Hva er Mercedes Mansory?

Mansory er et uavhengig tuningselskap lokalisert i Tyskland siden 1989.  Mansory er i  bransjen for å justere alle slags premium og eksotiske biler i noen tiår, som også inkluderer premium Mercedes-modeller.

I utgangspunktet var Kourosh Mansory, grunnleggeren av selskapet bare interessert i å stille de dyreste og eksotiske bilene i verden som Ferraris, Rolls Royces, Bentleys, Aston Martins, men selskapet begynte senere å stille inn premium tyske merker som Porsche, Mercedes, Audi og BMW.

I dag er selskapet kjent for sine overdådige og ekstravagante kroppssett, fakling hjulbuer og oppsiktsvekkende utvendige maling.  De gjør også ytelsesjustering og interiørjustering når de anser at en modell er verdig Mansory-behandlingen.

Det er ganske trygt å si at utseende er subjektivt, spesielt fordi mange tror at Mansory ofte ødelegger en bil.  Det er en utrolig vanskelig oppgave å stille inn biler som Ferraris, da de allerede er tilbedt for deres design. Som sådan må du gi Mansory æren for selv å prøve å prøve en slik oppgave.

Mansory og Mercedes – Fusjonerer luksus med ekstravaganse

De aller første Mercedes-modellene som fikk Mansory-behandlingen var S-klasse, G-klasse og AMG GT.  Alle disse tre modellene er de aller beste echelon Mercedes-modellene, noe som betyr at de allerede er fullpakket med de fleste Mercedes kan tilby.

Mansory bestemte seg imidlertid for å ta det et skritt videre ved å fullstendig tenke nytt om disse modellene og gi dem mange flere hestekrefter, for en heftig premie selvfølgelig.  Mansory gjør vanligvis bare kosmetiske oppgraderinger som wide-body kits, lavprofilhjul og dyre materialoppgraderinger som karbonfiber.

Men hvis du er villig til å betale for det, vil Mansory også helt gjøre interiøret ditt i de mest overdådige fargene du kan forestille deg. Dette vil sikre at din Mercedes er en av en type som øker eksklusivitet, et begrep laget for å beskrive at du får en spesiell behandling som er inacessible for mange.

  Hvilken Mercedes har luftfjæring?

Mansory tilbyr også alle slags ytelsesjusteringspakker  for å gjøre Mercedesen din raskere og mer responsiv. Nesten himmelen er grensen hvis du er villig til å betale for den.

Mansory – Det mest kontroversielle tuningselskapet på planeten

Som tidligere nevnt er Mansory villig til å gjøre nesten hva som helst med bilen din hvis du er villig til å betale for den.  Imidlertid tror mange mennesker at Mansory er et selskap som spesialiserer seg på overflod, overflod og mangel på smak.

Noen anser for å være bil villains mens andre tror at de skaper noen av de mest spennende bilene på planeten.  Mansory spesialiserer seg på smidd karbonfiber som ser ut som marmor som er et marmite utseende, for å si det mildt.

Designspråket Mansory tilbyr er radikalt og selve diametrale motsatt av subtil. Dette er grunnen til at så mange tror at Mansory er altfor prangende og over toppen. Realiteten er at Mansory gjør hva du vil at de skal gjøre, noe som betyr at de fleste biler de stiller ser ut slik de gjør fordi kundene liker det på den måten.

Hver til sin egen, så sterk kontrovers får absolutt samtalen i gang som til slutt fungerer til fordel for Mansory.  Hvis du vil ha en samtalestartende bil som definitivt kommer til å tiltrekke seg oppmerksomhet selv i selskap med biler for flere millioner dollar,  er Mansory stedet å gå.

Mansory Performance – Øke luksus og eksotiske biler siden 1989

Det er ganske forståelig at folk er usikre og ofte til og med argumenterer for om Mansorys designspråk er verdig et premiummerke eller ikke.  En ting ingen kan benekte er imidlertid at Mansory definitivt vet en ting eller to om hvordan man lager en bil raskt.

  Kan Mercedes betjenes hvor som helst?

Dette er et område der de fleste av oss kan være enige om at Mansory leverer.  For eksempel tilbyr en standard Mercedes C63 AMG 470hp og 479lb-ft av dreiemoment.  Dette er takket være en velkjent Mercedes 4.0L BiTurbo V8 som også tilbyr en toppfart på 180 mph.

Hvis du tar din «entry-level» C63 ikke-S AMG-modell til Mansory, vil de gjerne øke den effekten opp til 650hp og 627lb-ft av dreiemoment uten store overhalinger. Dette vil øke topphastigheten din opp til nesten 200 mph.

En av de sprøeste Mansory-kreasjonene er Lamborghini Carbonado EVO Roadster.   Aventador LP700-4 gjør 700hp fra en naturlig aspirert 6.5L V12. Carbonado øker imidlertid denne kraften til en latterlig 1250hp ved å legge til two massive turboladere på toppen av 6.5L V12.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster en Mercedes Mansory ?

Det kommer an på hva slags behandling du ønsker. Hvis du vil ha en grunnleggende stylingoppgradering, vil det sannsynligvis koste deg noen få tusen dollar for de mest grunnleggende applikasjonene. Imidlertid, hvis du er villig til å utvide det og velge en Full-treatment Mercedes-modellpakke, vil du sannsynligvis betale oppover $ 100,000 XNUMX på toppen av bilens MSRP-pris.

For eksempel koster G63 rundt $ 156,000 XNUMX fra nye, men hvis du vil  ha Mansory G63 Gronos-pakken, må du betale mer enn dobbelt så mye.

Er Mercedes Mansory verdt det?

Det er ganske vanskelig å rettferdiggjøre en justeringspakke på $ 150 000, spesielt fordi du ikke får pengene tilbake når det er på tide å selge bilen.  Imidlertid er folk som kjøper Mansory-biler ikke nødvendigvis interessert i verdi, men heller eksklusivitet og ekstravaganse.

  7 grunner til at du bør kjøpe en ny Mercedes i 2022

Hvis du elsker en prangende bil, og du ikke har noe imot å bruke penger på noe unikt, dristig  og der ute,  er Mansory din type tuningfirma.

Hva er det beste Mercedes-tuningselskapet?

I begynnelsen var AMG det beste Mercedes-selskapet, men AMG ble senere kjøpt opp av Mercedes og det ble offisielt Mercedes AMG. Det er en stor mengde tuning selskaper i disse dager som gjør Mercedes biler, men knapt noen av dem er så spesielle som Brabus er.

Alt i alt er Brabus Mercedes-modeller noen av de mest imponerende og ønskelige innstilte Mercedes-bilene fordi Brabus er litt mer begrenset, men like imponerende.

Er det fornuftig å stille inn en Mercedes?

Mercedes bruker store mengder penger på å få bilene sine til å føle seg og kjøre best mulig. Som sådan er det noen ganger ingen mening å stille inn en Mercedes. Noen modeller som Mercedes Benz S-klasse er best forblir uberørt fordi de er designet for å være komfortable.

Andre som G63 eller C63 er innstilt oftere fordi det er mer fornuftig å stille inn disse bilene. De er ikke de mest komfortable eller kraftige bilene på markedet, noe som betyr at det er mange ting du kan gjøre med disse bilene hvis du har pengene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter