

Hyundai Tucson har 226 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,6 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.    

Hvor mye bakkeklaring har den?

21,08 cm (8,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Tucson har 17 X 7-tommers aluminium forhjul og 17 X 7-tommers aluminium bakhjul.

Hva er forventet levetid for en Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson har en forventet levetid på 200 000 miles eller omtrent 15 år. De fleste kjøretøy vil leve etter denne standarden, men det er noen unntak. For det første har kjøretøyet blitt ordentlig vedlikeholdt.

Hvor mange miles varer Hyundais ?

Med regelmessig vedlikehold i henhold til produsentens instruksjoner, hyundai kjøretøy kan vare mellom 200,000 og 300,000. Kjøretøyene skal vare mellom 13 og 20 år hvis de vedlikeholdes riktig, basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde 15.000 miles.

Hvilke problemer har Hyundai Tucson?

Overføringsproblemer er det vanligste problemet med Hyundai Tucson. Den 2016 Hyundai Tucson er spesielt påvirket av dette problemet. Mange rapporterte at bilen deres ikke ville akselerere eller bevege seg fremover etter at den stoppet på veien.

Er Hyundai mer pålitelig enn Toyota?

Med sin lavere 5-års / 60,000 miles powertrain begrenset garanti, Toyota er godt bak Hyundai. Hyundai er merket å velge hvis du vil ha et pålitelig, langvarig kjøretøy.

  GMC Terrain pålitelighet

Er denne Hyundai underbemannet?

MotorTrend sier at 2022 Hyundai Tucsons kraft er for lav. Den 2,5-liters firesylindrede standardmotoren produserer 187 hestekrefter og 178 lbft dreiemoment. Selv om Hybrid Tucson er raskere enn andre konkurrenter, kan den nå 60 mph på 8,8 sekunder.

Ruster den?

Innen 7 år kan du forvente litt rust å utvikle på Tucson. Motorrommet og understellet er de mest sårbare.

Har Hyundai Tucson overføringsproblemer?

Dette er et vanlig problem i biler. Overføringsproblemer i Hyundai Tucson kan manifestere seg som skiftende forsinkelser eller sliping eller hopping når akselerasjon påføres, bil risting på veiene, plystrende lyder eller en brennende lukt som kommer fra under panseret.

Hva er den beste Tucson-modellen?

Hyundai Tucsons beste år er henholdsvis 2010 og 2014 for andre generasjon, 2015 og 2018. Hvis du er ute etter en eldre modell, er 2007 det beste året. Disse modellene er de mest populære og har blitt rangert høyere i magasiner som JD Power.

Hvilke motorer er i Hyundai Tucson?

Det er to alternativer for 2022 Hyundai Tucson: 1.6L hybrid eller 2.5L fire-sylinder.

Er Hyundai eller Kia bedre?

Kia og Hyundai tilbyr begge lignende kjøretøy, men Kia-modeller gir mer verdi og bedre kvalitet. Kia-modellene har dristigere stylinger og et mer dynamisk kjøremiljø. Kia biler er bedre enn noen annen bil, uansett hva du anser som den viktigste.

Hvorfor rister min Hyundai Tucson?

Ubalanserte eller feiljusterte dekk, ubalanserte hjul og dekkskader er de vanligste årsakene til at Hyundai Tucson rister i høy hastighet. Dårlig aksel, slitte fjæringsdeler, feil dekktrykk og feil dekktrykk er mindre vanlig.

Er Hyundai Tucson en god bil?

Den 2022 Hyundai Tucson er en flott kompakt SUV. Den nye Tucson er romslig og komfortabel med fem seter, førsteklasses kabinmaterialer, stor lasteplass og et moderne eksteriør. Infotainmentsystemet er intuitivt, og det er mange standard sikkerhetsfunksjoner.

Er Tucson eller Santa Fe større?

Den mest slående forskjellen i størrelse er i lengden. Santa Fe Sport er 185 tommer lang, ni tommer mer enn Tucson. Santa Fe Sport er en tomme større enn Tucson i både høyde og bredde.

Hvilken er større Honda CRV eller Hyundai Tucson?

CR-V tilbyr 39,2 kubikkfot lagring bak baksetene i de fleste versjoner, noe som er litt mindre enn Tucsons 38,7 kuber. CR-V tilbyr 75,8 kubikkfot lagringsplass bak baksetene, mens Tucson har 74,8 kubikkfot. CR-V sin teknologipakke er det mest åpenbare tegn på alderen.

Hva tilsvarer Kias Hyundai Tucson?

Destinasjonskostnadene for Hyundai Tucson så vel som Kia Sportage er like. Hyundai Tucson måler omtrent samme bredde som Kia Sportage. Noen tror at større er bedre. Hyundai Tucson er litt lengre enn Kia Sportage, så hvis det er deg, vil du bli lykkeligere med det.

Er Tucson eller Sportage større?

Interiøret i den nye Tucson er større enn den forrige modellen. Den har mer lasteplass og bakseteplass. Tucson har mer takhøyde og benplass bak enn Sportage og mer takhøyde foran.

Er 2022 Hyundai Tucson underbemannet?

Det er tydelig at 2022 Hyundai Tucson er ikke så kraftig som den større kompakte SUV-klassen. Den er tilgjengelig med enten den turboladede 1,6-liters hybrid turboladede 2,5-liters motoren eller den naturlig aspirerte 2,5 liter. Kraft-til-vekt-forholdet plasserer det i den nederste halvdelen blant kompakte SUV-er.

  Ford EcoSport pålitelighet

Hva er forskjellen mellom 2021 og 2022 Hyundai Tucson?

Hyundai Tucson vil få en standard 8-tommers berøringsskjerm i 2022. Derimot vil 2021-versjonen ha en 7 tommers skjerm. Tucson får en ny 10,25-tommers berøringsskjerm i 2022. For modellåret 2022 legger Tucson til ekstra sikkerhetsteknologi.

Har 2022 Tucson en turbomotor?

Ja, den kommer i en turboversjon. Bensin drivverket for 2022 Tucson er en 2,5-liters inline fire-sylinder motor med 187 hestekrefter og dreiemoment. Hybrid powertrain har en 1,6-liters turboladet motor parret med en seks-speed automatisk kraftoverføring.

Er Hyundai Tucson en luksusbil?

Det er nesten en luksusbil. Komfort er en viktig funksjon i denne bilen. Tucson har en myk fjæring som gir den en jevn tur. Selv støt og sprekker i veier absorberes godt. Det er en av de mest komfortable kjøretøyene i sin klasse. Forsetene i vår Begrensede trim testbil var utmerket.

Har Hyundai Tucson ryggekamera?

Hyundai Tucsons ryggekamera vil være plassert i bakpanelet. Den vil bli kablet slik at den kan identifisere når du velger omvendt på overføringen. Kameramatingen vises på displayet når du er i revers.

Har Tucson tredje rad?

Tucson kommer i en 2-rads SUV-versjon og Santa Fe har en 2- eller 3-rads versjon. Den 2018 Hyundai Tucson har vunnet Teens Best New Cars Award, og er også en finalist for 2018 Best Compact SUV For Money Award.

Har Hyundai Tucson lumbalestøtte?

Du kan også enkelt justere posisjonen til førersetet ved hjelp av et 8-veis strømsete. For ekstra komfort kan du få strømlumbalstøtten. Dette er spesielt nyttig for lange bilturer.

Er 2022 Tucson større?

Den 2022 Tucson er 6 i lengre enn den forrige modellen. Dette betyr at det er mer lasteplass og bakseteplass. Utsiden er mer slående og særegen. Hytta er mer elegant og har et mer elegant utseende.

Hvilken er bedre – hyundai tucson eller santa fe?

Den er større enn noen gang før, har flere tekniske funksjoner og kan kjøpes i hybrid- eller plug-in hybridversjoner. Tucson er en rimeligere, drivstoffeffektiv og nesten like godt utstyrt enn Santa Fe, noe som gjør den til det beste valget for de fleste kjøpere.

Er Hyundai Tucson en 4×4?

Tucson er tilgjengelig med enten bakhjulsdrift eller en dedikert 4×4, som vil ha lav rekkevidde overføringer. All-hjulet-stasjonen modeller sende strøm til alle fire hjul, men mangler et lav-range alternativ.

Er Hyundai Tucson god i snø?

Hyundai Tucson er flott for kjøring på snø. Tucson tilbyr en rekke sikkerhetsfunksjoner, inkludert ABS, Lane Keep Assist og Forward Collision Warning, samt overvåking av blindsoner. Tucson er et flott vinterkjøretøy takket være sin 6,4-tommers bakkeklaring og HTRAC All-Wheel Drive-systemet.

Har Hyundai Tucson parkeringssensorer?

Den 2017 Hyundai Tucson tilbyr bakre parkeringssensorer som et alternativ. Disse sensorene oppdager hindringer bak Tucson ved hjelp av radardeteksjon. De varsler deg med lyd og visuelle signaler avhengig av hvor nære de er. 2022 Tucson tilbyr ekstern smart parkeringsassistent.

Har den blind flekk deteksjon?

Blindsone kollisjonsunngåelsesassistanse (BCA). Denne funksjonen er inkludert i 2022 Hyundai Tucson. Når blinklyset er aktivert, vil det gi deg både en hørbar advarsel og en visuell advarsel når den oppdager et kjøretøy i blindsonen. Hvis du ikke gjør noe, vil det automatisk bruke bremser.

Er Hyundai Tucson hybrid verdt det?

Den 2022 Hyundai Tucson hybrid er et verdig kjøp. Denne hybrid tilbyr et billigere alternativ og har ny styling og teknologi for å konkurrere med rivaler som Toyota RAV4 Hybrid.

  Chrysler Town & Country pålitelighet

Er Hyundai Tucson romslig?

Det er fem seter i Hyundai Tucson, og det er to rader. De romslige forsetene gir lang avstand komfortabel kjøring.

Har 2022 Tucson oppvarmede seter?

Ja, 2020 Hyundai Tucson har oppvarmede forseter. De er enkle å bruke og legger til bilens komfort.

Er da seter komfortable?

Tucsons sete foran er komfortable hele dagen og har lateral styrking for å gi god torsostøtte på sine seatbacks. Bortsett fra base SE trim, alle modeller leveres som standard med forsetevarmere samt et strøm førersete med strøm lumbale justering.

Kan en 2022 Tucson slep?

Riktig utstyrt med tilhengerbremser, den 2022 Hyundai Tucson kan slepe opp til 2000 pounds. Den nye Tucson tilbyr førsteklasses standardfunksjoner, som gjør det enkelt for sjåfører å taue større gjenstander på veiene takket være den kraftige motoren.

Hva er den bestselgende Hyundai?

I 2017 var det følgende:

  1. Hyundai Elantra.
  2. Hyundai Santa Fe.
  3. Hyundai Sonata.
  4. Hyundai Tucson.
  5. Hyundai Accent.

Hva betyr SEL på Hyundai?

SEL står for Special Edition Limited. Hvert bilfirma vil ha en spesialutgave. Disse spesialutgavene vil inneholde nye funksjoner. Selv om de kan være begrensede utgaver, er spesialutgaven ikke eksklusiv for alle tilfeller.

Er Hyundai Tucson noe bra off-road?

Hyundai Tucson kompakt SUV tillater sjåfører å komme seg av allfarvei. Stopp kjøretøyet hvis du ikke klarer å se utover kammen eller åsryggen foran deg.

Har Hyundai Tucson 360 kamera?

2022 Tucson har en surround-skjerm, som lar deg se 360 grader fra alle vinkler. Dette gjør det enkelt å komme inn på trange steder.

Har Hyundai Tucson Android Auto?

Hyundai Tucson støtter Android Auto, som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke talekommandoer til navigasjon.

Er det bra for en lang kjøretur?

Tucson er en utmerket bil for lange avstander. Det er veldig behagelig og har en flott økonomi. Det er flott med 14/18 motorveihastigheter.

Hva er trimnivåene på Hyundai Tucson?

Trim nivå:

  • 2022 Hyundai Tucson SE Pris
  • 2022 Hyundai Tucson SEL Pris
  • 2022 Hyundai Tucson Begrenset Pris

Tar Hyundai Tucson vanlig gass?

Den typen gass er blyfri 87 oktan eller høyere. «Premium bensin anbefales», da det innebærer premium bensin 91 eller høyere er nødvendig.

Hvordan fungerer Hyundai Tucson Hybrid engine?

Tucson Hybrids hybride elektriske motor- og trekkraftkontrollsystem kombineres for å gi bedre svingytelse. Den bruker elektrisk motormomentkontroll basert på veiforhold og dynamiske innganger.

Hva betyr begrenset på Hyundai Tucson?

Begrenset modell: Den 2022 Hyundai Tucson Limited trim legger til ekstra interiør og utvendige fasiliteter som vil forbedre din kjøreopplevelse. Limited leveres med de fleste Sport-funksjoner og følgende: 18-in. Legering hjul

Har Hyundai Tucson Sirius radio?

Hyundai, som mange andre bilprodusenter, tilbyr ikke SiriusXM (r) satellittradio på hver modell. SiriusXM(r), på alle trimnivåer, er ikke tilgjengelig for Modellene Kona, Santa Fe og Tucson.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter