Vanlige problemer med BMW X2

BMW X2 Problemer

BMW X2 er en subcompact luksus crossover SUV. Den er basert på samme plattform som BMW X1, men den fungerer bedre. Som alle biler har BMW X2 også noen vanlige problemer som interesserte kjøpere bør vite om før de investerer i denne elegante SUV-en.

Noen av de vanlige problemene med BMW X2 er en lekk olje pakning, feil kjølevæske system, elektroniske problemer, programvarefeil med veivaksel sensor, høytrykk drivstoffpumpe problemer, og mye mer. Vær oppmerksom på at de fleste av disse problemene kan løses ved å besøke en kvalifisert BMW-servicetekniker eller BMW-servicesenter.

Hva er de vanlige problemene med BMW X2?

Feil kjølevæskesystem

En feil kjølevæske system er en av de vanligste problemene som du vil møte med BMW X2. Dette er fordi ting som en dårlig kjølevæske, dårlig pumpe og interne radiatorsko kan føre til at kjølevæsken utvikler problemer. Imidlertid, hvis du overholder planlagt servicevedlikehold, trenger du ikke å bekymre deg for et dårlig kjølevæskesystem.

Programvarefeil med veivakselsensoren

BMW X2 modeller laget mellom 16 Mai og 07 Juni 2018 har dette problemet. Disse bilene var utstyrt med en veivakselsensor med en programvarefeil. Derfor kan ikke veivakselsensoren behandle signalverdier fra veivakselsenderen på grunn av et defekt fastvarenivå. Disse bilene ble også tilbakekalt og problemet sortert. 

En lekk oljepakning

Etter å ha kjørt BMW X2 i flere miles, vil du sannsynligvis bli møtt med en lekk olje pakning. Dette skyldes at oljepakningen utsettes for konstant høye temperaturer, høyt trykk, vibrasjoner og kontakt med varme væsker. Derfor anbefales det å bytte oljepakning hver 5500 miles.

  Vanlige problemer med BMW F01

Høyspenningsbatteri kortslutning

Høyspenningsbatterikretsen er den eneste vanlige BMW X2 PHEV. Dette problemet skjer under den første ladingen som følge av partikkel i form av en sveiseperle. Til gjengjeld kan den aktivere en kjedereaksjon i batteriet, noe som øker brannfaren.

Merk at BMW X2 PHEV-modeller med dette problemet ble tilbakekalt. De inkluderer X2-modeller laget mellom 19 mars og 6 august 2020.

Problemer med høytrykks drivstoffpumpe

BMW X2 leveres med to drivstoffpumper. Den første drivstoffpumpen er lavtrykkspumpen som transporterer gassen ut av tanken. Mens den andre drivstoffpumpen er høytrykkspumpen som skyver gassen inn i forbrenningskammeret.

Når det er sagt, bmw x2 normalt har problemer med høytrykkspumpen. Når disse problemene dukker opp, får de motoren til å sprute mens du kjører i høye hastigheter eller forårsaker akselerasjonsproblemer. Så det er viktig å følge planlagt vedlikehold slik at høytrykkspumpen alltid fungerer som den er nødvendig.

Problemer med ytre dørhåndtak

Etter å ha eier BMW X2 i flere år, kan du begynne å legge merke til problemer med ytre dørhåndtak. Dette er et annet vanlig problem, da det vil gjøre bilens dører ikke åpne. Som et resultat må du kanskje bytte hele døren og låsesystemet, som vanligvis ligger inne i døren.

Elektroniske problemer

Elektroniske problemer er vanlige på BMWs. Noen BMW X2 eiere kan også oppleve det samme, mer så med defekte elektroniske vinduer. Bortsett fra defekte elektroniske vinduer, BMW-systemet kan mislykkes det har en dårlig sikring. Vær oppmerksom på at over 300 000 BMWs ble tilbakekalt i Storbritannia på grunn av et defekt elektronisk system.

  Skoda 7-trinns DSG-girkasse problemer

Problemer med montering av baklykt

Dette problemet kan bare bli funnet på en håndfull BMWs X2-modeller. Hvis X2 har en defekt baklykt, vil du legge merke til at kontrollmotorlampen tennes. Det vil indikere «Sjekk baklampe / bremselampe.» Dette problemet skyldes vanligvis korrosjon som aktiverer indikatorlampen for funksjonsfeil.

FAQ

Etter hvor lenge begynner BMW X2 å utvikle problemer?

I likhet med BMW X1 vil BMW X2 begynne å utvikle mindre problemer fra 80,000 miles. Men når bilen treffer over 250 000 miles, kan du begynne å oppleve alvorlige problemer. For å forlenge bilens levetid er det nødvendig med riktig pleie og vedlikehold. Også riktige kjørevaner er avgjørende.

Er BMW X2 billigere å vedlikeholde?

Nei, BMW X2 er veldig dyrt å vedlikeholde. Det er dyrere å vedlikeholde enn BMW X1. Dette er fordi det utvikler mer feil enn motparten, og kostnaden for reparasjon og vedlikehold er høy. Dessuten er BMW-tjenesten ikke billig, og det samme er reservedelene deres. Så forvent å bruke mye for å opprettholde X2.

Hva er høy kjørelengde for BMW X2?

Hvis du har tenkt å kjøpe en brukt BMW X2, er det viktig å vite når du vil begynne å oppleve alvorlige problemer. Så, enhver BMW X2 med over 150,000 miles har høy kjørelengde. Etter 150.000 miles, BMW X2 vil begynne å utvikle alvorlige og kostbare problemer, med mindre bilen var godt vedlikeholdt.

Er BMW X2 mer pålitelig enn BMW X1?

Nei, BMW X2 er ikke mer pålitelig enn BMW X1. BMW X1 er litt mer pålitelig enn BMW X2. Uansett er begge bilene ikke veldig pålitelige, da de begge faller under gjennomsnittet når det gjelder pålitelighetsvurderinger. BMW X1 registrerer imidlertid færre problemer; Derfor er kostnaden for vedlikehold og reparasjon litt lavere.

  Vanlige problemer med BMW m340i

Holder BMW X2 sin verdi etter 5 år?

Nei, BMW X2 holder ikke verdien etter 5 år. Dette er fordi bilen er veldig upålitelig, og verdien vil svekkes med ca 52% i fem år. Mens en ny BMW X2 koster rundt $ 36,600, kan den samme bilen koste rundt $ 21,000 etter 5 år.

Konklusjon

Å kjøpe en bruktbil kan være billig, men kostnaden for vedlikehold og reparasjon kan være utenfor kartene. Derfor er det viktig å finne ut de vanlige problemene som står overfor BMW X2 før du investerer i den. Vanlige problemer med BMW X2 inkluderer en lekk olje pakning, feil kjølevæske system, programvarefeil med veivaksel sensor, og mange andre.

Den gode nyheten er at de fleste av disse problemene kan håndteres av BMW-servicesenteret og sertifisert BMW-mekanikk. I tillegg er det viktig å finne ut om eieren av den brukte BMW X2 har tatt vare på de vanlige problemene hvis den aktuelle modellen ble tilbakekalt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter