Vanlige problemer med Audi S8

Audi S8 problemer & feil

Den Audi S8 er den raskeste og kraftigste versjonen av den største og mest komfortable Audi sedan penger kan kjøpe. Dette betyr at Audi S8 er en ekte flaggskip bil som lover overlegenhet når det gjelder luksus, komfort, teknologi og ytelse. S8 er imidlertid diskret og stilig, noe som betyr at den ikke roper ytelsesbil.

Biler så komplekse som S8 er et mareritt å eie hvis du ikke opprettholder dem godt nok, noe som betyr at mangel på vedlikehold har en tendens til å legge seg opp gjennom årene. Biler som disse kjøpes vanligvis av folk som bruker mye tid på veien, og de som egentlig ikke er opptatt av å bytte ut bilene sine hvert år eller to.

Så S8 er en pålitelig bil, men bare hvis du holder deg oppdatert på alle vedlikeholdsbehovene til enhver tid. Hvis du ikke opprettholder S8 tilstrekkelig, vil det mislykkes. De vanligste Audi S8-problemene er relatert til bilens fjæringssystem, motoren, overføringen, elektronikken og noe av utstyret.

De fleste av disse kan tas vare på med forebyggende vedlikehold, noe som faktisk er en god ting. Alt i alt, hvis du vil ha en Audi S8, sørg for å bare få bare som har blitt holdt i god stand, ellers er det ingen mening å få en fordi det kommer til å skade bankkontoen din.

Audi S8 – Suspensjon system problemer

Den Audi S8 kommer med en avansert suspensjon system kalt prediktiv aktiv luftfjæring som er utformet for å overvåke veien foran deg og justere suspensjonen for å takle eventuelle uregelmessigheter som de kommer. Imidlertid vil et systemkompleks som dette bli et mareritt å fikse på et tidspunkt, men foreløpig ser det ut til å holde opp.

  Er Audi RS5 en god bil?

Eldre Audi S8-modeller er dessverre mye mer problematiske ettersom suspensjonsforingene er kjent for å slites ut, og det samme kan multikoblingene som forårsaker ujevn dekkslitasje. Imidlertid er disse problemene nesten alltid knyttet direkte til mangel på vedlikehold, noe som betyr at du alltid bør være oppmerksom på bilens fjæringssystem, da de som finnes i Audi S8-modeller er dyre.

Audi S8 – Motor problemer

Den nyeste Audi S8 kommer med en stor og kraftig V8-motor som ser ut til å være anstendig pålitelig, bortsett fra økte nivåer av brent olje og potensielle oljelekkasjer. Imidlertid kommer de virkelige problemene opp med eldre Audi S8-modeller som V10-motoren, som er et kjent mareritt å fortsette å operere etter en stund.

Eldre V8-enheter er kjent for å lide av karbonavsetningsoppbygginger på inntaksmanifolden som må rengjøres. Hvis du ikke klarer å rengjøre dem, vil de forårsake problemer for motoren din, og det er ikke den typen motorproblemer noen vil oppleve.

Audi S8 – Overføring problemer

Den Audi S8 får en 8-speed dreiemoment omformer girkasse som passer karakteren til S8 pent. Jada, Tiptronic er kanskje ikke så rask og responsiv som S-Tronic DSG, men det er mye jevnere og mer behagelig. Tiptronic-boksen lider imidlertid av oljelekkasjer fra transmisjonsakseltetningene som kan skade overføringen hvis den ikke tas vare på.

  Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman T

Dreiemomentomformeren kan også mislykkes, spesielt på forrige generasjons S8-modeller som har en tendens til å be om et kontrollmotorlys.  Andre overføringsproblemer inkluderer de vanlige problemene vi står overfor med enkeltkoblingsenheter, og det er en relativt langsom responstid for en ytelsesbil som Audi S8.

Audi S8 – Elektriske problemer

Den Audi S8 lider også av ulike elektriske problemer, men heldigvis ingen av dem er direkte koblet til motoren. De alvorligste elektriske problemene er forbundet med batteriet som kan korrodere tidlig eller til og med bli utladet for tidlig. Andre mindre alvorlige problemer inkluderer problemer med MMI-systemet, ryggekameraet og mange andre innvendige brytere.

Start-stop-systemet er et kjent grep med mange moderne Audi-modeller, og det virker som om S8 ikke er annerledes. S8 kommer med et bredt utvalg av avanserte førerassistansesystemer som automatisk nødbremsing som kan være litt for påtrengende. Den samme historien gjelder også for kjørefeltet.

Audi S8 – Utstyr problemer

Ifølge mange online kilder har Audi S8 en tendens til å lide av vanninntrengning som vanligvis skjer på grunn av tilstoppede avløp. Hvis du rengjør disse avløpene, spesielt de rundt takluken, vil du sannsynligvis ikke oppleve disse problemene. Alt i alt er S8 en ganske pålitelig bil, og Audi har sørget for at de fleste mekaniske komponenter er pålitelige og langvarige.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi S8 urteh det?

Hvis du er ute etter en rask, slank og diskret performance sedan i full størrelse, er S8 et godt valg. Det undergraver S63 AMG og spesielt M760 LI som betyr at det er en mer logisk priset topp-of-the-line ytelse sedan.

  Er Audi bedre enn Jaguar?

Legitimasjonen til S8 har blitt bevist gang på gang, da det rett og slett ikke er for mange motorveikryssere som er like dyktige som S8 er, spesielt når det gjelder prisen. S8 er en flott bil, og hvis du har midler til å kjøpe den, kommer du ikke til å bli skuffet.

Lager Audi Audi RS8?

Range-topping A8-modellen er S8 og det var aldri en bil som heter Audi RS8. Audi kommer sannsynligvis aldri til å tilby RS8, noe som betyr at S8 sannsynligvis vil forbli Audi A8 flaggskip foreseeable fremtid.

Også, gitt det faktum at biler beveger seg mot elektrisk kraft, vil vi sannsynligvis aldri se en kraftigere RS8-versjon av A8.

Er Audi S8 en sportsbil?

Nei, Audi S8 er ikke en sportsbil. Det er klart at S8 er en komfortabel bil designet for de som ønsker litt mer spenning fra en ellers klinisk Audi A8. S8 kjører fortsatt bra, og det ofrer ikke komfort i forestillingens navn, da alle vet at en A8 blir kjøpt for komfort, og ikke ytelse.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter