Biler som ligner på BMW X1

BMW X1

BMW X1 er innstegsmodellen av BMW i BMW-serien. Denne bilen er en favoritt for mange mennesker på grunn av sin upåklagelige håndtering, design, ytelse og enkle vedlikehold. Men hvilke biler ligner på BMW X1?

Flere bilmodeller gir BMW X1 et løp for pengene, og de inkluderer Audi Q3, Volvo XC40, Mercedes-Benz GLA-klasse, Jaguar E-Pace og Mini Countryman. De fleste av disse bilene er utstyrt med lignende funksjoner som BMW X1. På toppen av det er de i samme prisklasse.

Hvilke biler ligner på BMW X1?

Audi Q3

Audi er en av de nærmeste konkurrentene til BMW. Audi Q3 og BMW X1 er veldig like på mange måter. Først og fremst er de i samme prisklasse som 2023 BMW X1 går for rundt $ 39,000 og 2023 Audi Q3 går for $ 43,000. Dessuten tilbyr begge bilene komfort og en raffinert opplevelse.

Når det gjelder ytelse, er begge bilene utstyrt med en 2, 0-liters motor og har et firehjulsdriftsystem. Ikke desto mindre er BMW kraftigere da den leverer maksimalt 228 hk og 258 lb-ft dreiemoment, mens Audi Q3 produserer 228 hk og 251 lb-ft dreiemoment. Dessuten har begge opptil fem passasjerer.

Mercedes-Benz GLA

En annen lignende bil til BMW X1 er Mercedes-Benz GLA-klasse. Denne bilen har en lignende motorkapasitet til BMW X1, som er en 2, 0-liters inline-4-motor. Likevel er BMWs motor litt kraftig, da den produserer maksimalt 258 hk og 228 lb-ft dreiemoment, mens GLA-motoren leverer opptil 221 hk og 258 lb-ft dreiemoment.

Videre kan GLA og X1 ta opptil fem passasjerer. Men hvis du vil ha mer komfort og luksus, er Mercedes-Benz GLA-klasse den bedre bilen. Dessuten er det også litt billigere da det går for rundt $ 38,000, mens X1 går for omtrent XNUMX XNUMX.

  Beste lille BMW sedan?

Volvo XC40

I likhet med de to første bilene på denne listen, har også Volvo xc40 samme motorstørrelse som BMW X1. På den annen side er motoren ganske svak, da den produserer maksimalt 194 hk og 221 lb-ft dreiemoment. Den har også en forhjulsdrift som standard, i stedet for et firehjulsdriftsystem.

Volvo XC40 er imidlertid den beste bilen for sikkerhet og personlighet sammenlignet med BMW X1. Det er også litt dyrere da det har en basispris på rundt $ 45.000 sammenlignet med $ 39.000 for BMW X1.

Jaguar E-Pace

Hvis du ønsker en bil med lignende, men avanserte funksjoner som BMW X1, er Jaguar E-Pace det beste alternativet. Mens Jaguar E-Pace og BMW X1 har samme motorkapasitet, er Jaguar E-Pace kraftigere ettersom motoren leverer opptil 246 hk og 269 lb-ft dreiemoment. Dette er kraftigere enn X1, GLA-klasse og Q3.

Ikke desto mindre er Jaguar E-Pace også dyrere, da den har en basispris på rundt $ 49,000. Når det er sagt, har den også plass til fem passasjerer og vil være et fint fremskritt fra X1.

Mazda CX-5

Hvis du ikke har råd til BMW X1, men vil ha en bil med lignende funksjoner og ytelser, er Mazda CX-5 det ideelle valget. Denne subcompact SUV kommer også med en 2.0-liters inline-4-motor som leverer opptil 187 hk og 186 lb-ft dreiemoment.

  Beste BMW for en kvinne

Prismessig går Mazda CX-5 for rundt 28.000 kroner, mens BMW X1 går for rundt 39.000 kroner. Så du vil spare mye, men få lignende verdi. BMW X1 er imidlertid mer luksuriøs og raffinert enn CX-5.

Mini Cooper Landsmann

BMW X1 og Mini Cooper Countryman er bygget på samme plattform. I tillegg har de lignende drivlinjer og drivlinjer. Uansett er Mini Cooper Countryman ($ 30.000) ganske billigere enn BMW X1 ($ 39.000).

Så hvis du vil ha en billigere subcompact SUV med mye plass, teknologi og eleganse, er Mini Cooper veien å gå. BMW X1 gir bedre ytelse, kraft, kjøreegenskaper og sikkerhet.

Faq

Er BMW X1 pålitelig?

Nei, BMW X1 er ikke veldig pålitelig. Men når du sammenligner den med andre BMW-modeller, som BMW X5 og X6, er den mer pålitelig. Denne SUV-en er ikke pålitelig, da den rapporterer om flere problemer enn de fleste av sine nærmeste rivaler. I tillegg er kostnadene for reparasjon og vedlikehold høyere enn konkurrentene.

Regnes BMW X1 som en luksusbil?

Ja, BMW X1 er en luksuriøs subcompact SUV. Den kommer med nesten alle funksjonene som en person kan elske å ha i en luksuriøs kompakt SUV. Disse inkluderer komfortable seter, utmerket ytelse, sporty håndtering, stor lasteplass, enkle infotainmentkontroller, en kraftig motor og topp sikkerhetsfunksjoner.

Hva er hovedproblemene med BMW X1?

BMW X1 kan være en vakker bil med avanserte funksjoner, men den kommer også med flere problemer som brukerne bør legge merke til. Vanlige problemer med BMW X1 er kjølevæskelekkasjeproblemer, motorproblemer, AC- og varmeproblemer, kollisjonsputeproblemer og tåkete vindusproblemer.

  Best brukt BMW 5-serien å kjøpe

Er det dyrt å vedlikeholde BMW X1?

Ja, vedlikehold av BMW X1 subcompact SUV er ganske dyrt sammenlignet med vanlige biler. I gjennomsnitt vil det koste deg minst $ 915 årlig for å vedlikeholde denne bilen. Tvert imot vil det bare koste deg $ 651 for å opprettholde en vanlig bil. Så hvis du har tenkt å kjøpe en BMW X1, må du bruke mer på reparasjon og vedlikehold.

Hvilket år er best for BMW X1?

BMW X1 har vært i produksjon siden 2009. Selv om alle BMW X1-modellene som har blitt produsert fra da til dags dato er gode, skiller 2016 BMW X1 seg fortsatt ut. Dette er på grunn av sin utmerkede redesign og ytelse. Dessuten er det verdt å merke seg at 2022 BMW X1 er den mest pålitelige.

Konklusjon

Til tross for at BMW X1 har mange konkurrenter, er Mini Countryman fortsatt den nærmeste bilen ettersom de er bygget med samme plattform. Samlet sett er BMW X1 en fin, komfortabel, romslig, praktisk, høy ytelse og trygg kompakt SUV. Likevel er det litt dyrere å vedlikeholde enn de fleste av konkurrentene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter