Mercedes Benz SL – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. SL-klasse inkluderer grand touring sportsbiler og roadsters som alle er to-seters biler. SL-klassen har nylig blitt avviklet fra Mercedes-Benz-serien, og den selges nå utelukkende under Mercedes-AMG-merket.

Oversikt

SL-klassen har vært ganske gammel, og den ble først introdusert i 1954. Den siste generasjonen av SL-klasse under Benz-merket var den sjette generasjonen som het R231 og modellene som ble solgt var SL450 og SL550.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. SL-klassen har vært anstendig i pålitelighetsvurderingen, og J.D Power ga en pålitelighetsrangering på 3,5 av 5,0.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. SL-klassen har ikke blitt krasjtestet på grunn av eksklusiviteten. Imidlertid har den mange sikkerhetsfunksjoner som frontkollisjonsadvarsel, automatiske nødbremser, Mercedes Pre-Safe, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og SL-klassen devaluerer rundt 62% etter 5 år.

  Hvilke Mercedes har digitale dashbord

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. SL-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz SL-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz SL-klasse er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz SL-klasse?

Mercedes-Benz SL-klasse er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz SL-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz SL-klasse har 362 hestekrefter og 369 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz SL-klasse?

8,5 kubikkfot ( 0,241 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz SL-klasse?

9,4 cm (3,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz SL-klasse har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 9.5 tommers aluminium bakhjul.

Er en Mercedes SL en god investering?

Mens prisene har økt i mange år, er det fortsatt mye vekstpotensial i fremtiden. For de som leter etter en klassisk 90-tallet sportsbil, er R129 en god investering.

Hvor pålitelig er en SL500?

Consumer Reports kåret den nye SL500-modellen fra 2003 som den minst pålitelige bilen som ble solgt i 2003. Men, lo og se, det kom også ut som bilen med de fleste kunder som ville kjøpe en igjen.

  Cadillac ELR pålitelighet

Hvilken Mercedes SL er best?

  • 1997-2001 Mercedes-Benz SL 73 AMG®
  • 2012-2019 Mercedes-Benz SL 65 AMG®
  • 2008-2011 Mercedes-Benz SL 65 AMG® Svart Serie.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter