Lexus UX pålitelighet

Lexus-merket er kjent for sine høykvalitetsprodukter. Kjøretøyene er pålitelige, komfortable og kjører jevnere enn noe annet kjøretøy på markedet. Lexus UX er en subcompact luksus crossover SUV fra Lexus. UX startet sin produksjon i 2018 og fortsetter som en 5-dørs SUV.

Oversikt

Den luksuriøse crossover SUV er beriket i kvalitet interiør og funksjoner. Når det gjelder brukte SUVer, er UX anstendig. Kjøretøyet kjører komfortabelt på grove overflater og har god drivstofføkonomi. En 2,0-liters M20A-FKS I4-motor driver UX, og produserer 169 hestekrefter. Ytelsen er veldig bra. Den kan sprinte fra 0 til 62 miles i timen på 8,5 sekunder og nå en toppfart på 110 miles i timen.

Pålitelighet

Ifølge J.D. Power er 2021 UX spådd å score en 75 av 100 på pålitelighet, noe som er en ganske gjennomsnittlig poengsum. I henhold til rangeringen innen kategorien Luksus subcompact SUVer rangerer Lexus UX # 6. 5-dørs SUV er tilgjengelig i forhjuls- og firehjulsdriftoppsett.

Sikkerhet

Ifølge Euro NCAP mottok Lexus UX fem av fem stjerner i kollisjonstester. Blant disse vurderte 96 prosent beskyttelse for voksne beboere, 85 prosent for barnebeboere, 82 prosent for sårbare trafikanter og 77 prosent for sikkerhetsutstyr.  

Videresalgsverdi

Avskrivningsraten for en Lexus UX 250H for 2020 anslås å være 46 % etter 5 år. Denne verdien forventes å redusere omtrent $ 16,974 fra sin nylige pris på omtrent $ 36,900 til $ 19,926 på fem år.

  Kia Stinger Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Kostnaden for vedlikehold og reparasjoner for Lexus-kjøretøy er omtrent $ 551 per år, selv om kostnadene øker etter hvert som de blir eldre. Du kan holde Vedlikeholdskostnadene for Lexus nede med flere tilgjengelige planer. For å unngå kostbare reparasjoner kan det være lurt å forlenge garantien. 

FAQ

Er UX en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus UX er en fronthjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus UX?

UX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Lexus UX og har den en turbo?

Lexus UX har 169 hestekrefter og 151 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Lexus UX har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Er UX en god bil?

Lexus UX 2022 er en subcompact luksus SUV. UX har et luksuriøst interiør, med komfortable forseter og mange standard sikkerhetsfunksjoner. Det er smidig og stabilt i svinger, lett å parkere og rir glatt over støt og dips på veien.

Er Lexus UX Electric?

Den helelektriske Lexus UX 300e er designet for å begeistre deg fra det øyeblikket du trykker på «strøm», mens jevn, rask akselerasjon tar deg med på en sømløs reise. Den lydisolerte, omhyggelig designede hytta er hjertet i en opplevelse der elektrisitet driver alt, fra klimaanlegg til bremser.

  Lexus RX pålitelighet

Hva betyr UX i Lexus?

Urban Crossover

Er UX 250h en god bil?

Lexus UX 250h har et godt rykte. Selv sammenlignet med de luksuriøse hybrid- og elektriske SUV-klassene, oppnår den god drivstofføkonomi. Den har også en romslig hytte og komfortable seter.

Hvilke biler kan sammenlignes med Lexus UX?

Selv om UX konkurrerer med Mercedes GLA og BMW X1, Audi Q3 eller Volvo XC40, er UX uten tvil den nærmeste rivalen. Den har en coupe-lignende profil, sporty kjøreegenskaper og er like kraftig som BMW X2.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter