Vanlige problemer med BMW 528i

BMW 528i Problemer

BMW 5-serien gjorde sin første opptreden i 1972. Så det har vært i markedet i over 50 år. Imidlertid er det inngangsnivået BMW 528i som endrer 5-serien for godt. Denne bilen tilbyr en komfortabel, luksuriøs, høy ytelse og jevn tur. Men hva er noen av de vanlige problemene med BMW 528i?

Selv om BMW 528i kommer med mange eksepsjonelle funksjoner, har den også flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Etter å ha vært i markedet i over fem tiår, BMW teknikere og mekanikk har kommet over flere problemer som vanligvis står overfor BMW 528i.

Noen av de vanlige problemene som interesserte kjøpere av BMW 528i bør forvente er kjølevæske lekkasjer, væske lekkasjer, ventil deksel pakning lekkasjer, løshet i front suspensjon, og motoren overoppheting. Likevel, med riktig reparasjon og vedlikehold, kan de fleste av disse problemene unngås.

Hva er de vanlige problemene med BMW 528i?

Kjølevæskelekkasjer

Kjølevæskelekkasjer er svært vanlige på BMW-modeller som har klokket over 80.000 miles. Dessuten kjølevæske lekkasjer på BMW 528i vanligvis skje i vannpumpen eller radiatoren. En kjølevæskelekkasje i radiatoren skyldes normalt korrosjonsskader på radiatorrørene.

Væskelekkasjer i servostyringsslangen

Som din BMW 528i setter på flere miles, væsker vil begynne å lekke i servostyringsslangen. Hovedårsaken bak dette skyldes løsnede O-ringer eller utslitte tetninger. Hvis O-ringene og tetningene blir utslitte, må du bytte dem ut i tide for å unngå væskelekkasje.

Løshet i den fremerste fjæringen

BMW 528i opplever også løse frontfjæringer. Dette er etter at bilen setter på flere miles, og den får ikke riktig smøring. Andre årsaker til en løs frontfjæring kan være et løst ratt eller utslitte fjæringsdeler, for eksempel slipsstangenden.

  Problemer med klimaanlegget i Citroën C4

Ventildeksel pakning lekkasjer

Dette er også et vanlig problem på BMW 528i modeller som har dekket flere miles. Etter å ha kjørt bilen en stund, kan ventildekselpakningen begynne å sprekke, råtne eller til og med bremse. I noen tilfeller kan boltene løsne og de vil lekke. Løsningen er å erstatte ventildekselpakningen.

Overoppheting av motoren

Et annet vanlig problem som BMW 528i kjøpere bør vite om er motoroppheting. Dette skjer vanligvis på grunn av en kjølevæskelekkasje, mislykket radiatortermostat eller mislykket radiatorvifte. Finn den skadede delen og bytt den ut.

Problem med drivstoffpumpe

Når BMW 528i sputters i høy hastighet, dette er et tegn på en drivstoffpumpe problem. Dette problemet skyldes vanligvis en ødelagt vannpumpe som får vann til å lekke i drivstoffpumpen. Andre mulige årsaker er kjølesystemlekkasjer, lite eller ingen kjølevæske, lav olje eller termostatfeil.

Defekte hydrauliske ventilløftere

Dette problemet er mer vanlig i BMW 528i modeller laget mellom 2004 og 2015. Disse bilene har også en tendens til å ha N52-motoren. En hydraulisk ventilløfter som ikke fungerer, vil gi en frustrerende tikkende støy. Hovedårsaken til en defekt hydraulisk ventilløfter er mangel på smøring. Hvis du har et slikt problem, må du bytte ut sylinderhodet eller smøre delen.

Grov tomgang og treg start

Som de fleste BMWs slites også BMW 528i-tennpluggene raskere ut. Og hvis tennpluggene er utslitte eller dårlige, vil bilen begynne å tomgang omtrent eller ha en treg start. Løsningen er å erstatte de dårlige tennpluggene med nye. Likevel bør du også sjekke drivstoffinjektorene.

  Biler som ligner på BMW X1

Feil på vannpumpe

Hovedårsaken til vannpumpesvikt i BMW 528i er korrosjonen av tetningen mellom pumpen og motorblokken. Dette får kjølevæsken til å lekke ut av rommet rundt forseglingen, noe som også påvirker vannpumpen.

FAQ

Hvor fort går BMW 528i?

Hvis du leter etter en rask, høy ytelse, luksuriøs og kraftig bil med en jevn tur, er BMW 528i et godt valg. Denne bilen er utstyrt med en 2.0-liters inline-4 motor som leverer opptil 240 HP og 260 lb-ft av dreiemoment. Den har en toppfart på 147 mph og kan akselerere fra 0 til 60 på 6,2 sekunder.

Er BMW 528i pålitelig?

Det kommer an på. Hvis du sammenligner BMW 528i med vanlige biler, vil du oppdage at denne bilen er veldig upålitelig. Men hvis du sammenligner den med lignende luksusbiler, vil du oppdage at denne bilen er veldig pålitelig. De fleste pålitelighet vurdering byråer gi BMW 528i 3 ut av 5, noe som betyr at den har over gjennomsnittet pålitelighet.

Dette er en høy kjerne med tanke på at de fleste BMW-modeller er vurdert under gjennomsnittlig pålitelighet.

Hva regnes som høy kjørelengde for BMW 528i?

BMW 528i er en av de mest pålitelige BMW-seriene på markedet. Takket være sine eksepsjonelle motorer som N52, som er noen av de beste BMW-motorene gjennom tidene. Men hvis BMW-en din treffer over 200 000 miles, vil den bli ansett å ha høy kjørelengde.

Likevel, hvis BMW 528i opprettholdes riktig, kan den treffe over 500,000 miles. Men hvis det ikke opprettholdes godt, kan det ikke engang klokke over 250,000 miles. Så riktig omsorg og vedlikehold er nødvendig for at enhver bil skal dekke mange miles og vare lenger.

  Vanlige problemer med Kia Niro

Er BMW 528i drivstoffeffektiv?

Ja, BMW 528i er en av de mest drivstoffeffektive luksus sedans på markedet. Denne bilen har en EPA-vurdering på 23 mpg i byen, 34 mpg på motorveien, og en kombinert 27 mpg. Derfor er det veldig drivstoffeffektivt og vil hjelpe brukeren til å spare litt penger på drivstoff.

Er BMW 5-serien mer pålitelig enn BMW 3-serien?

Nei, BMW 5-serien er ikke mer pålitelig enn BMW 3-serien. BMW 3-serien er den mest pålitelige BMW-serien. Dessuten har den også de mest pålitelige BMW-modellene gjennom tidene, som inkluderer BMW 318i, 325i og 328i. Likevel er BMW 5-serien den tredje mest pålitelige BMW-serien etter BMW 3-serien og 1-serien.

Sammendrag

Til slutt er BMW 528i en høy ytelse bil, komfortabel, luksuriøs, kraftig og drivstoff-effektiv. Likevel har bilen også flere problemer som brukerne bør forvente å møte. Noen av disse problemene inkluderer overoppheting av motoren, kjølevæskelekkasjer, ventildeksel pakningslekkasjer og mye mer.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter