Det beste stedet å kjøpe en brukt Mercedes

Hvis du er i markedet for en brukt Mercedes, har du mange forskjellige forhandlere, franchiser, private selgere, auksjonører eller uavhengige forhandlere å velge mellom. Når du kjøper en bruktbil, er det viktigste å finne en pålitelig selger.

Å finne de beste tilbudene og prisene kan føre til et stort bruktbilkjøp eller en tvilsom kjøpsbeslutning. Du bør ta deg god tid før du kjøper en bruktbil, forskning, vindusbutikk og kryssreferanse så mye du kan.

Enten du kjøper en billig eller en dyr bil, bør du alltid være klar over alle alternativene der ute. Å finne riktig bil tar tid, og viktigst av alt tålmodighet. Ta deg god tid, ikke forhast deg, så er din nye Mercedes snart på oppkjørselen din.

Du kan få en god avtale med å kjøpe en brukt Mercedes direkte fra den forrige eieren, men du må sørge for at du stoler på dem og fortsatt få bilen evaluert av en sertifisert mekaniker.

For en tryggere innsats tilbyr sertifiserte forhåndseide franchiseforhandlere vanligvis alle slags garantier og lån, og de virker som det sikreste stedet å kjøpe en brukt Mercedes, da de ofte tilbyr den høyeste kvaliteten.

Mercedes franchiseforhandlere

Den største fordelen med en franchiseforhandler er kompetansenivået når det gjelder kjøp og vedlikehold av visse modeller. Biler som tilbys er vanligvis godkjent og sertifisert, noe som betyr at du kan kjøpe en bil som tilbyr spesifikke forhåndseide garantier, samt låne- og finansieringsalternativer.

Dette er gunstig hvis du ønsker å kjøpe en bil som bare er noen få år gammel. Franchiseforhandlere vil kunne tilby deg alt du trenger i en sving. Deler er lett tilgjengelige, inkludert alle slags betalingsalternativer, juridisk beskyttelse, servicepakker og til og med delbytte for den gamle bilen din.

  Er Mercedes fortsatt laget i Tyskland?

Franchiseforhandlere er imidlertid vanligvis den dyreste måten å kjøpe en ny bruktbil på, da alle de ekstra fordelene ved å gå gjennom en franchiseforhandler gjenspeiles i prisen på bilen. Franchiseforhandlere spesialiserer seg også mest på nyere biler, noe som kan utgjøre et problem hvis du leter etter en eldre modell.

Franchiseforhandlere er den beste måten å kjøpe en spesiell Mercedes-modell på, noe som en AMG, en klassiker eller en sportsbil. Dette er fordi å betale mer penger for et velholdt eksempel er nøkkelen for videresalgsverdier, og i slike tilfeller trenger du all tryggheten du kan få.

Uavhengige forhandlere

Uavhengige forhandlere er et sted i midten, da de kan variere sterkt når det gjelder ekspertise, spesifikke pakker, delutveksling eller prisforhandlinger. De beste uavhengige forhandlerne vil sannsynligvis tilby en tjeneste som kan sammenlignes med en franchiseforhandler.

Men det er også velkjent at en uavhengig forhandler koster mindre i gjennomsnitt enn en franchiseforhandler. Uavhengige forhandlere er en tryggere måte å kjøpe en bil sammenlignet med en privat selger eller et auksjonshus, da de vanligvis tilbyr større juridisk beskyttelse og flere tilleggstjenester lett tilgjengelig.

Men alt avhenger av den spesifikke uavhengige forhandleren du kommer over fordi de alle er veldig forskjellige i nesten alle henseender. Når du handler fra uavhengige forhandlere, er det utrolig viktig for deg å kryssjekke så mye som mulig.

Vær oppmerksom på alle de uavhengige forhandleralternativene der ute. Du bør også være godt klar over hvordan markedet fungerer for en bestemt modell du er interessert i, da dette noen ganger kan gjøre det mulig for deg å senke prisantydningen.

Private selgere og auksjonshus

Private selgere er vanligvis de billigste og lar deg kjøpe bilen raskt. De selger ofte sin gamle bil for å kjøpe en nyere. Dette betyr at prisene vanligvis er ganske rimelige fordi private selgere ikke driver en forhandler, så de er vanligvis ikke plaget ved å holde en bilforhandlervirksomhet over vann.

  Hva er den beste Mercedes-klassen?

En stor fordel med en privat selger er muligheten til å sjekke ut bilen, prøvekjøre den og snakke med selgeren for å finne ut alle inn og ut av hvorfor bilen selges, samt alle detaljene knyttet til den selgeren. Det er veldig viktig å faktasjekke alt om bilen, da private selgere vanligvis ikke tilbyr juridisk assistanse.

Auksjonshus, derimot, tilbyr vanligvis de beste prisene. De er imidlertid ikke for de uinnvidde, da auksjonshus ikke lar deg prøvekjøre bilen, og heller ikke se på den før du kjøper den. De belaster også et spesielt administrasjonsgebyr som i noen tilfeller øker prisen betydelig.

Både private selgere og auksjonshus krever at du gjør mest arbeid bak kulissene, da den juridiske beskyttelsen er praktisk talt ikke-eksisterende. Så hvis du finner den perfekte bilen på et auksjonshus eller fra en privat selger, må du be om råd fra noen du stoler på som har erfaring med bilshopping.

Hva du bør vite før du kjøper en bruktbil

Hva er de beste online bilsidene for speiding av brukte biler?

I denne dag og alder, de fleste av bilene kjøpt er hentet gjennom spesialiserte online bil markedsplasser som eBay Motors, Craigslist, AutoTempest, Autotrader, eller Mobile.de og Autoscout.de for det europeiske markedet.

Noen nettsteder tilbyr deg til og med spesifikke indikatorer om pris- og utstyrslisten som er knyttet til en bestemt oppføring. AutoTempest.com er det beste nettstedet for å kjøpe en bruktbil i USA, da den kombinerer oppføringene for alle de andre bilbutikknettstedene. I Europa er Mobile.de det mest populære og pålitelige nettstedet for bilbutikker på nettet.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Hva skal jeg alltid gjøre når jeg kjøper en bruktbil?

Du bør først og fremst fokusere på budsjettet ditt, og holde deg til det fordi du alltid kommer til å kunne få litt mer med bare litt mer penger. Du bør også ta hensyn til alle langsiktige kostnader og din spesifikke kredittvurdering. Utfør alltid en pre-kjøp inspeksjon, uansett hvor du kjøper bilen fra.

Du bør også alltid prøve å kjøre bilen om mulig, be om så mye bildokumentasjon og historierapporter som mulig, sjekke VIN, se etter eventuelle spesifikke tilbakekallinger knyttet til en modell du er interessert i, og til og med kontakte den forrige eieren hvis du vet hvem det er.

Hvor mange miles er for mange når du kjøper en ny bruktbil?

Det avhenger av modellen, prisen og omstendighetene til den spesifikke bilen. Hvis du søker etter en bil som er helt i toppen av budsjettet ditt, ser du sannsynligvis på et eksempel med høy kjørelengde. Hvis bilen er i den nederste enden av budsjettet, er den aktuelle bilen vanligvis et eksempel på lav kjørelengde.

Måten bilen har blitt vedlikeholdt og vedlikeholdt på, og generelt ivaretatt, bør være ditt hovedinteressepunkt. Selvfølgelig bør du ikke kjøpe en 200 000 kilometer lang bil, men det er viktigere å vite hvordan bilen kjøpte slike miles enn selve milene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter