Hyundai Ioniq hybrid  Pålitelighet

Vi kjenner Hyundai for å lage rimelige og pålitelige biler. Hyundai Ionq er et kompakt fem-dørs liftback kjøretøy. Det er den første bilen som tilbys uten en standard forbrenningsmotor, heller solgt i hybride og helelektriske varianter.

Oversikt

Hyundai Ioniq er en forhjulsdrevet bil med en 1,6 L GDI DOHC 16-ventilers innebygd 4-sylindret motor, med en toppfart på 115 mph. Den spratt opp fra 0-62 mph på 5,2 sekunder. Motoren kan produsere 105 hk med en 6-trinns DCT. Hyundai Ioniq tilbyr fantastisk drivstofføkonomi, mange standard sikkerhetsfunksjoner, et brukervennlig infotainmentsystem og en lav startpris.

Pålitelighet

 Hyundai har aldri skuffet kunder når det gjelder pålitelighet. Ifølge driverkraftundersøkelsen scoret Ioniq 91% når det gjelder pålitelighet. De utmerkede funksjonene og høy byggekvaliteten tillot det å komme i 9th av 75 biler.

Sikkerhet

Hyundai har sørget for at Ioniq er fullpakket med sikkerhetssett, inkludert syv kollisjonsputer, autonom bremsing, adaptiv cruisekontroll og kjørefeltsassistanse som standard mens blindsonedeteksjon, kjørefelt følg assistanse og et sjeldent krysstrafikkvarsel tilbys på premium SE-versjonen. 2016-modellen av Ioniq scoret 80% i Euro NCAP-testing.

Videresalgsverdi

 En Hyundai IONIQ vil avskrive 54% etter 5 år, noe som er ganske akseptabelt når det gjelder videresalgsverdi. Videresalgsverdien avhenger imidlertid virkelig av kjøretøyets tilstand. Så hvis du eier en Hyundai Ioniq, bør du ta godt vare på den, og du er god til å gå.

  Infiniti QX56 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnader hjelper mye med å bestemme pålitelighetspoengene til et kjøretøy. Den gjennomsnittlige årlige kostnaden for vedlikehold av Hyundai Ioniq er rundt $ 327. Som et resultat er det et passende valg for å velge bilen din fordi kostnaden er rimelig.

FAQ

Er Hyundai Ioniq en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Hyundai Ioniq er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Hyundai Ioniq?    

Hyundai Ioniq er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Ioniq og har den en turbo?    

Hyundai Ioniq har 139 hestekrefter og 109 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass / elektrisk I-4 med en forskyvning på 1,6 l Drivstoffsystemet er: Bensin direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Ioniq ?  

13,46 cm (5,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Ioniq har 15 X 6 tommers aluminium forhjul og 15 X 6 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil Hyundai Ioniq vare?

En Hyundai Ioniq vil vare rundt 100,000 miles eller 8 til 10 år. Hyundai hevder at Ioniq-batteriet kan vare i 20 år uten å måtte byttes ut, men mange kunder ser at bilene deres kjører jevnt i bare ti år.

Hva er problemene med hybridbiler?

  • Svake batterier.
  • Oksygen sensorer.
  • Katalysator.
  • Fordampende utslippssystem.
  • Lav motorvei gass kjørelengde.

Er Hyundai Ioniq verdt det?

Ioniq er et flott kjøretøy for sin klasse. Den pakker mange utmerkede standard- og valgfrie funksjoner i en veldig rimelig pakke. Kjøretøyets utmerkede drivstofføkonomi vil tillate sjåfører å spare penger når de fyller opp med bensin.

  Cadillac XTS Pålitelighet

Når begynte de å lage Hyundai Ioniq?

For modellåret 2017 ble Hyundai Ioniq introdusert. Hyundai lanserte forhjulsdriften Ioniq hybridmodell ved lansering. Senere ble en plug-in hybrid og en elektrisk modell lagt til.

Hvor lenge varer Hyundai hybridbatterier?

I gjennomsnitt varer hybridbatterier 6-10 år. Det vil være unntak i hver retning, så garantien dekker dem hvis de er under forventet levetid.

Er en hybrid verdt å kjøpe?

En hybridbil, lastebil eller SUV har mange fordeler. De er mer miljøvennlige enn tradisjonelle gasskjøretøy og kan få mer kjørelengde ut av en tank. I noen tilfeller gir hybrider bedre ytelse. Det ville være lett å se at hybrider er rimeligere enn å kjøpe gassbiler.

Har Hyundai Ioniq Android Auto?

Hyundai Ioniq støtter Android Auto, som lar deg få tilgang til Android-apper som YouTube Music, Google Maps, Waze og Spotify fra bilens infotainmentskjerm. Med Google-assistenten kan du ringe, sende meldinger og bruke navigasjon med talekommandoer.

Hvilken er bedre Ioniq hybrid eller plug-in hybrid?

Den kombinerte EPA-vurderingen av hybrid er 59 mpg. Plug-in-versjonen gir 47 km med helelektrisk rekkevidde. Prius Prime plug-in hybrid er mer effektiv enn Ioniq-pluggen, men Prius har bare 25 miles av helelektrisk rekkevidde til Ioniq’s 29.

Er Hyundai Ioniq hybrid en god bil?

Den 2022 Hyundai Ioniq hybrid bil er flott. Ioniq hatchbacks pris er både rimelig og effektiv. Basismodellen er priset til $ 23,000 og returnerer en fantastisk 59 mpg kombinert by / motorvei kjøring.

  Hyundai Nexus Pålitelighet

Er Hyundai Ioniq hybrid selvlading?

Hyundai Ioniq er en selvladende hybrid – den trenger ikke å være koblet til for å lade batteriet. Du kan imidlertid ha den som enten en plug-in hybrid (PHEV), eller en ren elektrisk bil med lengre rekkevidde.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter