Vanlige problemer med BMW 330e

BMW 330e problemer & feil

BMW 3-serien er den mest pålitelige BMW-serien på markedet. Dessuten er selv plug-in hybrid modeller som BMW 330e veldig pålitelige. Men hva er de vanlige problemene med BMW 330e?

Hvis du ønsker å redde miljøet, men samtidig nyte en kul, luksuriøs, høy ytelse, og glatt tur, bmw 330e plug-in hybrid er den perfekte bilen. Denne bilen har imidlertid flere problemer som du bør være klar til å håndtere.

Noen av de vanlige BMW 330e plug-in hybrid problemer er bil unnlater å starte, batteri ikke lading, tap av driving range, drivlinje problemer, dør trimming gni døren, og mye mer. Men hvis du vedlikeholder bilen din riktig og overholder planlagt servicevedlikehold, vil du ikke oppleve de fleste av disse problemene.

Hva er de vanlige problemene med BMW 330e?

Batteriet lades ikke riktig

Et av de første problemene som BMW 330e eiere står overfor er at batteriet ikke lades riktig. Mange 330e sjåfører blir frustrerte når bilen deres ikke er i stand til å lade eller fullføre ladningen. Det er flere grunner til at batteriet kanskje ikke lades.

Bilens batteri lades kanskje ikke på grunn av et problem med batteripakken. Modulene kan skilles, noe som fører til at det elektriske systemet ikke overfører strøm til drivverket. Den gode nyheten er at et slikt problem kan løses på et BMW-servicesenter.

Bil starter ikke

Et annet vanlig problem som BMW 33e eiere kan oppleve er at bilen deres ikke starter. Dette skyldes normalt tenningsproblemer. Noen av disse problemene inkluderer et flatt batteri, et svakt batteri, en defekt startknapp, en dårlig generator, utslitte tennplugger eller en ødelagt startmotor.

  Er en BMW SUV en god bil?

Med riktig omsorg og vedlikehold av din BMW 330e, dette er et problem som kan unngås. Sørg for å overholde BMWs planlagte servicevedlikehold.

Tap av kjøreavstand

Dette problemet skjer bare når du kjører 330e i eDrive-modus . eDrive-serien betyr en helelektrisk rekkevidde. Du vil kanskje legge merke til at kjøreavstanden din har redusert fra 24 miles i en lading, som senere reduseres til 20 miles etter lading flere ganger. Det beste du kan gjøre er å oppdatere bilens programvare.

Det er viktig å alltid oppdatere BMW 33es programvare slik at bilen kan fungere optimalt.

Problemer med drivlinjer

Arbeidet med drivverket i BMW 330e er å overføre kraft fra motoren til hjulene. Siden drivverket består av flere deler, for eksempel girkasse, drivakseler og aksler, kan alt gå galt hvis det ikke er godt vedlikeholdt.

Noen av tegnene på en dårlig drivlinje i BMW 330e er tunge vibrasjoner mens bilen akselererer eller økende støy mot baksiden av bilen. Dessuten kan du også legge merke til en lekkende overføringsvæske, noe som kan indikere et skadet drivverk. Bytt eller reparer drivverket for en jevn drift.

Problem med at dørtrimming gnir døren

Et annet problem som mange BMW 330e eiere har klaget på er dør trimming gni døren. Dette problemet er vanlig i inngangsdørene og ikke de bakre. I tillegg, når det skjer, kan du høre raslende lyder som kommer fra gummitetningene, som knirker mot trimmen inne i døren.

Dette problemet oppstår vanligvis på BMW 330es som kjøres ved lave hastigheter eller på en ujevn overflate. Så hvis du kjøper en brukt 330e, sjekk ut dette problemet. 

  Vanlige problemer med Kia Rio

Problem med å legge til BMW-appen i bilen

BMW 330e kan også irritere deg når du prøver å legge BMW App til bilen din, men det vil ikke la deg. Dette er hovedsakelig på grunn av den dårlige Android-integrasjonen av BMW. Siden appen kommer med en feil, kan det være ganske utfordrende å legge til eller koble den til bilen din selv om du gjør alt riktig.

Du kan løse dette problemet ved å prøve å installere appen på smarttelefonen på nytt, og problemet kan forsvinne.

Et varselskilt på en lukket stikkontakt, men sensoren forblir åpen

Sist, men ikke minst, kan du også bli forbanna på grunn av et varsellys som varsler deg om å lukke døren, mens den allerede er lukket. Når sensoren ikke fungerer som den skal, kan det tyde på at døren er åpen, mens den i reell forstand er lukket. Kontroller feilen i ladekontakten og fest den.

FAQ

Hvor lenge varer BMW 330e-batterier?

Overraskende nok kan BMW 330e batterier vare i over 10 år. Dette er en lang periode, men det betyr ikke at batteriet vil dø. Batteriene vil fortsatt være i drift, men rekkevidden vil reduseres gradvis. Dessuten kan det hende at batteriene ikke holder en lading riktig.

Er BMW 330e en god daglig kjøretur?

Ja, BMW 330e er en fantastisk daglig kjøretur. Dette er fordi det er veldig drivstoffeffektivt og ikke forurenser miljøet mye. I tillegg tilbyr bilen en romslig hytte, komfortabelt interiør, eksepsjonell ytelse, og det er trygt. Fremfor alt er bilen veldig praktisk, noe som gjør den perfekt for å ta barn til skolen.

  Vanlige Ford 1.5 TDCi motorproblemer

Er BMW 330e billig å vedlikeholde?

Nei, det er ikke billig å vedlikeholde BMW 330e eller noen annen BMW. Selv om det er en av de mest pålitelige BMW-modellene på markedet, er den fortsatt ikke veldig pålitelig sammenlignet med andre biler i sin klasse. Alt i alt er BMW 330e kostbart å vedlikeholde ettersom den utvikler flere problemer enn gjennomsnittet.

Hvor mange miles varer BMW 330e?

Siden BMW 330e er en av de mest pålitelige BMW sedans på markedet, kan den vare over 250,000 miles når riktig vedlikeholdt og drevet. Men i gjennomsnitt skal det vare mellom 200.000 og 250.000 miles. Vær oppmerksom på at hybridmodeller er mer pålitelige enn ice-motstykkene sine og kan vare lenger når de blir tatt godt vare på.

Sammendrag

Å vite hva du kan forvente av BMW 330e er viktig hvis du har tenkt å forlenge levetiden til bilen din. De vanlige problemene ovenfor som BMW 330e eiere er sannsynlig å møte er en øyeåpner som de hjelper interesserte kjøpere eller eiere å vite hva de kan forvente av sine biler på forhånd og ta godt vare på dem.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter