Lincoln Navigator pålitelighet

Lincoln, som er en luksusdivisjon av Ford Motors, er en av de beste luksusbilprodusentene i USA. Navigator er en luksus SUV i full størrelse laget for alle slags off-roading opplevelse. SUV har vært ganske kjent i USA, og påliteligheten er også i gjennomsnitt.

Oversikt

Navigatoren har eksistert siden 1997, og den har også blitt omtalt i mange filmer. SUV-en har vært i fjerde generasjon, som ble introdusert i 2018. Den har en 3,5 L twin-turbo V6-motor med et 10-trinns automatgirsystem.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste faktorene av folk før de kjøper en bil. Lincoln, som er en del av Ford, har vært berømt, men påliteligheten er ikke den største. Navigatoren har blitt vurdert av mange, og den har en generell gjennomsnittlig pålitelighetsvurdering av RepairPal og Forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten som bidrar til å bestemme bilens pålitelighet. Lincoln har laget ganske trygge biler som har mange sikkerhetsfunksjoner. Navigatoren har også blitt krasjtestet og fått en perfekt poengsum av NHTSA. Annet enn det inkluderer sikkerhetsfunksjoner blindpunktovervåking, kjørefeltsassistentsystem, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Å bestemme avskrivningsraten er også viktig før du kjøper bil. Lincoln biler har ikke mye stor avskrivningsrate, og de gjennomsnitt på å miste rundt 60% av verdien etter 5 år. Navigatøren mister rundt 51% etter å ha eier den i 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de viktigste faktorene for å bestemme bilens pålitelighet. Lincoln biler har mer vedlikeholdskostnader enn mange andre biler. Disse bilene koster i gjennomsnitt $ 850 årlig. Navigator tar rundt $ 1,089 årlig i gjennomsnitt for alt vedlikehold, avhengig av tilstanden til bilen. 

  Jaguar XKR / XKR-S Pålitelighet

FAQ

Hvor mange plasser er det i Lincoln Navigator?

Lincoln Navigator er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Lincoln Navigator og har den en turbo?

Lincoln Navigator har 450 hestekrefter og 510 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Lincoln Navigator?

24,64 cm (9,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lincoln Navigator har 20 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 20 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Lincoln Navigators?

Noen batterikabelender av noen Lincoln Navigators 1998-2010, og 2015 har vist seg å være utsatt for korrosjon. Korroderte ender av batterikabler er enkle å reparere, men de kan forurense isolasjonen og forårsake alvorlig skade på kjøretøyets elektriske system.

Er Lincoln Navigator verdt pengene?

Lincoln Navigator er en utmerket SUV. Den turboladede V6-motoren er livlig på motorveien og i byen. Navigator har en jevn tur, god håndtering og solid drivstofføkonomi vurderinger.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter