Vanlige problemer med Ford Bronco Raptor

Ford Bronco Raptor problemer & feil

Ford Bronco Raptor er en toppmodell av Bronco-serien, i hvert fall foreløpig. Bronco Raptor tar den vanlige Bronco-modellen, forstørrer den ganske mye med heftige kroppsdeler, store hjul og dekk, en betydelig økning i kjørehøyden, og legger til en 400hp 3.0L EcoBoost V6-motor som Ford sier er «perfekt» for Bronco.

Når det gjelder pålitelighet, er ting ikke så perfekte som Ford håpet fordi Bronco står overfor flere problemer med viktige systemer som først og fremst motoren.  Bilen ser også ut til å lide av ulike utstyrsrelaterte problemer som både den myke toppen og den hardetoppen.  Videre ser selene ut til å være et problem også fordi Bronco lider av vanninntrengning.

Bronco lider også av ulike fjæringsproblemer som ikke riktig strammede bolter og defekte nedre kontrollarmer.  Overoppheting ser også ut til å være et problem, og mange tror at Ford skyndte produksjonen av Bronco så mye at de ikke testet bilen ordentlig ut.

Til slutt lider Bronco Raptor også av ulike elektriske problemer, spesielt infotainmentsystemet og til og med mange viktige elektriske komponenter som kan føre til at bilen stopper eller mister strøm.

Ford Bronco Raptor – Motoren ersaksøker

Ford Bronco Raptor lider av motorrelaterte problemer som vanligvis finnes på biler som Ford Explorer ST fordi de deler samme motor og overføring.  De første klagene på motoren ser ut til å peke mot en generell mangel på raffinement, men også at motoren kan grøsse ved høyere hastigheter eller miste strømmen helt.

Noen journalister har klaget over at bilen ikke er villig til å starte, spesielt i varmere klima.  Vi må også legge til at noen Ford-spesialister spekulerte i at drivstoffpumpen er hovedårsaken til at noen av disse problemene oppstår, og at Ford skal finne ut av det og løse det før Bronco Raptor når markedet i full kapasitet.

  Vanlige problemer med Citroën DS9

Ford Bronco Raptor – Utstyrsproblemer

Ford Bronco er tilgjengelig med enten et mykt tak eller et hardt tak, men det virker som om begge disse er problematiske. Fra og med den myke toppen har mange vanlige Bronco-eiere uttalt at kvaliteten på toppen er tvilsom, og at det er veldig usannsynlig at den myke toppen vil kunne vare betydelig.

Hardtop-problemet er sannsynligvis det mest omtalte problemet med den nye Bronco helt som Ford noe skimped på kvalitet da de designet den harde toppen. Folk klager over at toppen er vanskelig å justere, og at visse deler er tilbøyelige til å skrelle og makulere fra hverandre.

Ford Bronco Raptor – Suspensjon problemets

Ford Bronco Raptor er en ekte off-roader, og det er åpenbart i det øyeblikket du legger øynene på den. Imidlertid har Broncos off-road evne blitt noe redusert fordi Bronco lider av suspensjonsproblemer. De mest bemerkelsesverdige problemene er relatert til ulike produksjonsfeil som imriktig festede bolter.

De nedre kontrollarmene er tvilsommefordi mange Bronco-eiere rapporterer om problemer. Denne typen problemer er de farligste å ha, da de lett kan ende opp dødelige.  Ford gjorde allerede noen få tilbakekallinger på Bronco, hvorav mange var direkte forbundet med defekte suspensjonskomponenter.

Ford Bronco Raptor – Overopphetingsproblemer

Det er ikke ofte at en helt ny bil blir overopphetet, det gjør Bronco absolutt.  Noen sier at Ford ikke klarte å teste ut den nye Bronco grundig fordi de skyndte seg til markedet mens andre tror at Ford bare ikke gjorde en god jobb på Bronco i det hele tatt.  Uansett har mange journalister og potensielle eiere rapportert at Bronco viser feilmeldinger relatert til overoppheting.

  Vanlige problemer med Renault Fluence

Noen journalister har satt Bronco Raptor gjennom sine skritt, og de sier at bilen førte til et «4WD System Disabled» advarselslys som reduserer Broncos off-road evne helt.

Ford Bronco Raptor – Elektriske problemer

Ford Bronco Raptor er en relativt velutstyrt bil, spesielt sammenlignet med den gamle Bronco som bare hadde ratt og fire dekk. Ford generelt er imidlertid ikke en mester når det gjelder elektrisk trolldom som fungerer, og det er ganske tydelig i den nye Bronco Raptor.

Noen sikkerhetssystemer som kollisjonsputer og frontkollisjonsvarsel var også problematiske, og Ford utsteder en tilbakekalling på grunn av disse. Infotainmentsystemet kan feile ut, kjørefeltet holder hjelpesystemet kan mislykkes, og hele bilen kan miste strøm og gå inn i parkmodus.

Delen Vanlige spørsmål

Er Ford Bronco Raptor verdt det?

Ford Bronco Raptor koster så mye som $ 22,000 then den neste i linje Ford Bronco Wildtrak.  Jada, det kan ha 400hp og være en av de kraftigste mindre SUVene som er til salgs, men Bronco Raptor er egentlig ikke en liten SUV til å begynne med. Den har vokst ganske mye med Raptor-pakken, og noen anser den for å være litt for stor.

Uansett, hvis du elsker Bronco og du vil ha de nyeste og de tøffeste Bronco-pengene kan kjøpe, så ja, det er verdt det. På den annen side, hvis du ikke er tilhenger av Bronco generelt, eller du bare liker den ikoniske Bronco, så er den nye Bronco Raptor absolutt ikke verdt pengene.

  Problemer med Fiat 1.4 turbomotor

Er Ford Bronco Raptor bedre enn Ford F150 Raptor?

Ford Bronco Raptor koster stort sett det samme som Ford F150 Raptor, så det er rimelig å tro at mange potensielle kunder vil sammenligne disse to modellene og bestemme hvilken du skal få. Etter min mening er F150 den bedre bilen totalt sett og bør være ditt førstevalg.

Først av alt er F150 Raptor allerede en bevist bil, da det er den no1 best solgte bilen i USA. For det andre har den en brukbar seng, og selv om den kan være større, er den mye mer praktisk. Bronco er kanskje en bedre terrengkjører, men F150 er bedre på alt annet.

Skal Ford tilby en V8 med Bronco?

Det er mange mennesker der ute som ikke selges på ideen om å eie en Bronco med en V6. Imidlertid virker det som Om Ford kommer ut med en Ford Bronco som kommer til å tilby 5.0L V8 fra Mustang GT. Den V8-drevne Bronco kalles Bronco DR.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter