Vanlige problemer med BMW M440i

BMW M440i problemer & feil

BMW M440i er en elegant og kraftig kupé. Det er også behagelig, drivstoffeffektivt og enkelt å kjøre. Men som de fleste luksusbiler på markedet, har den også flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Så, hva er de vanlige problemene med BMW M440i?

Vanlige problemer med BMW M440i er kjølevæske tap, defekt ventil deksel pakning, motorproblemer, VANOS Solenoids problemer, og feil olje filter. Generelt er BMW B58 en av de mest pålitelige og holdbare BMW-motorer.

Hva er de vanlige problemene med BMW M440i?

Feil ventildeksel pakning

Som de fleste BMW-modeller er ventildekselpakningen i BMW M440i laget av gummi. Derfor vil det slites ut mellom 70.000 og 100.000 miles. Bortsett fra ventildekselpakningen, er ventildekselet laget av plast, noe som betyr at det også vil forverres raskere.

Noen av de vanligste problemene med en defekt eller utslitt ventildekselpakning er lavt motoroljelys, brennende oljelukt, røyk fra ventildekselområdet og en oljelekkasje på tennplugger. Når ventildekselpakningen er utslitt, vil den lekke olje. Bytt ut den dårlige ventildekselpakningen for å løse problemet.

Tap av kjølevæske

Et annet vanlig problem BMW M440i eiere erfaring er tap av kjølevæske. De fleste brukere har klaget kjølevæsken lekket uten noe betydelig problem. Likevel er noen av tingene som forårsaker kjølevæskelekkasje turboproblemer, lekkasjer fra pakninger og vannpumpefeil.

Vanlige tegn på kjølevæsketap er overoppheting av motoren, kjølevæske blandet med olje, synlige lekkasjer, defekt kjølevæsketankhette og trykk radiator. For å løse dette problemet må du først finne problemet. Og hvis du løser det underliggende problemet, vil du ikke ha tap av kjølevæske.

  Vanlige problemer med Ford Kuga

VANOS Solenoids problemer

VANOS eller variabel ventil timing har vært et problem i BMW biler siden den ble introdusert i 1992. Dessuten er de fleste VANOS-problemene koblet til VANOS Solenoids. Noen av tegnene på dårlige VANOS Solenoids er grov tomgang, dårlig drivstoffeffektivitet, strømtap, motor nøling, VANOS feilkoder, defekte tennplugger og defekte tennspoler.

Å fikse defekte eller dårlige VANOS Solenoids er en skremmende oppgave på grunn av plasseringen. I motsetning til i N54- og N55-motorene, er VANOS Solenoids i B58-motoren plassert på baksiden av motoren, noe som gjør tilgangen vanskelig. Derfor vil det ikke bare ta tid å fjerne de dårlige VANOS Solenoids og erstatte dem med gode, men det vil også koste mer. 

Motorproblemer

Et vanlig motorproblem med BMW M440i er motoren starter ikke. Dette er vanlig på tvers av BMW-modeller. Noen av årsakene er batteriproblemer, dårlig generator eller dårlig start. Få bilen inspisert av en erfaren mekaniker for å finne og løse problemet.

Feil oljefilter

Det var en overraskelse å ha dette problemet, da det ikke er vanlig på de fleste BMW-modeller. BMW B58-motoren som M440i er utstyrt med har et oljefilter som er utsatt for skjæring i bunnen. Derfor, når det blir feil, etterlater det en del av oljefilteret fast i bunnen av oljefilterhuset.

For å løse dette problemet må du bytte ut hele oljefilterhuset. Hvis bilen din er under garanti, kan du ta bilen til et BMW-servicesenter og få den reparert. Likevel er det viktig å bytte oljefilter med hver oljeskift.

  Hyundai 1.8 motorproblemer

FAQ

Er BMW M440i pålitelig?

BMW M440i kanskje en slank og kraftig bil, men det er ikke pålitelig. De fleste pålitelighetsbyråer gir den en gjennomsnittlig poengsum, noe som er rettferdig, men under det meste av konkurransen. Imidlertid har BMW som merkevare forbedret seg gjennom årene når det gjelder pålitelighet. BMW M440i rapporterer flere problemer enn de fleste av sine rivaler. 

Etter hvor lenge begynner BMW M440i å ha problemer?

Det kommer an på hvor godt du bryr deg om bilen din. Som de fleste BMWs må tennpluggene og tennspolene byttes mellom 30 000 og 50 000 miles. Unnlatelse av å gjøre dette kan føre til alvorlige problemer. Men med riktig omsorg og vedlikehold, bør denne bilen begynne å ha alvorlige problemer etter å ha truffet 100.000 miles.

Hva er den høye kjørelengden for BMW M440i?

Selv om BMW M440i har vært i markedet i mindre enn et tiår, kommer den med en holdbar motor. Som et resultat kan denne bilen vare i mer enn 200,000 MILES hvis den er godt vedlikeholdt. Likevel er det fortsatt tidlig å vite de eksakte milene som denne bilen kan dekke, da den har vært på markedet i mindre enn et tiår.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW M440i?

Ja, opprettholde BMW M440i er ganske dyrt. Den årlige kostnaden for å opprettholde denne kupéen er omtrent $ 645, noe som er mer enn bransjegjennomsnittet. Dessuten er kostnadene ved å kjøpe BMW M440i reservedeler også høye. Og hvis du legger til servicekostnadene, vil du finne at M440i er en av de dyreste bilene å vedlikeholde i sin klasse.

  Elektriske problemer med Fiat 500x

Hvilken motor er mer pålitelig – B58 eller N55?

Det er litt utfordrende å sammenligne disse to motorene. Mens B58-motoren har vært i markedet i noen år, har N55-motoren vært i markedet i mer enn et tiår. N55 ble produsert i 2009, mens B58-motoren startet produksjonen i 2015 og den erstattet N55-motoren.

Så N55 har rapportert flere problemer enn B58 så langt. Alt i alt, i de første fire årene av produksjonen, rapporterte N55 flere problemer enn B58. Derfor er B58 bestemt til å være mer pålitelig enn N55-motoren.

Bunnlinjen

Å vite problemene du sannsynligvis vil møte når du kjøper BMW M440i vil hjelpe deg med å ta godt vare på bilen din. BMW M440i er utstyrt med B58-motoren, som fortsatt er ny, men har ikke rapportert så mange problemer som N54 og N55 de første årene.

Dessuten er de fleste problemene enkle å fikse og ikke veldig kostbare. Derfor, hvis du ønsker å forlenge levetiden til kupé, sørg for å overholde BMWs anbefalte planlagte vedlikeholdstjeneste. Alt i alt er M440i en utmerket bil som tilbyr fantastisk ytelse, sikkerhet og komfort.

VIDEO: Problemer etter 6 måneders eierskap av BMW M440i: Eierskap gjennomgang

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter