Vanlige problemer med BMW ix

BMW ix problemer & feil

BMW IX er det siste tilskuddet til det voksende utvalget av BMW-elbiler. Denne bilen er mer effektiv med et bedre utvalg enn BMW I3. Det er også mer pålitelig med bedre ytelse. Imidlertid kommer det også med flere problemer som interesserte kjøpere bør merke seg. Men hva er de vanlige problemene med BMW ix?

De vanlige problemene med BMW IX elektrisk SUV er Connect Drive problemer, feil kollisjonspute feil indikatorlampe, styring komplikasjoner, og langsom lading. De fleste av disse problemene er enkle å løse og kan unngås.

Siden BMW IX har vært i markedet i noen år, har bare noen få problemer blitt registrert. Men etter hvert som bilen fortsetter å sette på flere kilometer, kan flere problemer bli registrert i fremtiden. Derfor kan listen over BMW IX-problemer vokse over tid.  

Hva er de vanlige problemene med BMW IX?

Feil kollisjonspute feil indikatorlampe

Så langt har BMW gjort en god jobb med å lage pålitelige elbiler. Imidlertid har BMW IX så langt hatt en tilbakekalling, som var forårsaket av en kollisjonspute feil indikatorlampe som ikke klarer å varsle føreren om et problem og øker faren for en skade i tilfelle en ulykke.

BMW utstedte en tilbakekalling fordi de oppdaget kollisjonsputen feil indikatorlampe og display meldingen kan ikke lyse opp når det er et problem med kollisjonspute kontroll, på grunn av unøyaktig programvare. 

For å løse dette problemet må BMW-forhandlere omprogrammere programvaren for kollisjonsputekontrollenheten. Dette gjøres gratis, da det er en produksjonsfeil.

Problemer med å koble til stasjon

Et annet vanlig problem som BMW IX-brukere har rapportert er IX connect-stasjonsproblemer. Dette problemet oppstår vanligvis etter at bilen er vedlikeholdt og programvaren er oppgradert. Noen brukere rapporterte at «Ladetilstand»-informasjonen og «Kjøretøysøker» sluttet å oppdatere i appen. Som et resultat var de ikke i stand til å sjekke ladestatusen til bilen hjemme. 

  Vanlige problemer med BMW 330e

I andre tilfeller rapporterte brukerne at lyden stoppet. For å løse dette problemet må du angi personvern for ikke å dele data, og deretter starte delingsdata for annonseinnstillinger på nytt for å løse problemet. Hvis du sletter appen og installerer den på nytt, repareres ingenting. Dessuten kan bilen ta flere dager eller uker etter å ha utført dette trikset før den fortsetter til det normale.

Styre komplikasjoner

Mens styringskomplikasjonene var voldsomme i BMW i3, BMW ix fortsatt opplever dette problemet til en viss grad. Først og fremst skapte BMW merkelig formet styring, som noen individer kanskje ikke liker. Den sekskantede styringen er ganske utfordrende å bruke hvis du er vant til det tradisjonelle rattet.

Dessuten, når bilen kommer til hvile, blir styringen hard, noe som gjør det utfordrende å manøvrere bilen. Noen av problemene som fører til at rattet i BMW IX blir hardt i ro er lave styrevæskenivåer og lavt trykk i de fremre dekkene.

Så, før du kjører din BMW EV, sørg for at den har nok lav styring og dekkene har nok trykk.

Treg lading

Et vanlig problem som BMW elbiler vanligvis har er langsom lading. Ja, elektriske BMWs lader saktere sammenlignet med Tesla. For eksempel tar Tesla Model X rundt 6 til 9 timer å lade helt hjemme, mens BMW IX tar omtrent 11 timer. Det er en forskjell på omtrent 5 timer.

  Vanlige problemer med BMW-skjermen

BMW har imidlertid forbedret seg mye ettersom BMW IX tar mindre tid enn BMW i3. BMW i3 tar ca 20 timer å full lading hjemme. Til tross for lavere ladetid enn Tesla, slår BMW det meste av konkurransen.

I tillegg kan BMW IX ha treg lading på grunn av en dårlig lader. Hvis du mistenker at laderen har et problem, kan du prøve å bruke en offentlig lader for å løse problemet. Og hvis du vil lade raskere, bruk et 150 kW hurtigladepunkt med muligheten til å lade fra 10% til 80% på bare 34 minutter.

FAQ

Er BMW IX pålitelig?

Ja, BMW IX er pålitelig da den registrerer færre problemer enn de fleste av konkurrentene. Dessuten fikk BMW IX en femstjerners vurdering fra EURO NCAP for krasjtesting. Dette viser at det ikke bare er pålitelig, men så vel som trygt å kjøre.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW IX?

Nei, vedlikehold av BMW IX er ganske billigere sammenlignet med sin ICE-motpart. Likevel, hvis du sammenligner kostnadene ved å opprettholde BMW IX med sin EV-konkurranse, vil du oppdage at det er litt dyrere på grunn av kostnadene for reservedeler og service. Totalt sett registrerer den færre problemer, noe som er et pluss.

Hvor lenge vil BMW IX vare?

De fleste BMW-elbiler vil vare så lenge batteriene kan vare. BMW anslår at BMW IX-batteriet varer i 100.000 miles. Etter å ha truffet 100.000 miles, vil bilen miste rekkevidden, men den vil fortsatt fungere. Hvis du vil at bilen skal fortsette å kjøre effektivt, må du bytte ut batteriet. Når det er sagt, kan elbiler kjøre lenger enn ICE-biler, så lenge batteriet er bra.

  Vanlige problemer med Kia Forte

Er det dyrt å bytte BMW IX-batteriet?

Ja, det er ganske kostbart å bytte ut BMW IX-batteriet. For øyeblikket har BMW ennå ikke avslørt hvor mye det vil koste å erstatte BMW IX BMW, men det koster rundt $ 16,000 å erstatte batteriet i BMW I3. Derfor kan den totale kostnaden ved å bytte ut batteriet i BMW IX være dyrere.

Hvilken bil er mer pålitelig – BMW IX eller I3?

Selv om BMW IX fortsatt er ny i markedet, har det vist seg å være litt mer pålitelig enn BMW i3. Dessuten er det litt mer avansert enn BMW i3. Så langt har IX bare hatt en tilbakekalling, mens BMW I3 har hatt flere tilbakekallinger, der den viktigste er et drivstofftankventillinjeproblem.

Konklusjon

Generelt er BMW IX en av de mest pålitelige ELBIL-ene på markedet. Det registrerer færre problemer, og det er billigere å vedlikeholde enn noen av konkurrentene. Men siden denne bilen fortsatt er ny på markedet, kan noen ekstra problemer krype opp, men det har gjort det bra så langt.

BMW iX Anmeldelse – Dette er det, Chief

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter