Vanlige problemer med BMW ActiveHybrid 3

Den BMW ActiveHybrid 3 er en elegant, drivstoffeffektiv, komfortabel og pålitelig bil. Som de fleste BMWer, kommer den også med flere problemer som eiere eller interesserte kjøpere bør vite om. Men hva er de vanligste problemene med BMW ActiveHybrid 3 sedan?

Vanlige problemer med BMW ActiveHybrid 3 er overføring problemer, vannpumpe svikt, skiftende problemer, og motorproblemer. De fleste av disse problemene er kostbare og tungvinte å fikse. Men med riktig pleie og vedlikehold kan en god del av problemene unngås.

Hva er de vanligste problemene med BMW ActiveHybrid 3?

Problemer med overføring

Hovedproblemet at BMW ActiveHybrid 3 brukere bør være klar til å håndtere er overføring problemer. Noen av overføringsproblemene er sliping under akselerasjon, bilristing under kjøring, plystrelyden som kommer fra panseret, skiftende forsinkelser og en brennende lukt. Alle disse overføringsproblemene er forårsaket av forskjellige ting.

Skiftende forsinkelse er vanlig i denne bilen, og det er forårsaket av dårlig vedlikehold eller høy kjørelengde. Derfor bør du alltid bytte overføringsvæske i bilen. Men hvis dette ikke løser problemet, må mekanikeren sjekke ventilhuset og skifte solenoider.

Sliping under akselerasjon er forårsaket av et defekt eller sviktende planetgirsystem. Hvis dette systemet mislykkes, vil det ikke matche hastigheten på bilens hjul for å matche motorens hastighet. Få mekanikeren til å inspisere planetgirsystemet og fikse eller bytte ut de skadede delene.

Hvis du hører en plystrelyd som kommer fra hetten, er dette et tegn på at overføringen din svikter. Hovedårsaken til denne støyen er et trykklager som svikter eller en clutchpakke som glir under visse forhold. Få de skadede eller sviktende delene erstattet for å unngå å høre en plystrelyd og få overføringen til å fungere optimalt.

  Bør du leie eller kjøpe en BMW?

Sist men ikke minst, hvis du merker en brennende lukt fra bilen din, er dette en indikasjon på en sviktende overføring. Hovedårsaken til dette er å ha lav eller skitten overføringsvæske i bilen din. For det andre kan det oppstå på grunn av at systemet brenner for varmt, noe som forårsaker en økning i friksjon og etsende aktivitet i motoren. 

Feil på vannpumpen

Dette er et vanlig problem som de fleste BMW-brukere opplever. Hovedårsaken til vannpumpesvikt i BMWer er alder og tung bruk av bilen. Derfor, hvis din BMW ActiveHybrid 3 har satt på flere miles, er det stor sjanse for å ha en vannpumpe svikt. Dette problemet vil sannsynligvis finne sted når bilen treffer over 100,000 XNUMX miles.

Den beste løsningen er å bytte ut vannpumpen med en ny pumpe. Dessuten bør du sjekke andre deler i kjølesystemet og bytte dem ut før du svikter.

Skiftende problemer

Dette problemet er normalt oppleves i BMW ActiveHybrid 3-modeller med en seks-trinns automatgir og ikke åtte-trinns automatgir. Skiftet i denne bilen er vanligvis forårsaket av lave væskenivåer, skitten overføringsvæske, en defekt overføringspumpe eller en tilstoppet linje.

For å løse dette problemet, må mekanikeren fikse det underliggende problemet. Ikke desto mindre kan du unngå slike problemer ved å sikre at bilen har riktig væskenivå, væsken er ren eller spylt etter behov, og overføringspumpen fungerer som den skal. 

  Vanlige problemer med Citroën C1

Motorproblemer

Den BMW ActiveHybrid 3 har ikke mange motorproblemer. Det opplever imidlertid rasling, noe som er en grunn til bekymring. Dette problemet skyldes at du lider av problemer med avfallsporten som blir verre med normal kjøring og mer med tøffe kjøreforhold.

Hvis bilen din har dette problemet, må du justere wastegate-aktuatoren, bygge turboladeren på nytt eller bytte ut turboladeren. Noen av de vanligste tegnene på motorrasling er tap av kraft, rasling ved kaldstart, dårlig motorytelse og rasling ved retardasjon.

Faq

Er BMW Activehybrid 3 pålitelig?

Ja, BMW ActiveHybrid 3 er en betydelig pålitelig bil. Det er en av de mest pålitelige BMW 3-serie på markedet. Ikke desto mindre fungerer denne bilen ikke veldig bra, og sikkerhetspoengene er noe mindre sammenlignet med andre BMW 3-serier.

Til tross for å være pålitelig, BMW ActiveHybrid 3 er også dyrt å vedlikeholde og reparere.

Hva er ActiveHybrid BMW?

Den ActiveHybrid er en intelligent hybrid drivsystem som kombinerer en forbrenningsmotor og elektrisk motor for å forbedre effektiviteten og BMW ultimate kjøreopplevelse.  I tillegg  forbedrer ActiveHybrid-systemet ytelsen og fremmer god drivstofføkonomi.

Hvordan fungerer BMW ActiveHybrid 3?

Den BMW ActiveHybrid 3  bruker en 3,0-liters turboladet inline 6-motor med en ZF 8-trinns automatgir og en litium-ion-drevet elektrisk motor. Kombinasjonen av disse to leverer maksimalt 335 hk og 330 lb-ft dreiemoment. Som et resultat kan bilen akselerere fra 0 til 60 på bare 5.1 sekunder med en toppfart på 155 km / t.

Hvor lenge varer BMW ActiveHybrid 3?

BMW Active Hybrid 3 vil vare i minst 15 år. Dette er fordi det er utstyrt med et litiumionbatteri som er designet for å vare i 15 pluss år. Men etter denne perioden vil batterikapasiteten falle under 70%, noe som kan tvinge brukeren til å bytte ut batteriet hvis de vil ha utmerket ytelse.

  Vanlige problemer med BMW i3

Dessuten er det nødvendig med riktig pleie og vedlikehold av hele bilen for at den skal vare i over 15 år. Så, brukere av BMW ActiveHybrid 3 bør følge BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste.

Lader BMW ActiveHybrid mens du kjører?

Ja, BMW ActiveHybrid lader mens du kjører. Det er det samme tilfellet med de fleste plug-in hybridbiler. Dessuten lader både BMW hybrid- og elbiler mens de kjører. BMW ActiveHybrid 3 benytter regenerativ bremseteknologi som gjør det mulig for bilen å gjenvinne en del av sin energi under bremsing og retardasjon.

Avsluttende tanker

BMW ActiveHybrid 3 er en av de beste BMW plug-in hybrid modeller på markedet. Denne bilen er slank, drivstoffeffektiv, pålitelig og luksuriøs. Men før du investerer i denne bilen, er det viktig å vite noen av de vanlige problemene du vil komme over, som diskutert ovenfor. Uansett, med riktig pleie og vedlikehold,  BMW ActiveHybrid 3 sedan kan vare over 15 år.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter