Mercedes-Benz G63 / G65 AMG – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Den tyske bilprodusenten Mercedes er en av de mest førsteklasses bilene med ekstremt stilige kropper. G-klasse mercedes er for off-roading eller SUV biler. Disse SUV-ene er ekstremt glatte å kjøre og premium å sitte i. G63- og G65-modellen drives av AMGs kraftige motorer og funksjoner med høy ytelse.

Oversikt

Mercedes G-klasse SUVer har vært ganske kjent på grunn av sine former og premium klasse. G-klassen er i sin andre generasjon, men SUVene har vært i produksjon av Daimler-Benz siden 1979. G63 og G65 er AMG høyytelsesmodeller som har henholdsvis en 5,5 L Biturbo V8-motor og en 6,0 L V12 Biturbo-motor.

Pålitelighet

Pålitelighet er en nøkkelfaktor før du kjøper en bil av hver kjøper fordi den hjelper folk med å bestemme kvaliteten og egenskapene til bilen. Mercedes-biler har vært ganske pålitelige, men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. G-klasse SUVer er ganske solide, og de har en pålitelighetsrangering på 3 av 5 stjerner av Forbrukerrapporter.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. G63- og G65-SUV-ene har ikke blitt krasjtestet i USA, men den har en utmerket vurdering i EuroNCAP. SUVene er også fullpakket med sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser, sidegardiner osv.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og G-klassen svekkes rundt 45% etter 5 år.

  Audi S8 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. G63 og G65 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,500 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz G63 / G65 AMG?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Alle hjul

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz G63 / G65 AMG og har den en turbo?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG har 536 hestekrefter og 560 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz G63 / G65 AMG?

19,56 cm (7,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz G63 / G65 AMG har 20 X 9.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 9.5 tommers aluminium bakhjul.

Er G63 AMG en god bil?

Mercedes-AMG G 63: Denne bilen er en av de bilene du kan kjøpe bare fordi du vil ha den. Det er en moderne bil med en gammeldags kropp som kan utføre alle tingene du forventer i en sportsbil. Det tilbyr et nivå av vei tilstedeværelse som er uovertruffen av andre biler.

Hvilken er bedre G63 eller G65?

En twin-turbo, 5.5L V8 gjør 563 hestekrefter. Denne høyytelses AMG G63 er unaturlig rask. En 6.0L twin-turbo V12 produserer 621 hestekrefter og 738 pounds av dreiemoment i AMG G65. Alle tre motorene kan parres til en automatisk 7-trinns girkasse.

  Chevrolet Trax Pålitelighet

Hvor mange miles varer en G63?

G-vogner er bygget for å vare en million miles, mens husstander bare kan gå 200k-250k. Japanske / tyske biler kan nå 300k. Rapporter om enda høyere kjørelengde er ikke uvanlig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter