Mercedes-Benz G – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den tyske bilprodusenten Mercedes er en av de mest førsteklasses bilene med ekstremt stilige kropper. G-klasse mercedes er for off-roading eller SUV biler. Disse SUV-ene er ekstremt glatte å kjøre og premium å sitte i.

Oversikt

Mercedes G-klasse SUVer har vært ganske kjent på grunn av sine former og premium klasse. G-klassen er i sin andre generasjon, men SUVene har vært i produksjon av Daimler-Benz siden 1979. Den siste generasjonen SUVer har drivlinjer som spenner fra 2.0 L I4 til 4.0 L twin-turbo V8-motor med et 9-trinns automatgirsystem og mange andre funksjoner som et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet er en nøkkelfaktor før du kjøper en bil av hver kjøper fordi den hjelper folk med å bestemme kvaliteten og egenskapene til bilen. Mercedes-biler har vært ganske pålitelige, men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. G-klasse SUVer er ganske solide, og de har en pålitelighetsrangering på 3 av 5 stjerner av Forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. G-klasse SUVer har ikke blitt krasjtestet i USA, men den har en utmerket vurdering i EuroNCAP. SUVene er også fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser, sidegardiner osv.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og G-klassen svekkes rundt 45% etter 5 år.

  Hvilken Mercedes er ulovlig i USA?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. G-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,500 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz G-klassen?

Mercedes-Benz G-klassen er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz G-klasse og har den en turbo?

Mercedes-Benz G-klassen har 416 hestekrefter og 450 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz G-klassen?

68,5 kubikkfot ( 1,94 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz G-klassen?

24,13 cm (9,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz G-klasse har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Har G-Vogner mange problemer?

Nei, de har ingen store problemer. Det er kjente problemer med at fjærfjærer svikter. Defekte fjærfjærer kan forårsake høy, dunkende lyd når du kjører på humpete veier eller grove overflater.

Mercedes-Benz har vært gjenstand for en rekke problemer, inkludert de som er relatert til luftmatiske funksjoner. Den vanligste klagen er imidlertid om luftfjæringen. I 2000 introduserte det tyske merket luftfjæring til kjøretøyene sine ved å utstyre dem med S-klasse W220.

  Mercedes-AMG C63 Pålitelighet

Hvor mange miles vil en Mercedes G-klasse vare?

Mercedes G-klasse biler kan leve i 13-17 år hvis de opprettholdes godt. Mercedes biler kan vare fra 200,000 til 250,000 MPG før du trenger store reparasjoner. Dette er basert på en årlig gjennomsnittlig kjørelengde på ca. 15 000.

Hva er de beste årene av Mercedes G-Wagon?

Mellom 1996 og 2002 er Mercedes Benz G-Wagons beste år 1996-2002. De har en sterkere overføring som tåler større kjørelengde. Den kommer også med mange pålitelige motoralternativer. G-vognene er også mindre utsatt for elektroniske problemer.

Hvilken er bedre G-Wagon eller Range Rover?

G-Wagen er mer eller mindre lik Range Rover når det gjelder benplass. Dette er 7 tommer mer enn G-Wagen. G-Wagens lastevolum er 68,6 kubikkmeter med baksetene nede. Standard Range Rover er enda bedre med 70,9 kubikkfot.

Er G-klasse bra i snø?

Ja, G-klassen er veldig god i snø. Den har et lavt tyngdepunkt som bidrar til å holde kjøretøyet stabilt. Den har firehjulsdrift og trekkontroll som lar deg komme deg ut av trøbbel enkelt. Mercedes G-klasse er kjent for å være den mest dyktige terrengkjøreren på markedet, i stand til å håndtere nesten alle terreng. Et kjøretøy med stor veikapasitet i snødekt terreng.

Er Mercedes G-klasse verdt det?

Mercedes-Benz G-klasse luksus stor SUV er et godt valg. G-klasse er godt avrundet med en komfortabel tur, luksuriøse kabinmaterialer, høyteknologiske infotainmentsystemer, romslige seter og høyteknologisk infotainment. Den kraftige AMG-trim har en sterk V8-motor.

  Hyundai Veloster N Pålitelighet

Hvor god er Mercedes 9G-Tronic?

Ni-trinns automatgir: 9GTRONIC automatgir gir jevnere giring og en mer komfortabel kjøreopplevelse. Med en reduksjon i drivstofforbruket på rundt 6,5 prosent, forbedrer overføringen med ni gir drivstofføkonomi.

Hvilke Mercedes har 9 gir?

GLC 63 4MATIC+ og GLC63 63 S 4MATIC+ har begge AMG Speedshift MCT 9-trinns girkasse. Den ble introdusert i Mercedes-AMG E634MATIC+. Denne overføringen har ekstremt korte skift / responshastigheter for driveren.

Hvorfor er Mercedes G-klasse så populær?

Det korte svaret er at de har eksistert siden begynnelsen, selv om det var en utrygg bil å kjøre på veier. Folk trengte dem bare. På grunn av kjendisens popularitet er de et statussymbol.

Hva er spesielt med G-Wagon?

G-Wagon er preget av sine luksuriøse funksjoner og prestisje. G-Wagons brukere har tilgang til fantastiske funksjoner som en stigeramme og tre låseforskjeller. G-Wagons originale design krevde ikke en stor motor for å navigere i ulendt terreng.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter