Vanlige problemer med BMW X7

BMW X7 Problemer

Etter introduksjonen i 2018, BMW X7 bli den største og dyreste BMW SUV. Denne bilen er en sann definisjon av luksus og overdådighet, da den tilbyr et luksuriøst interiør, svært avansert teknologi, utmerket ytelse og førsteklasses sikkerhetsfunksjoner.

Til tross for å tilby mange fantastiske funksjoner, har denne 7-seters fra BMW også noen problemer som interesserte kjøpere bør vite om. De vanlige BMW X7-problemene er problemer med overføringen, løsrevet forakselstråle, standard hydraulisk enhet i bremsesystemet, problemer med fjæringen og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med BMW X7?

Standard hydraulisk enhet for bremsesystemet

Dette problemet er vanlig på BMW X7 modeller laget mellom 14 Desember 2018 og 1 Februar 2021. Standard hydraulisk system for bremseenheten kan føre til begrenset bremsestøtte og økt bremseavstand. Abs-systemet er derfor kanskje ikke tilgjengelig, noe som øker risikoen for at en ulykke finner sted.

Problemer med overføringen

BMW X7 har overføringsproblemer. Dette er ikke et resultat av bilen overoppheting eller mangel på væsker, men på grunn av BMW-konstruksjonsfeilen. Det har blitt bekreftet at noen BMW X7-modeller kommer med en ekstra bolt i startmotoren som kan falle inn i overføringen og føre til flere problemer.

Feil boltet styrespindel

Dette problemet kan bare bli funnet på 2020 BMW X7. Noen brukere har merket seg at styrespindelen kan ha blitt feil boltet og kan bli løsnet. Dette er farlig da styringskontrollen kan gå tapt og øke sjansene for at en ulykke finner sted.

Problemer med bilens elektriske system

De fleste BMWs har problemer med det elektriske systemet. Overraskende nok har BMW X7 også noen elektriske problemer, noe som er litt skuffende med tanke på kvalitet og pris. Noen av de elektriske problemene inkluderer en svak strømvindumodul for passasjersiden og et feilslått ryggekamera.

  BMW X2 Pålitelighet

Dessuten sluttet den eksterne bilappen å fungere i noen BMW X7-modeller. 

Frittliggende forakselbjelke

Dette er et annet problem funnet på 2020 BMW X7. Det er imidlertid bare begrenset til 2020 BMW X7s laget mellom 29 Mai og 27 Oktober 2020. På grunn av den defekte sveisingen kan skyvestengene på forakselstrålen løsne og forårsake en ulykke, da hjulet kan miste kontrollen.

Problemer med kjøretøystrukturen

Selges til en så høy pris, BMW X7 bør ikke ha strukturelle problemer. Likevel er det ikke tilfelle, da flere brukere har rapportert om bilstrukturelle problemer. En bruker rapporterte at deres panoramiske takluke knuste, mens en annen rapporterte bakre refleksrefleksreflekser ikke produserer nok refleksjon, noe som kan senke synligheten på veien.

Problemer med suspensjonen

Et annet vanlig problem som BMW X7-brukere står overfor er problemer med suspensjon. Mange brukere har rapportert at suspensjonen er treg og vil vende tilbake til ethvert nivå som modusene ber dem om. Dessuten har noen X7-modeller styrestativ pinion tenner som kan bryte under tung belastning.

Dette er veldig farlig, og hvis det skjer, kan sjåføren miste kontrollen over bilen og forårsake en ulykke. 

Styring og bremser blir mindre responsive mens du kjører i 70 mph

Noen 2020 BMW X7 brukere har også bemerket at styring og bremsing blir mindre responsiv når du kjører i 70 mph. Bortsett fra det, lyser dashbordet opp flere advarselsskilt og bremsene blir svært svake. Dette er farlig, da det også kan føre til en ulykke.

  BMW 328i vs 428i: Hvilken er bedre?

FAQ

Hvilket modellår av BMW X7 bør du unngå?

Siden introduksjonen i 2018 har BMW produsert en ny BMW X7-modell, hvert år. Men blant de få modellene som BMW har produsert, er 2020 BMW X7 den minst pålitelige. Dette modellåret har hatt flere tilbakekallinger og klager. Likevel er det fortsatt en utmerket bil så lenge problemene blir taklet.

Hvilket modellår av BMW X7 er den mest pålitelige?

BMW X7 kan fortsatt være ny på markedet, men det har gitt ut nok modeller til å vite hvilken som er pålitelig og hvilken som ikke er det. Mens 2020 BMW X7 er den minst pålitelige BMW-modellen, den 2022 BMW X7 er den mest pålitelige modellen. Ifølge J.D. Power har den en forventet pålitelighetspoengsum på 91 av 100.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW X7?

Nei, BMW X7 er dyrt å vedlikeholde. Dette er fordi den er utstyrt med mange av de nyeste teknologiene som enkelt kan utvikle problemer. Dessuten består denne store SUV-en av avanserte materialer og funksjoner som koster mye å erstatte. Og med den høye prisen på BMWs tjeneste, er det veldig kostbart å opprettholde den.

Er BMW X7 pålitelig?

BMW X7 er blant de minst pålitelige SUV-ene på markedet. Ifølge cars.unews.com har BMW X7 en pålitelighetsscore på 83 av 100. Dette er ganske lavere med tanke på at andre biler som Mercedes-Benz GLS har en høyere poengsum. Dette er hovedsakelig på grunn av de kostbare reparasjonene og high-end teknologien som bilen kommer med.

  Vanlige problemer med Peugeot Traveller

Etter hvor mange miles begynner BMW X7 å utvikle problemer?

Du kan begynne å oppleve problemer med DIN BMW X7 etter 80,000 miles. Siden BMW X7 har vært på markedet i mindre enn 7 år, er det ganske vanskelig å svare på dette spørsmålet nøyaktig. Likevel er dette perioden som de fleste BMW SUVer begynner å oppleve problemer, og X7 bør ikke være et unntak.

Konklusjon

Før du investerer i den luksuriøse og kraftige BMW X7 SUV, er det viktig å vite noen av problemene du vil komme over etter hvert som bilen eldes. Noen av de vanlige problemene som BMW X7 brukere har rapportert er standard hydraulisk enhet av bremsesystemet, frittliggende foraksel bjelke, problemer med suspensjon, og mye mer.

Som alle biler, riktig vedlikehold og omsorg for BMW X7 vil redusere sjansene for at de fleste av disse problemene skjer. Det er imidlertid også viktig å vite om den brukte BMW X7-modellen du ønsker å kjøpe ble tilbakekalt og den opprinnelige eieren endret problemene. Totalt sett er BMW X7 en av de beste luksuriøse SUVene på markedet.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter