Vanlige problemer med BMW 116i

BMW 116i problemer & feil

BMW 116i er en del av BMW 1-serien utvalg. Denne 5-dørs hatchbacken er kompakt, pålitelig, rimelig og drivstoffeffektiv. Likevel er det også morsomt å kjøre og lett å håndtere. Men som de fleste BMWs har denne bilen også forskjellige problemer som interesserte kjøpere bør erkjenne.

BMW 116i opplever flere problemer som drivstoffpumpe feil, motoren stalling, veivaksel sensor feil, overføring problemer, servostyring feil, kald start tomgang problem, drivstoff pumpe feil, lekker EGR-modul, og mye mer. Merk at disse problemene varierer fra ett modellår BMW 116i til en annen.

Hva er de vanlige problemene med BMW 116i?

Feil på drivstoffpumpe

Drivstoffpumpe svikt i BMW 116i er vanligvis forårsaket av drivstoff forurensninger, elektriske feil, eller alderdom. Hvis forurensningene er overveldende, vil ikke drivstoffpumpen fungere. Som et resultat kan du bli tvunget til å erstatte det, noe som er ganske kostbart, men viktig. Men hvis du planlegger vedlikeholdstjeneste, kan du unngå slike kostbare reparasjoner på forhånd.

Feil på veivakselsensor

Hvis ditt varsel om at 116i hatchback er redusert motorkraft, motoren er grov tomgang, eller den stopper, så er dette en indikasjon på at veivakselsensoren er feil eller skadet. Dette er vanlig på alle BMW-modeller med mer enn 100,000 miles. Så hvis 116i treffer 100k miles, bør du være klar for denne typen reparasjon.

Servostyringsfeil

BMW 116i har hatt noen tilbakekallinger på grunn av servostyringssvikten. Noen av bilene hadde servostyringsfeil på grunn av komponentsvikt, mens andre skyldtes eCU-svikt i servostyringen.

Motorboder

Bortsett fra at noen biler ble tilbakekalt på grunn av servostyringsfeil, ble andre tilbakekalt på grunn av motorstans. Problemet var i de elektriske ledningene som ikke bare påvirket motoren, men så vel som elektriske deler av bilen.

  Fiat 500e Lade- og elektriske problemer

Lekker EGR-modul

EGR-ventilen er hoveddelen av eksosgassomkretssystemet (EGR). Derfor, hvis EGR er feil eller skadet, kan det føre til lekkasje, noe som ikke bare hemmer bilen, men så vel som kan starte en brann. Dette er veldig farlig, og den defekte EGR bør byttes ut umiddelbart.

Problem med overføring

Overføringsproblemer er vanlige på nesten alle BMWs. BMW 116i har også dette problemet som det kommer med en liten bolt som er løs i clutch trykkplaten. Derfor, hvis boltene hemmer hvordan trykkplaten fungerer, vil det også påvirke bilens ytelse og føre til tap i stasjonen. Påse at bolten er strammet.

Problemer med dørhåndtak

Et annet vanlig problem med BMW 116i er et dørhåndtak som ikke vil gå tilbake til sin ideelle posisjon etter bruk. Dette problemet er forårsaket av et dårlig håndtak og fangst. Du må ta bilen din til et servicesenter og få begge byttet ut.

Men hvis døren ikke åpnes helt, kan problemet være et dårlig dørlåssystem. Igjen, du må kjøpe et nytt dørlåsesystem og få den dårlige erstattet.

Problem med kaldstart på tomgang

Når du starter 116i hatchback fra kulden og det ikke klarer å starte, er dette et tegn på at ECU har et problem. Motorstyringsenheten eller intensivavdelingen krever oppdatering for å fungere optimalt. Så hvis du ikke har oppdatert den på en stund, må du gjøre det.

  Vanlige problemer med Volkswagen Atlas

Kjølevæske ekspansjon flaske sprekk

Etter å ha dekket flere miles i denne kompakte hatchbacken, kan kjølevæskeutvidelsesflasken sprekke. Hvis dette skjer, kan motoren overopphetes og føre til andre problemer. Det beste du kan gjøre er å bytte ut den skadede ekspansjonsflasken for kjølevæske.

FAQ

Er BMW 116i pålitelig?

Ja, BMW 116i er blant de mest pålitelige BMW 1-serien. Bare BMW 3-serien er mer pålitelig. Dessuten er 116i normalt rangert litt over gjennomsnittet av de fleste pålitelighetsbyråer. Alt i alt er den pålitelig, men ikke den mest pålitelige bilen i sin klasse på grunn av de høye vedlikeholdskostnadene. 

Er BMW 116i dyrt å vedlikeholde?

Ja, enhver BMW-modell er dyr å vedlikeholde. Noen modeller som 1-serien og 3-serien er imidlertid billigere å vedlikeholde, da de er mer pålitelige enn andre BMW-serier. Likevel er BMW 116 fortsatt dyrt å vedlikeholde da både BMW-servicesenteret og en sertifisert BMW-tekniker belaster mye.

Bortsett fra deres ublu kostnader, er kostnadene ved å anskaffe BMWs opprinnelige utstyrsprodusent også høye. På grunn av dette er den totale kostnaden for å reparere og vedlikeholde en BMW 116i høy.

Kommer BMW 116i med mange problemer?

Selv om BMW 116i kommer med flere problemer, er de ikke mange sammenlignet med biler som BMW X5. Når det er sagt, er problemene ganske mange og vil få deg til å føle en klype lommeboken din når du prøver å fikse alt som dukker opp. For å hjelpe deg med å spare penger på lang sikt, er det nødvendig med riktig vedlikehold.

  Vanlige problemer med Skoda Felicia

Hva er den høye kjørelengden for BMW 116i?

Hvis du forbereder deg på å kjøpe en kvalitet brukt BMW 116i, sjekke miles på dashbordet er svært avgjørende. Som de fleste BMW 1-serie modeller, 116i begynner å utvikle alvorlige problemer etter å ha truffet 100,000 miles. Så, alt over 100k miles er høy kjørelengde for BMW 116i. Dette betyr også flere problemer og økte reparasjonskostnader.

Hvor mange miles varer BMW 116i?

Det avhenger av eieren. Hvis eieren overholder BMWs planlagte vedlikeholdstjeneste og gode kjørevaner, vil bilen vare over 250 000 miles eller til og med 200 000 miles. Likevel, hvis bilen ikke er godt vedlikeholdt eller sjåføren har dårlige kjørevaner, kan bilen ikke engang komme til 100.000 miles.

Bunnlinjen

BMW 116i kan være en fin subcompact bil, men det kommer også med mange problemer. Noen av dem inkluderer drivstoffpumpefeil, servostyringsfeil, lekkende EGR-modul, dørhåndtaksproblem, veivakselsensorfeil og mye mer. Vær oppmerksom på at når BMW-en din setter på flere miles, vil problemene også øke.

Den beste løsningen for å holde de fleste av disse problemene i sjakk er ved å sikre at du holder deg til BMWs planlagte vedlikeholdstjeneste. Generelt er BMW 116i morsomt å kjøre som det kan manøvrere rundt i byen med mye letthet.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter