Vanlige Ford 10-trinns overføringsproblemer

Ford F150 er den bestselgende bilen i USA i flere tiår fordi den er sterk, pålitelig og ganske godt utstyrt. Ford vet at F150 er den desidert viktigste bilmodellen de noen gang har gjort, noe som betyr at de prøver sitt beste for å gjøre det så bra som det kan være. Siden F150 har mange sterke konkurrenter fra andre vanlige amerikanske merker, må F150 ganske enkelt være den beste.

10-trinns Ford-overføringen er valget for F150 av en rekke årsaker. Den ble designet i forbindelse med General Motors, noe som betydde at overføringen kommer til å bli brukt i en rekke forskjellige biler. En 10-trinns konfigurasjon betydde at overføringen kommer til å prioritere effektivitet, strøm og pålitelighet.

Imidlertid er ingen overføring perfekt, og vi skal diskutere de vanligste Ford 10-trinns overføringsproblemene i denne artikkelen. De vanligste Problemene med Ford 10-hastigheten er forbundet med girkassevarmeren, TCC regulatorventilen, uberegnelige skift, girposisjonsindikator lyser ikke, og pumpedriftsgirfeilen.

Alt i alt er Ford 10-hastigheten en veldig god overføring, og den skal kunne vare lenge uten å trenge store overhalinger. Sørg for å ta godt vare på det, og 10-hastigheten din vil sannsynligvis vare så lenge selve bilen.

Ford 10-trinns overføring – Overføring varmere problemer

2018 og nyere modeller har transmisjon varmere montert på transmisjonen, og dette designet er kjent for å være problematisk på grunn av kjølevæskelekkasjer. Problemet oppstår vanligvis når bilen sitter ubrukt en stund, spesielt etter at den har vært på en lang kjøretur.  Alle 10-trinns overføringsenheter har en varmere, men bare 2018 og på modeller har den montert på selve overføringen.

  Vanlige problemer med Ford Escape

Som sådan, hvis du vil finne girkassevarmeren, må du sørge for å gå gjennom brukerhåndboken. Varmeren i seg selv bør ikke være et problem i seg selv, men sørg for å alltid sjekke overføringsvarmeren når du bytter  transmisjonsolje. Hvis du støter på lekkasjer, ta bilen til en forhandler.

Ford 10-trinns overføring – TTC Regulator ventil problemer

Ifølge mange online kilder, Ford 10-speed 10R80 automatgir som finnes på F150, ekspedisjonen, Lincoln Navigator, og Mustang noen ganger lider av uberegnelig TTC-operasjon.  Disse er vanligvis forårsaket på grunn av en klebrig TTC regulatorventil  som enten kan repareres eller byttes ut.

Utskifting av ventilhus bør koste deg rundt $ 400 til $ 900.  Hvis du støter på rusk i transmisjonsvæsken  , eller hvis væsken er misfarget, bør du også bytte ut dreiemomentomformeren og skylle hele system og fylle den på nytt.

Ford 10-trinns overføring – Uberegnelige skift

Når disse 10-trinns boksene når høye miles, har de noen ganger en tendens til å skifte litt mer uberegnelig, noe som også inkluderer dårlig skiftkvalitet, glidning og mange andre relaterte overføringsproblemer.  Noen av disse problemene ledsages av en kode, mens andre ikke er det.  Heldigvis kan de fleste av disse problemene løses ved å omprogrammere systemet.

Hvis du ikke klarer å løse problemet med programvareopprør, må du sannsynligvis bytte ut ventilhusenheten. Stikkende ventiler og spoler blir sakte mer og mer vanlige med Ford 10-speed-boksen.

Ford 10-trinns girkasse – Problemer med girposisjonsindikatorlys

Ifølge mange eiere der ute, lider 10-hastigheten også noen ganger  av girposisjonsindikatorlampen som ikke lyser.  Når du engasjerer et gir, skal det være synlig på indikatorlampen. Imidlertid mislykkes systemet noen ganger eller har en tendens til å slå seg av tilfeldig. Noen sa til og med at når belysningen gikk av, kom den aldri tilbake på.

  Vanlige problemer med Mercedes ML 270

Det verste med dette problemet er at det egentlig ikke er en spesifikk løsning for det. Det er sannsynligvis et problem med bilens elektronikk da noen eiere klarte å løse problemet ved å sette vinduene opp og ned eller starte bilens utvendige lys på nytt.

Feil i Ford 10-trinns girgirpumpe

Mange Ford dieselbileiere rapporterte problemer med pumpedriftsutstyret som avgir sutrende lyder mens bilen kjører. Ford sier at dette er helt normalt og at du ikke bør bekymre deg for det. Noen har imidlertid sagt at dette problemet kan føre til en fullstendig pumpedriftsgirfeil.

Som sådan er det en god ide å sjekke sumpen for mulig smuss og rusk, da det er sannsynlig at sign pumpedrivutstyret ditt kommer til å mislykkes til slutt.

Delen Vanlige spørsmål

Var det noen tilbakekallinger på Ford 10-trinns automatgir?

Det var / er noen Få Ford 10-speed overføring tilbakekallinger og den verste er forbundet med noen få modeller ikke å kunne bo i parken. Dette kan være et massivt problem fordi bilen kan rulle av oppkjørselen din eller annen skråning som til og med kan ende opp tragisk.

Ford utstedte en tilbakekalling på grunn av dette, og de klarte å fikse alle defekte enheter tilbake i 2018.  Ther var også en tilbakekalling for et problem som fikk overføringen til å lunge fremover uten en åpenbar grunn.

  BMW Steptronic overføring problemer

Er Ford 10-trinns automatgir bra?

Ja, Ford 10-speed automatic transmission er en veldig god girkasse som er mer enn i stand til å gjøre susen i de fleste situasjoner. Jada, det er kanskje ikke det beste på visse aspekter av kjøring og vedlikehold, men det gjør opp for det på andre viktige områder.

Tross alt bestemte Ford seg for å plassere denne overføringen i sin bestselgende bil, noe som betyr at de absolutt anser 10-hastigheten for å være en god overføring.

Er en 10-trinns overføring for mye?

De fleste bilprodusenter lager automatiske transmisions med omtrent 6-8 gir, mens Ford og noen få andre bilprodusenter tilbyr girkasser med opptil 10 gir. En 10-girs girkasse er fornuftig hvis du vil gjøre bilen så effektiv som mulig, og hvis du kalibrerer måten overføringen samhandler med motoren på.

På denne måten kan overføringendin værei sitt optimale kraftbånd, noe som betyr at du alltid skal ha all den kraften du trenger under foten.

 

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter