Vanlige problemer med BMW X6 M

BMW X6 M problemer & feil

BMW X6 M er utvilsomt en av de best presterende bilene i sin klasse. Det er også elegant med førsteklasses funksjoner og den nyeste bilteknologien. Uansett kommer denne bilen også med flere problemer som interesserte kjøpere bør gjøre seg kjent med. Men hva er de vanlige problemene med BMW X6 M?

Vanlige problemer med BMW X6 M er overflødig oljeforbruk, elektriske problemer, stanglagerproblemer, elektriske håndbremsproblemer, defekte VANOS Solenoids, utslitte tennplugger og tennspoler, og feil EGR, motoroveroppheting og defekt hydraulisk enhet i bremsesystemet. 

Hva er de vanlige problemene med BMW X 6 M?

Elektriske problemer

Et vanlig problem som BMW X6 M brukere opplever er elektriske problemer. Noen av de irriterende elektriske problemene er koblet til batterilevetid, starter bilen, elektriske varsellamper, sat-nav og air-condition problemer. Vær oppmerksom på at de fleste av disse problemene kan løses av en profesjonell mekaniker.

Overskudd av oljeforbruk

Et annet vanlig problem som BMW X6 M brukere står overfor er overflødig oljeforbruk. BMW X6 M er utstyrt med BMW S63-motoren som bruker mye olje. Dette er delvis på grunn av hot-V-designen der turboene ligger i motorens V. I faktisk forstand, dette er ikke et problem, men noe BMW X6 M brukere bør være klar til å håndtere.

Problemer med stanglager

Rod kulelager problemer er svært vanlig på BMW X6 M. Siden denne delen er overdrevent brukt på denne luksuriøse SUV, forventer du at den skal slites ut raskere. Likevel starter de fleste stangbærende problemer på grunn av mangel på olje eller bruk av olje av dårlig kvalitet. Et av de vanlige tegnene på dårlige stanglagre er et stangslag. Bytt ut alle 16-stanglagre for å løse problemet.

  Vanlige problemer med BMW E46

Elektriske håndbremseproblemer

Hvis du har problemer med å slippe håndbremsen på DIN BMW X6 M, er det stor sjanse for at du har en sviktende håndbrems aktuator. Dette skyldes vanligvis en programvarefeil. Derfor må du oppdatere programvaren for å løse problemet.

Defekte VANOS-spoler

VANOS Solenoid problemet er ganske vanskelig å unngå på BMW-modeller. BMW X6 M er ikke et unntak. Siden VANOS Solenoids jobber med olje som strømmer gjennom dem, tar de mye juling over tid. Som et resultat dannes oljeavsetninger på VANOS Solenoids og begynner å forårsake problemer med jevn drift.

Tegn på dårlige VANOS Solenoids er tap av strøm, limp-modus, grov tomgang og motorfeilkoder. Sørg for å inspisere VANOS Solenoids på din BMW X6 M når du treffer over 80,000 miles. Dessuten må du bruke kvalitetsolje for å forlenge bilens levetid.

Utslitte tennplugger og tennspoler

Tennplugger og tennspoler slites ut raskere på BMW X6 M-modellen. Derfor er dette ikke et problem, men noe du må håndtere ofte. Du må kanskje bytte tennplugger og tennspoler hver 25.000 til 40.000 miles hvis du vil at bilens motor skal fungere optimalt.

Overoppheting av motoren

Dette problemet er vanlig i BMW X6 M-modeller bygget etter 2014. Noen av tegnene på en overopphetet motor er sjekk motorlys som kommer på, lekkasjer som kommer fra eksosrørene, redusert motorkraft, bilen lukter varmt og mye mer. Noen av delene du bør kontrollere og diagnostisere er defekt radiatorvifte, kjølesystemlekkasje, ødelagt vannpumpe og feil EGR-kjøler.

  Biler som ligner på BMW X2

Tap av bremsekraft eller en defekt hydraulisk enhet i bremsesystemet

Hvis du har problemer med å få bilen til et fullstendig stopp, eller hvis bilen tar altfor lang tid å stoppe, er dette et tegn på mangel på bremsekraft. Det er en sannsynlighet for at den hydrauliske enheten til bremsesystemet har et problem. Dette problemet er vanlig i BMW X6 M laget i 2020. Likevel husket BMW noen biler som hadde dette problemet og løste problemet.

Feil i EGR-modul

En annen produsentfeil som denne bilen leveres med er en defekt EGR-modul. Dette problemet er vanlig i de fleste BMW X6 M-modeller laget mellom 2017 og 2018. Eksosresirkuleringsmodulen (EGR) kan lekke og forårsake en termisk hendelse. Hvis EGR-kjøleren er dårlig, bør den byttes ut for å unngå ytterligere skade.

FAQ

Er BMW X6 M en pålitelig bil?

Nei, BMW X6 M er ikke en pålitelig bil. Dette er fordi de fleste pålitelighetsbyråer gir den en pålitelighetspoengsum under gjennomsnittet. For eksempel har repairpal vurdert den med en 2.0 ut av 5.0. Dessuten er den årlige reparasjonskostnaden for BMW X6 M omtrent $ 1,206, som ligger langt over markedsgjennomsnittet. 

Etter hvor mange miles begynner BMW X6 M å ha problemer?

Mindre problemer begynner å dukke opp på BMW X6 M-modellen så tidlig som 25,000 miles. Tvert imot begynner mer alvorlige problemer å dukke opp etter å ha klokket 100 000 miles. Men med riktig omsorg og vedlikehold vil de fleste av disse problemene ikke dukke opp, og bilen vil fungere optimalt.

Hva er den høye kjørelengden for BMW X6 M?

Hvis du er i markedet for en brukt BMW X6 M, vurdere en med mindre enn 100k miles. Dette er fordi de fleste BMW X6 M-modeller begynner å ha alvorlige problemer etter å ha klokket over 100k miles. Dessuten bør bilen ha en god historie og en skikkelig vedlikeholdsrekord.

  Hvilken er bedre - AMG eller M Power?

Er det dyrt å vedlikeholde BMW X6 M?

Ja, å opprettholde BMW X6 M er ganske dyrere enn de fleste av konkurrentene. Først og fremst møter denne bilen flere problemer. For det andre er kostnaden for reparasjon og vedlikehold også høy. Til slutt er kostnaden for reservedeler høy, noe som betyr at du vil bruke mer for å få reservedeler til denne modellen.

Konklusjon

BMW X6 M er en av de beste mellomstore luksusbilene på markedet. Den leveres med en elegant design, kraftig motor, avanserte funksjoner og avansert teknologi. Likevel kommer det også med flere problemer som interesserte kjøpere bør vite om.

Merk at problemene vi har fremhevet ovenfor er vanlige på BMW X6 M, men ikke påvirke hver X6 M-modell. Så før du kjøper et bestemt modellår, er det viktig å vite hva slags problemer du vil møte underveis. Men med riktig omsorg og vedlikehold vil du ikke oppleve de fleste problemene.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter