GMC Terrain pålitelighet

GMC er en del av General Motors som fokuserer på større kjøretøy som pickuper, SUVer, etc. Terrenget er en mellomstor crossover SUV, som kan bære 5 personer. SUV er flott for å bære passasjerer samt bagasje.

Oversikt

Terrenget er et solid kjøretøy, noe som også er flott når det gjelder ytelse. Den kommer i to drivlinjer med en 1,5 turboladet motor og en 1,6 turbo dieselmotor. Den har et 9-trinns overføringssystem med mange andre gode sikkerhets- og interiørfunksjoner.

Pålitelighet

Pålitelighet er et stykke viktig informasjon før du kjøper bil. General Motors har laget biler i evigheter, og de er også pålitelige nok til å stole på. GMC har en pålitelighetsrangering på 3.0 av 5.0 rangering på 22 av 32 bilmerker, noe som ikke er den største. Terrenget er imidlertid en ganske pålitelig SUV med en pålitelighetsgrad på 83 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhet er en stor bekymring for forbrukerne i dag, noe som er en flott ting. GMC-lastebiler blir regelmessig krasjtestet av NHTSA og IIHS. Terrenget har blitt testet av begge, og det har fått perfekte score fra begge disse organisasjonene. SUV har også gode sikkerhetsfunksjoner som et kjørefelt hjelpesystem, kollisjon advarsel, nødsystem, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten hjelper oss også med å bestemme påliteligheten til en bil. GMC har en anstendig restverdi selv etter 5 år. Det svekker rundt et gjennomsnitt på 50% etter 5 år. Terrenget har også en anstendig avskrivningsrate på 49% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader er ikke de laveste i GMC-lastebiler. Disse lastebilene og SUVene koster i gjennomsnitt rundt $ 744 årlig, noe som er litt høyt sammenlignet med andre konkurrenter. Vedlikeholdskostnadene for terrenget er nesten $ 558, som dekker alt  forebyggende vedlikehold og tidlige besøk.

FAQ

Er GMC Terreng en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

GMC Terrenget er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i GMC-terrenget?

GMC Terrain er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility Vehicle

Hva er hestekreftene i et GMC-terreng  og har det en turbo?    

GMC Terrenget har 170 hestekrefter og 203 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en turboladet gass med en forskyvning på 1,5 L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

  Cadillac STS Pålitelighet

Hvilken type hjul har den?

GMC Terreng har 17 x 7.0 tommers aluminium forhjul og 17 x 7.0 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har GMC terreng?

  • Kollisjonsputer som ikke fungerer.
  • Problematisk elektronisk stabilitetskontrollsystem.
  • Feil oppvarming, ventilasjon og klimaanlegg (HVAC)
  • Motorproblemer.
  • Unormal vannpumpestøy.
  • Mislykket overføring.

Varer GMC Terreng lenge?

GMC Terreng er designet for å vare i 300,000 XNUMX. Uten store problemer. Et GMC-terreng kan vare i omtrent 20 år hvis du kjører 25 000 miles per år. Dette nivået av levetid kan bare oppnås ved regelmessig vedlikehold og rimelig bruk.

Hvilket år er det mest pålitelige GMC-terrenget?

De beste årene for GMC Terreng er 2020- og 2021-modellene. Så langt har disse ikke sett noen klager i det hele tatt. Faktisk har modellene fra 2016 og oppover sett en kumulativ på bare 20 klager, noe som viser at GMC virkelig har økt spillet sitt de siste årene.

Hvilken er bedre Equinox eller Terrain?

Både 2020 Chevy Equinox og 2020 GMC Terrain har kraftige motorer som tåler alle terreng. 2020 GMC Terreng har 26 MPG i byer og 30 MPG motorvei. Equinox har 22 MPG i byen og 31 MPG motorvei, hvis riktig utstyrt.

Hvorfor er GMC-terrenget mitt så høyt?

Feil sensor eller sviktende sensor kan sende feil data til motoren, noe som fører til for mye drivstoff eller for lite. Dette kan føre til en høyere motor. Dårlige eller skitne tennplugger: Et kjøretøy som ikke vedlikeholdes riktig, kan misfire, noe som får det til å gå høyere.

Har 2020 GMC Terreng problemer?

NHTSA mottok flest klager fra bileiere om kjøretøyhastighetskontroll, drivlinje og elektriske systemproblemer. Terrenget ser ut til å oppleve en funksjonsfeil i drivverket og kjøretøyets hastighetskontroll.

Er GMC Terreng bra i snø?

Ja, GMC Terrenget er veldig bra i snø. Den håndterer godt i is og snø. Det er viktig å ha et kjøretøy som er i stand til å håndtere snø når været er kaldt og vindfullt. Den 2020 GMC Terreng samt 2020 Chevrolet Equinox tilbyr solide alternativer. Dette er bare noen av vinterkjøringsfunksjonene du kan forvente av disse kjøretøyene.

  Jeep Kompass pålitelighet

Hvilken er bedre GMC Terreng eller Acadia?

GMC Acadia er et bedre valg hvis du har en voksende familie og trenger mer lasteplass. Terrenget er et bedre alternativ hvis du ikke trenger for mye lasteplass og vil ha en mindre SUV som kan navigere i strammere gater og parkeringsplasser.

Hva var det verste året for GMC Terrenget?

Ifølge Bil klager, GMC Terreng 2011 modellår har den verste oversikten over klager og feil. Imidlertid anses de fleste modellår fra første generasjon som mindre pålitelige enn den andre.

Hva er GMC Terrenget sammenlignbart med?

GMC Terrain, en bror til Chevrolet Equinox, tilbyr god passasjerplass, men liten lastlagring. GMC Terrain deler den 1,5-liters turboladede 4-sylindrede motoren fra Chevy. Den kan brukes med enten FWD eller AWD. En sofistikert 9-trinns automatgir er også standard.

Er GMC Terreng det samme som Chevy Equinox?

Equinox og Terrain deler samme plattform slik at de tilbyr lignende ytelse. Equinox og Terrain har begge en turboladet 1,5 liters fire-sylinder som produserer 170-hk. Du kan velge mellom forhjulsdrift eller firehjulsdrift.

Er GMC Terreng det samme som Chevy Traverse?

Nei, de er ikke de samme, men like. Chevy-terrenget i 2021 og GMC-terrenget i 2021, begge mellomstore SUV-er, er stilige og romslige. Slepekapasiteten til begge SUV-modellene er lik, men Traverse har mer kraft og dreiemoment på grunn av sin større V6-motor.

Er terreng gode kjøretøy?

Ja, Terreng kompakt SUV er veldig bra. Det romslige interiøret er lastet med tekniske funksjoner, og sjåføren vil elske sin glatte håndtering og myke tur. Du kan få rikelig med kraft fra motoren, men for å ha den, må du oppgradere til GMC Terrain Denali.

Kan terrenget gå off-road?

Ja, 2020 GMC Terrian kan gå off-road. Du kan bruke denne SUV-en i alle terreng. Dette gjør det flott for campingturer, jakt, fiske, etc. Terrengoppstillingen inkluderer nå AT4 terrengfokusert AT4-betegnelse, som også ses på andre GMC-modeller. Det er i utgangspunktet en utseende pakke som inkluderer en front skid plate samt Goodyear Sport Terrengdekk. Firehjulsdrift kan kjøpes som et alternativ på de fleste trims, men er standard på AT4.

  GMC Savana Pålitelighet

Hvilken SUV er bedre GMC eller Chevy?

GMC-lastebiler er av mer kvalitet enn standard Chevys takket være GMCs fokus på nyttekjøretøy som pickups og SUVer. GMC er det beste valget hvis du leter etter en lastebil som kan taue og frakte mer og har støttefunksjoner som vil hjelpe deg i løpet av arbeidsdagen.

Hva er forskjellen mellom Terrain SLE og SLT?

SLE- og SLT-setene har førsteklasses klut, mens SLE er laget med perforert skinn. Standard åtteveis power front førersete i SLT. Oppgrader underholdningen og tilkoblingen med en 8-tommers GMC-infotainmentskjerm for SLT, i motsetning til et 7-tommers system i GMC SLE.

Hvilken er større traversering eller terreng?

Destinasjonskostnadene for både Chevrolet Traverse og GMC Terrain er like. Det kan være vanskeligere å finne et sted i mye for Chevrolet Traverse fordi det er større enn GMC Terreng.

Hvilken er bedre GMC Terreng eller Jeep Cherokee?

Både GMC-terrenget og Jeep Cherokee er gode valg når det gjelder mellomstore SUV-er. Begge kommer med kraftige motorer, mange sikkerhetsfunksjoner og komfortable sitteplasser. Imidlertid har GMC Terreng noen fordeler i forhold til Jeep Cherokee. Til tross for deres forskjeller i slepekapasitet, har begge kjøretøyene fantastiske off-road evner. Cherokee er mer egnet for kjøring i uforutsigbart terreng og under røffere forhold, mens Terreng kan håndtere et bredere spekter av eventyrkjøring.

Har terrenget Android Auto?

Ja, GMC Terrain støtter Android Auto som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps og Waze gjennom bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke talekommandoer til navigasjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter