Vanlige problemer med Hyundai Azera

Vanlige problemer med Hyundai Azera

Hyundai Azera er en av de mest interessante bilene i hele Hyundai-serien. Det er en førsteklasses sedan som ikke kommer med et førsteklasses merke, men det betyr også at det ikke kommer med en førsteklasses pris. Som sådan tilbyr Hyundai Azera mye verdi for pengene dine, da ikke mange biler i denne priskategorien til og med kan komme i nærheten.

Når det gjelder pålitelighet, er Azera ikke så god som de fleste Hyundai-tilbud, men det er å forvente med tanke på at Azera er en mer komplisert bil med mer av alt.   Azera selges også under navnet Grandeur og er nå bare tilgjengelig i Kina, Sør-Korea, Middle East og Amerika.

De vanligste Hyundai Azera-problemene er forbundet med ABS-problemer, gnagere som tygger bort på Hyundais rare soyaledninger, problemer med infotainmentsystemet, en eksploderende panorama takluke og ulike trim- og utstyrsproblemer.  Noen av disse kan bli ganske alvorlige ganske raskt, mens andre for det meste er små niggles.

Alt i alt er Azera / Grandeur en veldig interessant bil fordi den lover å konkurrere med mye dyrere biler.  Det er en bil som ser bra ut inne og ute, og en som sikkert kommer til å tilfredsstille en gjennomsnittlig Hyundai-sjåfør.

Hyundai Azera – ABS problemer

Hyundai Azera, og mange andre Hyundai-modeller, lider av to alvorlige ABS-relaterte problemer der sel av lav kvalitet kan forårsake alle slags lekkasjer og til slutt føre til en katastrofal brann.  Disse brannene er forårsaket av kortslutninger og væskeforurensning og korrosjon. Det første problemet er forårsaket av væske som lekker inn i ABS-systemet og forårsaker brann.

  Vanlige 4.6 Ford motorproblemer

Det andre problemet er forårsaket av bremsevæske som lekker fra innsiden av ABS-systemet. Begge disse kan ende katastrofalt, med en bil som brister i flammer.  Som sådan, sørg for å alltid sjekke disse systemene på alle Hyundai nyere biler, og spesielt Azera / Grandeur som disse synes å være de med disse problemene mest.

Hyundai Azera – Gnagere tygger bort på ledninger laget av såy

Ja, du leste det riktig. Hyundai brukte faktisk soyalagde materialer for å isolere en haug med ledninger på mange Hyundai-modeller, inkludert Azera.  Problemet her er at Hyundai brukte dette materialet til å dekke en haug med ledninger rundt bilen, noe som betyr at mange potensielle problemer kan komme fra dette.  Hvis gnagere begynner å chippe bort på degr car, kan du snart  se på noen tusen dollarsedler.

Eiere har rapportert at gnagere spesielt liker å tygge hetteisolasjon, batteriledninger, filterenheter for motoren, batteri shims og mange andre omkringliggende ledninger. Dette førte til og med til et stort gruppesøksmål mot Hyundai, spesielt fordi disse ledningene senere erstattes med de samme soyalagde ledningene.

Hyundai Azera – Infotainment system problemer

Hyundai Azera kommer med en Hyundai «avansert» Blue Link infotainment system som tilbyr en rekke funksjoner som en del av ulike abonnementsavtaler.  Eiere har rapportert at hele infotainmentsystemet er kjent for å stenge ned hvis du ikke betaler Hyundai en bestemt avgift. Dette er ikke så ille som det faktum at systemet er kjent for å fortsette å gjøre dette selv etter at du har betalt gebyret.

  Hyundai Nexus Pålitelighet

I hovedsak må du betale $ 500 hvis du vil abonnere på Blue Link-systemet på nytt, da ny abonnement krever til og med noen maskinvareerstatningsdeler. Dette førte også til et ganske stort gruppesøksmål mot Hyundai som fortsatt ikke er ferdig.

Hyundai Azera – Eksploderende panoramisk takluke

Soltak er utrolig populære i disse dager på alle biler, ikke bare luksusbiler. Hyundai tilbyr en stor panoramisk takluke med Azera, men det virker som om pannetaket noen ganger kan eksplodere uten forutgående advarsler.  Dette er ikke så uvanlig som man kanskje tror som eksploderende takluker kan sees over hele bilindustrien.

Hyundai anerkjente selvfølgelig ikke dette som et problem i begynnelsen, men nok en gang belønnet et stort gruppesøksmål kompensasjon for eierne, noesom faktisk skjer.  Alt i alt kan dette være både farlig og ekstremt ubehagelig.

Hyundai Azera – Utstyrsproblemer

Hyundai Azera lider også av alle slags utstyrsrelaterte problemer, spesielt på eldre modeller.  Dashbordtrimmen er kjent for å sprekke, høyttalerne kan mislykkes, setet nekter å holde seg på plass, og noen innvendige brytere og knotter er kjent for å forverres veldig raskt.  Alt i alt er de fleste av disse niggles, men dette er ikke noe som passer til en «luksuriøs» bil.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Hyundai Azera?

Vel, hvis du bor i USA, er du ute av flaks da Hyundai sluttet å selge Azera i USA i 2017. Dette betyr at du kan finne brukte eksempler til en relativt rimelig pris fordi 2017 Azera nå er en 5 år gammel bil. Dette betyr at avskrivningskurven sannsynligvis vil myke opp litt nå, og bilen kan fås til en virkelig oppnåelig pris.

  Vanlige problemer med BMW 316i

Imidlertid, hvis du er vant til å kjøre ekte luksusbiler, vil du sannsynligvis ikke like Azera, da det ikke er en ekte luksusbil.  Vær det som mulig, det er fortsatt en bil som kan tilfredsstille de fleste kunder, da den tilbyr mye plass, mange funksjoner og mye annet.

Hvorfor sluttet Hyundai å selge Azera i USA?

Forbrukerne er egentligikke interessert i å kjøpe sedaner i full størrelse lenger, og det er grunnen til at et merke som egentlig ikke er kjent for å lage dem (Hyundai) bestemte seg for å avvikle dem.  Dessuten  har Azera vært på en kontinuerlig nedadgående spiral når det gjelder salg hvert år på rad.

Til slutt overlapper Azera med mange andre Hyundai-modeller som Sonata eller G80 Genesis.

Hvilke biler konkurrerer med Hyundai Azera?

De interne rivalene til Azera er Hyundai Sonata og G80 Genesis som er litt dyrere og luksuriøse. Andre konkurrenter inkluderer Ford Taurus, Chrysler 300, Toyota Avalon og Buick LaCrosse. Alle disse blir nå trumfet av SUVer og crossovers, noe som betyr at de fleste bilprodusenter vil choose å lage SUVer og crossovers over disse sedans.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter