Mercedes Benz SLK – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes Å være en tysk bilprodusent, Mercedes er en av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. SLK-klassen er kjent for sine kompakte luksus roadster biler som også er tilgjengelige i konvertible kroppsformer.

Oversikt

SLK-klassen ble først avduket i 1996 av Daimler-Benz, og produksjonen ble nylig stoppet i 2020. Tredje generasjon SLK-klasse er de siste, og det er flere trimnivåer av SLK-klassen. Drivlinjealternativene er også brede med den laveste 1,8 L-motoren og den høyeste 3,5 L-motoren.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. SLK-klassen har vært ganske pålitelig med en pålitelighetsrangering på 4 stjerner av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. SLK-klassen har ikke blitt krasjtestet, men den har mange sikkerhetsfunksjoner som varsel om frontkollisjon, adaptiv cruisekontroll, kjørefeltsassistent, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og SLK-klassen devaluerer rundt 62% etter 5 år.

  Beste Mercedes Youngtimer

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse , og de koster mye for vedlikeholdet. SLK-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz SLK-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz SLK-klassen er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz SLK-klassen?

Mercedes-Benz SLK-klassen er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz SLK-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz SLK-klassen har 302 hestekrefter og 273 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz SLK-klassen?

6,4 kubikkfot ( 0,181 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz SLK-klasse har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge varer Mercedes SLK?

Mercedes SLK kan vare mellom 13-17 år hvis den opprettholdes riktig. Mercedes SLK kan vare mellom 200.000 og 250.000 miles uten store reparasjoner, basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på 15.000.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter