Mercedes Benz SLR – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes Å være en tysk bilprodusent, Mercedes er en av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. SLR-klassen ble laget i samarbeid med McLaren da Mercedes eide 30% av den. SLR-klassen kom i kupé-, roadster- og speedster-kroppsformer.

Oversikt

SLR-klassen ble introdusert i 2003 og avviklet i 2009. Disse bilene ble laget i lav skala, og disse er fortsatt svært sjeldne. Bilene har en 5,4 L superladet V8-motor som produserer en kolossal mengde på 617 hestekrefter, og den kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,4 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. SLR-klassen har vært ganske sjelden å rangere påliteligheten.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. SLK-klassen har ikke blitt krasjtestet, men den har mange sikkerhetsfunksjoner som blokkeringsfrie bremser, kollisjonsputer elektronisk stabilitet, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og SLR-klassen er en sjelden bil, så avskrivningen spiller ingen rolle mye.

  Cadillac ELR pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. SLR-klassen har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz SLR-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz SLR-klassen er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz SLR-klassen?

Mercedes-Benz SLR-klassen er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Two Seater

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz SLR klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz SLR-klassen har 617 hestekrefter og 575 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass V8 med en forskyvning på 5.5L / Drivstoffsystemet er SEFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz SLR-klassen?

7,2 kubikkfot ( 0,204 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz SLR-klassen?

10,16 cm (4,0 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz SLR-klasse har 19 x 9.0 tommers aluminium forhjul og 19 x 11.5 tommers aluminium bakhjul.

Hva er så spesielt med Mercedes SLR?

Mercedes hevder at SLR var den aller første produksjonsbilen med en karbonfibermonocoque og den første som hadde en karbonfiber front krasjstruktur. Det var også den første bilen som brukte en egenbygd AMG V8.

Er SLR McLaren en superbil?

Mercedes-Benz SLR McLaren, en ytelsesbil som ble inspirert fra fortiden og laget for å vare; det var en superbil så vel som en stor turner!

  Det beste stedet å kjøpe en brukt Mercedes

Eier Mercedes McLaren?

Ron Dennis var McLarens nærmeste eier for det meste av sin eksistens. Under hans styre hadde Mercedes-Benz, Daimler Motors, den største eierandelen i selskapet. Deres beholdning ble solgt i 2011 og McLaren ble gjenfødt som et uavhengig bilselskap.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter