Lexus LFA Pålitelighet

Lexus kombinerer et høyt håndverk med overdrevet styling på tvers av sitt utvalg av forskjellige modeller. Den fungerer som luksusdivisjonen til den kjente japanske bilprodusenten, Toyota, men med et større nivå av personlighet og appell. I 2008 avduket Toyota produksjonsversjonen av Lexus LFA på Tokyo Motor Show. Det er en to-seters sportsbil produsert av Lexus, en luksusbil divisjon av Toyota.

Oversikt

Lexus fortalte sine kunder i USA at LFA bare ville være tilgjengelig ved leie i fjor. Lexus sa at de ikke ville at amerikanske kunder skulle snu seg for å selge modellen for profitt. Lexus LFA har en 4,8-liters V10 som er avledet fra en racermotor som brukes i Formel 1-biler. Den sporavlede motoren genererer 552 hestekrefter ved 8,700 RPM og 354 pund-fot dreiemoment ved 6,800 RPM.

Pålitelighet

Lexus LFA er en veldig pålitelig bil. Dette er en bil som definerer Lexus. Høy kvalitet, effektiv, elegant, godt bygget, og i stand til å slå Mercedes Benz, BMW og Audi. De vant til og med en pris for den beste malingsfinishen i ganske lang tid, viser deg bare perfeksjonsnivået de er ute etter, det er bare utrolig kjedelig.

Sikkerhet

Luksus SUV har tjent en IIHS Top Safety Pick + betegnelse hvert år siden 2015, går glipp av bare i 2018 da Lexus ble vurdert som en Top Safety Pick. Men Lexus LFA har ikke blitt vurdert for sikkerhet ennå.

  Lincoln Navigator pålitelighet

Videresalgsverdi

Verdien av Lexus LFA har økt med 25% de siste 10 årene. Bare laget i 2012, var MSRP $ 375,000 for basismodellen. Brukte Lexus LFA-verdier for 2012 varierer fra omtrent $ 80,360 til $ 133,975, avhengig av tilstand, kjørelengde og alternativer.

Vedlikehold og reparasjon

Kostnaden for en Lexus LFA-tjeneste er minst $ 237.66 og maksimalt $ 237.66, med et gjennomsnitt på $ 237.66.

FAQ

Er Lexus LFA en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus LFA er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus LFA?

Lexus LFA er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en Lexus LFA og har den en turbo?

Lexus LFA har 552 hestekrefter og 354 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V10 med en forskyvning på 4.8L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor mye bakkeklaring har Lexus LFA?

11,43 cm (4,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus LFA har 20 x 9,5 tommers aluminium forhjul og 20 x 11,5 tommers aluminium bakhjul.

Kan du daglig kjøre en Lexus LFA?

Ja, det kan du! Det er en flott bil å kjøre hver dag. Du kan også bruke den til helgeturer og ferier.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter