Mercedes-Benz M – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. M-klassen inkluderer mellomstore luksus-SUVer som tilsvarer E-klasse. M-klassen er erstattet av GLE-klasse fra 2015.

Oversikt

M-klassen har vært i produksjon siden 1997, og sist gang M-klasse nomenklatur ble brukt i tredje generasjon SUVer. Den har mange trimnivåer og drivlinjer som spenner fra en 3,5 L motor til den raskeste varianten kjent som ML63 som har en 5,5 L V8 Biturbo-motor.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. M-klasse-bilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. M-klassen har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har gitt perfekte rangeringer for serien.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. M-klassen mister rundt 60% av sin opprinnelige verdi.

  Er Jaguar SUVer pålitelige?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. M-Klasse-bilene har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz M-klassen?

Mercedes-Benz M-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz M-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz M-klassen har 200 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Diesel I-4 med en forskyvning på 2.1 L Drivstoffsystemet er: Diesel Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz M-klasse har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en Mercedes M-klasse vare?

Mercedes-Benz ML350 SUV er en solid SUV som kan vare mellom 200,000 og 250,000 miles hvis den er riktig vedlikeholdt og kjørt nøye. Mercedes ML350 vil vare mellom 13 og 17 år hvis den opprettholdes riktig.

Hva betyr M-klasse i Mercedes?

Mercedes-Benz har produsert Mercedes-Benz GLE-klasse luksus SUV siden 1997. Det er en mellomstor luksus SUV som sitter mellom GLC-klassen, som er basert på C-klasse, og GLS-klassen. Sistnevnte deler plattformer med den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter