Biler som ligner på BMW X2

BMW X2

BMW X2 er en subcompact luksus crossover SUV laget av BMW. Den er basert på samme plattform som BMW X1, men den er sportsligere og mindre praktisk enn X1. Når det er sagt, hvilke biler ligner på BMW X2?

Noen av de subcompact luksus crossover SUVer som ligner på BMW X1 er Mercedes-Benz GLA, Audi Q3, Volvo XC40, Range Rover Evoque, og Mini Countryman, og Jeep Cherokee. De fleste av disse bilene er i samme prisklasse som BMW X2 og deler lignende funksjoner.  

Hvilke biler ligner på BMW X2?

1. Mercedes-Benz GLA-klasse

BMW og Mercedes har vært rivaler i en svært lang periode. Derfor har de mange lignende modeller, og brukere synes alltid det er vanskelig å velge mellom en modell til en annen. Et godt eksempel er en likhet mellom Mercedes-Benz GLA-klasse og BMW X2.

Noen av funksjonene som disse to bilene deler er samme motorstørrelse (2,0-liters inline-4-motor), fem-passasjerkapasitet og sofistikert teknologi. Tvert imot er GLA-klassen romsligere og mer avansert, mens BMW X2 byr på bedre kjøreegenskaper og en eksepsjonell kjøreopplevelse.

Videre er BMW X2 billigere enn Mercedes-Benz GLA-klasse. Basisprisen for Mercedes-Benz GLA-klasse er rundt $ 38.000, mens BMW X2 er omtrent $ 37.500.

2. Audi Q3

Audi konkurrerer også tett med BMW og Mercedes. Audi Q3 er svært lik BMW X2 subcompact SUV. Disse bilene leveres med en 2,0-liters inline-4-motor og har plass til opptil fem passasjerer. Likevel er BMW X2 noe kraftigere enn Audi Q3 da basismodellen produserer 184 hk, mens basen X2 produserer 228 hk.

  BMW 6-serien Pålitelighet

Når det gjelder pris, går begge bilene for nesten samme pris, som er $ 37,500. Det kan være en liten forskjell avhengig av hvor du kjøper turen.

3. Volvo XC40

En annen bil som gir BMW X2 et løp for pengene er Volvo XC40. I likhet med BMW X2 kommer også Volvo XC40 med et stilig eksteriør som er svært tiltalende for tilskuere. I tillegg har den en 2,0-liters inline-4 motorkapasitet. Likevel er ikke motoren like kraftig som BMW X2.

I tillegg har XC40 plass til opptil fem passasjerer, akkurat som BMW X2. I motsetning til X2 er Volvo XC40 romsligere og tryggere. På den annen side er X2 mer sofistikert med bedre håndtering. Og selv om disse bilene er i samme prisklasse, er Volvo XC40 litt dyr med en basispris på 45.000 dollar.

4. Mini landsmann

Mini Cooper Countryman og BMW X1 er de nærmeste konkurrentene til BMW X2. Dette er fordi de alle er basert på samme plattform. På toppen av det har de en 2.0-liters inline-4-motor og flere lignende funksjoner. Mini Cooper og X1 har imidlertid et romsligere interiør enn BMW X2.

Så hvis du leter etter en lignende bil som BMW X2, men med et mer praktisk og romslig interiør, er Mini Cooper Countryman det beste valget. Det er også billigere med en startpris på $ 30.000.

5. Jeep Cherokee

En annen lignende bil til BMW X2 er Jeep Cherokee. Mens bilen hans ser større og kraftigere ut enn X2, deler de flere funksjoner. For eksempel kommer basismodellen til Jeep Cherokee med en 2,0-liters rekke-4-motor som også finnes i BMW X2. Likevel har Jeep en kraftigere motor som leverer opptil 270 hk.

  BMW M4 Pålitelighet

Når det gjelder pris, er Jeep Cherokee litt billigere med en basispris på rundt $ 33,000. Den er også større og romsligere enn BMW X2. Likevel gir BMW X2 bedre kjøreegenskaper og ytelse. Men Jeep Cherokee har bedre slepekapasitet.

6. Range Rover Evoque

Hvis du vil ha en lignende bil som BMW X2, men med mer avanserte funksjoner og komfort, er Range Rover Evoque avtalen. Til tross for å ha en 2,0-liters rekke-4-motor, er denne bilen sterkere med mer avanserte funksjoner enn BMW X2. Det er en av de beste subcompact luksus SUVer på markedet for tauing og off-road aktiviteter. 

Basisprisen for Range Rover Evoque er rundt $ 46.000, noe som betyr at den er dyrere enn BMW X2.

Faq

Er BMW X2 pålitelig?

Hvis sammenlignet med andre subcompact BMW-modeller, BMW X2 er en svært pålitelig bil. Men når den sammenlignes med andre rivaler i markedet, er denne bilen ikke så pålitelig. Alt i alt kan riktig vedlikehold få denne bilen til å vare lenger.

Hva er hovedproblemene med BMW X2?

BMW X2 kan ha et stilig eksteriør og koselig interiør, men denne bilen står også overfor flere problemer i løpet av levetiden. Noen av de vanlige problemene som BMW X2-brukere bør forvente å møte er en lekkende oljepakning, defekt kjølevæskesystem, elektroniske problemer, kortslutningsproblemer med høyspenningsbatteri og programvarefeil med veivakselsensoren.

  Vanlige problemer med BMW ActiveHybrid 3

Er det dyrt å vedlikeholde BMW X2?

Ja, å opprettholde en hvilken som helst BMW-modell er veldig dyrt sammenlignet med de fleste luksusbiler. Mercedes-Benz og Audi er relativt billigere å vedlikeholde enn BMWer. I gjennomsnitt må du bruke minst $ 17,602 XNUMX de første 10 årene av tjenesten. Dette er langt høyere enn markedsgjennomsnittet på rundt $ 15.000. 

Hvor mange kilometer varer en BMW X2?

De fleste BMW-modeller kan vare over 200.000 miles eller til og med 250.000 miles hvis de er godt vedlikeholdt. Likevel vil levetiden til BMW X2 også avhenge av brukerens kjørevaner og deres klima. Som et resultat kan overholdelse av BMWs anbefalte vedlikeholdstjeneste bidra til å forlenge bilens levetid.

Sammendrag

Selv om det er flere biler som ligner på BMW X2, ser denne modellen elegant ut med bedre kjøreegenskaper og en god kjøreopplevelse. BMW X1 og Mini Cooper Countryman deler samme plattform som X2, men har et romsligere interiør.

Samlet sett er BMW X2 en flott tur for de som ønsker en subcompact luksus SUV med en elegant design og komfortabelt interiør. Og som de fleste BMWer, har denne bilen også mange problemer å håndtere, men det er en av de beste turene i sin klasse.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter