Er en BMW SUV en god bil?

BMW tok opprinnelig over markedet med smidige biler og stilige luksuskupp, men i dag skifter trenden mot SUVer. BMW lager gode SUV-er, inkludert X3-, X5- og X7-serien. Den tyske bilprodusenten har kommet langt siden de første X5-kjøretøyene i 1999.

BMW SUVer er gode allroundere

BMW startet sin SUV korstog ved å gjøre den perfekte kompakt luksus crossover SUV med BMW X5 i 1999. Lidenskapen for SUV-er i BMW-fans ble senere reignited i 2003 da BMW ga ut første generasjon BMW X3. X3 produseres fortsatt i dag, for tiden på sin tredje generasjon.

BMW SUV priser

Det er for tiden syv BMW SUV-modeller tilgjengelig på markedet, med et stort utvalg av motorer, og år med produksjon, og gir deg gode alternativer. La oss for eksempel sammenligne prisen på 2020-modellene slik at du kan få en god ide om prisklassen.

Disse er de omtrentlige prisene for grunnleggende modeller. De vil øke med flere pakker og funksjoner.

  • 2020 BMW X1 – $ 35,000 (MSRP)
  • 2020 BMW X2 – $ 35,500 (MSRP)
  • 2020 BMW X3 – $ 42,000 (MSRP)
  • 2020 BMW X4 – $ 51,000 (MSRP)
  • 2020 BMW X5 – $ 59,000 (MSRP)
  • 2020 BMW X6 – $ 64,000 (MSRP)
  • 2020 BMW X7 – $ 74,000 (MSRP)

Som du tydelig kan se, er det en stor forskjell mellom X7 og X1, siden en av dem koster mer enn dobbelt så mye som den andre. Hvis full pris virker uoppnåelig for deg, velger mange sjåfører å leie en BMW, i stedet for å kjøpe den direkte.

  Har BMWs blinklys?

Hvis du er ute etter en pick-up lastebil, BMW produserer ikke en ennå. De gjorde et forsøk på konsept, men det ble ikke akseptert godt av publikum, og de har frosset prosjektet for nå.

Sammenligning av BMW SUV-modeller

BMWs syv SUV-modeller spenner fra flotte kompakte pendlere til store luksus SUVS egnet for forretnings- og familiebruk.

BMW X1 er en subcompact SUV som kommer med flott stil, gjennomsnittlig passasjervolum og svært smidige og fleksible motoralternativer. Den har imponerende lasterom for segmentet. Den er ideell for pendling, eller for en liten familie på tre.

BMW X2 er litt større, basert på BMW 2-serien, og leverer en ytelsespakke om nødvendig. Det regnes som et mer stilig alternativ til BMW X1.

BMW X3 er bestselgeren av gjengen, omtrent som BMW 3-serien bilen den er basert på. Det er midtbanen mellom budsjettversjonen og flaggskipet som koster dobbelt. X3 er en god balanse mellom et veldig kraftig kjøretøy og en familie SUV som kan ta deg til de fleste steder i stil.

BMW X4 kommer med flere funksjoner og en betydelig økning i prisene. Interiøret er en stor forbedring i forhold til de tre tidligere modellene. Det regnes som luksusoppgraderingen til BMW X3. Interiøret er den største forskjellen mellom de to.

BMW X5 er mye større enn de nevnte modellene. Det gir også mulighet for muligheten for en tredje rad med seter, og til tross for å være en fem-seter, kan den bli til et stort nok kjøretøy for syv. Det er en mellomstor SUV som kan ta deg med på ethvert eventyr, alt fra kontoret til en ferie med familien din.

  Hvilken er mer prestisjefylt, Mercedes eller BMW?

BMW X6 er ikke akkurat en SUV, men snarere kupévariasjonen av BMW X5. Det er mye større enn BMW X4. Det tilbyr mer plass enn de fleste kupéer, som det er basert på en SUV tross alt.

BMW X7 er BMWs flaggskip SUV. Kommer med 3 rader seter som standard, det har plass til opptil syv passasjerer totalt. Det er det mest luksuriøse alternativet du kan kjøpe, og det leverer mange innovasjoner og komfortable funksjoner som sjelden finnes lavere ned i BMW-næringskjeden.

Uansett hva du velger, BMW SUVer er gode allroundere og kan være komfortable familiebiler, samt forretningsbiler som presenterer deg med en god front under møter og forretningsbesøk. Videre er det beste med BMW den rene kjøreglede du får, uavhengig av modellen du velger.

Ting du bør vite om BMW SUVer

Hva er xDrive?

Alle BMW SUV-modellene kan kjøpes med et xDrive-tillegg. Noen av dem har faktisk en standard xDrive. Hvis du ikke er kjent med termen, er xDrive et system som tilsvarer Quattro, eller 4×4. Det er en fulltids all-hjulet-stasjonen system, spesielt designet og laget for BMW SUVer og kjøretøy.

Systemet styres av en datamaskin, som registrerer hvor mye strøm et bestemt hjul må tildeles. Når et av hjulene har problemer med å bevege seg, fordeles kraften til de tre andre og omvendt, noe som gjør den til et ekstremt pålitelig system.

  Den beste kjølevæsken for BMWs

Kan BMW SUV xDrive slås av?

Det er ingen måte å slå av xDrive i en lager BMW-modell. Det er imidlertid gadgets som kan installeres på bilen og kobles til smarttelefonen din for å overstyre systemet manuelt. Ellers blir xDrive bare løsnet når kjøretøyet gjør en skarp sving av sikkerhetsmessige årsaker.

Hva er den beste BMW SUV noensinne?

BMW hadde mest suksess med SUV X3-modellen fra 2006 – 2010. Det er en ekstremt komfortabel tur, og har vist seg å være en veldig pålitelig SUV gjennom årene. Den er utstyrt med en solid fjæring og absorberer de fleste støt på veien. I tillegg er miles per gallon på kjøretøyet høyere enn du forventer, med 22 mpg.

Hvilken er den mest pålitelige BMW SUV-modellen?

BMW X3 2006 – 2010 er den mest pålitelige BMW SUV-bilen som har blitt produsert frem til nå siden den var basert på BMW 2006 – 2011 3-serien, som viste seg med 5 stjerner på kollisjonstester i 2009. Det varierte også i pålitelighet, men scoret alltid mer enn gjennomsnittet for BMW-modeller.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter