Vanlige problemer med Ford Maverick

Ford Maverick problemer & feil

Ford Maverick er en nykommer i Ford-lastebiloppstillingen, og det virker som mavericken former seg til å bli en veldig populær lastebil. Grunnen til at så mange mennesker er interessert i Maverick er at det er en kompakt, men likevel anstendig utstyrt og dyktig lastebil. Lette lastebiler har vokst mye gjennom årene, og markedet hadde behov for en kompakt lastebil.

Dessverre har Maverick  opplevd ganske mange  problemer helt siden den ble utgitt, men det er faktisk vanlig for en helt merkevare-new-modell. Den gode nyheten er at de fleste av disse problemene ikke er forferdelige og ikke bør påvirke den generelle brukervennligheten til Maverick. Vi kan si at Maverick ikke er den mest pålitelige kompakte lastebilen der ute, men det er ikke så ille som noen tror.

De vanligste Ford Maverick-problemene er relatert til motoren, elektronikken, drivstoffsystemet, problemer med visse sikkerhetsfunksjoner og problemer med overføringen. Ford utstedte noen tilbakekallinger for å bekjempe disse problemene, og etter hvert som tiden går, blir Maverick sakte, men sikkert mer og mer pålitelig.

Tilbakekallinger og innledende problemer er vanligvis bare et tilbakeslag for en helt ny modell. Dette er vanlig praksis i hele bilindustrien, selv inkludert high-end biler, sportsbiler og luksusbiler.

Ford Maverick – Motorproblemer

Vi begynner med den store, motoren. Motoren er den essensielle komponenten i hver bil, og hvis motoren ikke gjør jobben sin uten feil, lider brukervennligheten til hele bilen.  Eiere har rapportert problemer med katalysatoren, spesielt hvis bilen ble startet eksternt.

Årsaken til at dette skjer er sannsynlig fordi en høyspenningslinje kjører direkte til katalysatoren som kan være farlig. Noen eiere har uttrykt bekymring for potensielle brannfarer, men det virker som om disse ikke har skjedd, i hvert fall ikke ennå.

  BMW elektriske problemer 3-serien

Ford Maverick – Elektriske problemer

Elektriske problemer ser ut til å være de som forårsaker hodepine mest når det gjelder Maverick. Eiere har rapportert ulike problemer med bilens infotainmentskjerm og spesielt telefontilkobling. Å ikke kunne lade radiostasjonen eller ikke kunne koble telefonen via Bluetooth er bare toppen av isfjellet.

Noen eiere har rapportert at ulike avanserte førerassistansesystemer også enten er for påtrengende eller ikke fungerer i det hele tatt. Noen få eiere har klaget over at kjørefeltet holder hjelpefunksjonen helt defekt.  Apper fungerer ikke konsekvent, og det er ganske mange problemer med talekontrollkommandoer.

Ford Maverick – Problemer med drivstoffsystemet

Ford Maverick ser ut til å lide av et produksjonsproblem der leverandøren klarte å skade drivstofftanker før de selv kom inn i Maverick.  Av grunner som ikke er kjent for noen, klarte leverandøren å bore hull i drivstofftanken.  Den gode nyheten er at det ikke er rapportert noen ulykker  som knytter seg direkte til dette problemet.

Den dårlige nyheten er at Ford rett og slett ikke kan ta den risikoen, og det er derfor de utstedte en tilbakekalling for mer enn 5000 Maverick-modeller. Det er ganske enkelt å si om Maverick er en del av denne tilbakekallingen, for hvis det er det, vil du kunne lukte drivstoff fra en kilometer unna.

Ford Maverick – Problemer med sikkerhetssystemer

Sannsynligvis det mest bemerkelsesverdige problemet med Ford Mavericks sikkerhetspalett er den som er forbundet med feil festet bakre setespenner som kan bryte løs i tilfelle en ulykke og forårsake skader.  Ford utstedte også en tilbakekalling på grunn av dette problemet, da setebelteproblemer er noen av de verste problemene du kan oppleve.

  Problemer med Audi 2.0 TFSI-motoren

Vi har allerede nevnt at forskjellige avanserte førerassistansesystemer ikke fungerer så bra som de fleste av oss hadde håpet, men Ford kommer sannsynligvis til å stryke ut de fleste av disse problemene med nok tid.

Ford Maverick – Overføringsproblemer

Overføringen som finnes i Ford Maverick er ikke nødvendigvis en dårlig enhet fordi den ikke har en tendens til å mislykkes i større skala. Noen eiere har imidlertid rapportert problemer med overføringsvæskelekkasjer, merkelige lukter, forsinkede skift, slipelyder mens de skifter, og det gode gamle overføringsvarslingslyset.

Væskelekkasjer er de vanligste av disse og kan påvirke overføringen ganske mye. Som sådan er det alltid en god ide å inspisere transmisjonshuset ditt for å se om det er noen lekkasjer. Sørg også for å endre overføringsvæsken i henhold til produsentens anbefaling.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor mye koster Ford Maverick?

Den 2022 Ford Maverick starter på i underkant av $ 20,000 som er en sinnsykt god pris for en Ford pickup som faktisk er stor nok for de fleste.  Maverick Lariat er den beste modellen som koster rundt $ 27,000 XNUMX, noe som fortsatt er en veldig fristende pris med tanke på hva du får for pengene dine.

Det er forståelig at mange mennesker er interessert i å kjøpe Maverick fordi det faktisk er mer brukbart enn de fleste Ford F-series lastebiler er. Maverick ser like stor ut som en F150 fra et tiår eller to siden, noe som ytterligere gjentar det faktum at lastebiler har vokst mye gjennom årene.

  Vanlige problemer med Kia Carnival

Kan Ford Maverick slepe?

De fleste antar at en under-200hp Maverick ikke kommer til å kunne taue noe, men de tar feil. Selv om Maverick får en liten motor, kan den fortsatt slepe rundt 4000 pund, noe som er nok for de fleste.  Maverick har også en maksimal nyttelastkapasitet på 1500 pounds, som er noen hundre pund sjenert av lette lastebiler.

Hvis du trenger en kraftig lastebil med alvorlig slepekapasitet, kommer du ikke til å gå for en Maverick. Imidlertid, hvis du er en uformell arbeidende mann og noen ganger har en tendens til å taue, er Maverick et godt valg.

Skal jeg kjøpe Ford Maverick?

Den nye Ford Maverick er en rimelig, økonomisk, koselig og brukbar lastebil som ikke utmerker seg i noe annet enn kanskje drivstofføkonomi. Dette betyr at Maverick kanskje ikke er entusiastens valg, men er et perfekt valg for de som ønsker en lastebil som ikke er for stor og kan gjøre 80% av hva en større lastebil kan gjøre.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter