Mercedes-Benz GLS – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. GLS-klasse omhandler luksus-SUVer i full størrelse som tilsvarer S-klasse Mercedes. Disse SUV-ene er helt premium å sitte i og fullpakket med funksjoner.

Oversikt

Mercedes GLS-klasse har eksistert siden 2006, og den er for tiden i sin tredje generasjon. Disse SUVene i full størrelse leveres med to typer drivlinjer av en 3,0 L I6 Biturbo-motor og en 4,0 L V8 Biturbo-motor. Alle disse variantene er mildhybridbiler som mye drivstoff og er miljøvennlige.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært veldig pålitelige; men de har vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. GLS-klassen har en ganske god pålitelighetspoengsum av J.D Power på 71 av 100.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. GLS-klassen har ikke blitt krasjtestet av NHTSA eller IIHS ennå. Bilen har imidlertid mange sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsadvarsel, blindsoneovervåking, kollisjonsputer, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLS-klassen devaluerer rundt 59% etter 5 år, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre Mercedes-modeller.

  Hva er Mercedes Mansory?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse , og de koster mye for vedlikeholdet. GLS-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz GLS-klasse?

Mercedes-Benz GLS-klasse er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz GLS-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz GLS-klasse har 483 hestekrefter og 516 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Gas / Electric V-8 med en forskyvning på 4.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz GLS-klasse?

79,7 kubikkfot ( 2 257 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz GLS-klasse?

20,07 cm (7,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz GLS-klasse har 21 X 10 tommers aluminium forhjul og 21 X 11 tommers aluminium bakhjul.

Er Mercedes GLS450 pålitelig?

Mercedes-Benz GL450 pålitelighetsvurdering er 1,5 ut 5,0. Dette rangerer den som nummer 17 blant 19 luksuriøse SUVer i full størrelse. Den har lave eierkostnader, med en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 1,293

Er Mercedes GLS550 pålitelig?

Pålitelighetsvurderingen til Mercedes-Benz GL550 er 1,0 av 5,0. Dette rangerer den som nummer 19 blant luksuriøse SUVer i full størrelse. Den har lave eierkostnader, med en gjennomsnittlig årlig reparasjonskostnad på $ 1,295

  Hva er forskjellen mellom Mercedes-Benz C-klasse og E-klasse?

Hvor lenge varer Mercedes GLS?

Mercedes GLS kan vare mellom 13 og 17 år hvis den vedlikeholdes riktig. Mercedes kan vare mellom 200.000 og 250.000 miles uten store reparasjoner hvis den vedlikeholdes riktig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter