Vanlige problemer med Kia Telluride

Kia Telluride

Å kjøpe en ny bil kan være en skremmende oppgave siden det er mange ting å vurdere. Noen biler som Kia Telluride skiller seg imidlertid ut fra konkurrentene på grunn av de eksepsjonelle funksjonene den kommer med. Men som alle biler, Telluride har også noen problemer som eiere bør være klar til å håndtere.

Så, hva er de vanligste problemene med Kia Telluride? Vanlige problemer med Kia Telluride er at LCD-skjermen blir tom, frontlysproblemer, elektriske problemer, overføringsproblemer, frontruteproblemer, overdreven vibrasjon, vindstøy og lydproblemer og kaldstart av motoren.

Hva er de vanligste problemene med Kia Telluride?

Problemer med frontlys

Mange Kia Telluride-brukere har klaget på at fjernlysene ikke tennes. Dette problemet var utbredt på Kia Telluride-modellene fra 2020. Likevel var frontlysproblemer varierte ettersom noen brukere klaget over at frontlysene deres var for lyse, mens andre uttalte at frontlysene deres fungerte periodisk.

De fleste klagene dreide seg imidlertid om minimal perifer belysning fra frontlysene og lys som er så svake. Dette førte til at sjåførene hadde vanskelig for å se veikanten i svinger eller på dårlig opplyste veier. Et defekt frontlys system kan også svekke hvordan Telluride er Advance Driver Assistance Systems, for eksempel filskiftevarsling arbeid.

Dessverre har Kia ikke utstedt en tilbakekalling ennå, noe som betyr at du må reparere frontlysene på egen hånd. For å løse dette problemet, kan du få mekanikeren til å inspisere frontlyspærene og fjernlysskjermene.

LCD-skjermen blir tom

Dette er et annet vanlig problem som forstyrrer mange Kia Telluride-brukere. Flere brukere har klaget over at LCD-skjermen går tom. Ting som informasjon om bilens status, for eksempel bensinnivå, hastighet og andre standardindikatorer kan ikke sees på den mørke skjermen.

  Skoda Superb 2.0 tdi problemer

I motsetning til det forrige problemet aksepterte Kia denne feilen og uttalte at en tom LCD-skjerm kan mangle informasjon, for eksempel girvalgindikatoren, det digitale speedometeret og kilometertelleren, noe som kan øke faren for krasj. Kia tilbakekalte alle de berørte bilene 28. juli 2021.

Problem med frontruten

Et annet vanlig problem med Kia Telluride er en skjør frontrute. Mange Kia Telluride-brukere klaget over at frontruten lett ble skadet og sprekkene var mye større etter at en liten gjenstand traff den. Imidlertid har Kia ennå ikke tilbakekalt berørte biler, men utskifting av frontruten vil løse problemet.

Overdreven vibrasjon

Noen Kia Telluride-brukere rapporterte at de opplevde overdreven vibrasjon mens de kjørte bilene sine fra 55 mph til 70 mph. Dessuten kjennes vibrasjonen vanligvis i rattet, gasspedalen og setet fra drivlinjen fra motorveihastigheter mellom 60 mph og 80 mph. I tillegg kan en brummende lyd høres fra interiøret i samme hastighet.

Problem med girkassen

Det er normalt at girkassen glir mellom girskift når bilen treffer over 150 000 miles. Tvert imot antyder NHTSA-klager at Kia Tellurides girkasse glir ut av stasjonen og inn i nøytral på egen hånd.

En annen overføring problem som ble rapportert av noen brukere er at overføringen har en tendens til å overthink og forsinke engasjementer av visse tannhjul, og dermed forårsaker unødvendig revving av motoren og urimelig downshifts. Kia har imidlertid ikke utstedt en tilbakekalling ennå.

Kaldstart motor skriking

Kia er fri for de fleste motorproblemer. Likevel har noen brukere rapportert å ha en høy pipende lyd under kulde. Den knirkende lyden ser ut til å komme fra innsiden av motoren, og det er ikke en remskive eller rem som glir. Siden Kia ikke har utstedt en tilbakekalling, vil du få mekanikeren din til å fikse problemet.

  Vanlige problemer med BMW e39

Vindstøy og lydproblemer

Vindstøy er et mindre problem, men det er også viktig å merke seg det. Flere brukere har klaget over at vindstøyen øker når de øker hastigheten. De fleste av dem sier at kjøretøyets interiør høres ut som om det er mye luft i det. Dette problemet utgjør imidlertid ingen risiko, men er bare en liten distraksjon.

Elektriske problemer

Et av de vanligste elektriske problemene i Kia Telluride 2022 er instrumentklyngeproblemet. Ikke desto mindre har Telluride også andre elektriske problemer, for eksempel sidevinduer, dørlåser og et blindsonevarslingssystem. For eksempel, noen brukere klaget over at blind spot kollisjon advarsel slutter å fungere i regn.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er Kia Telluride pålitelig?

Ja, Kia Telluride er veldig pålitelig. Ifølge mange pålitelighetsbyråer er det bare noen få mellomstore SUV-er fra Toyota, Lexus og Honda som er mer pålitelige. For eksempel ga J.D. Power Kia Telluride en pålitelighetsscore på 85 av 100, noe som er flott. Dessuten er Kia Telluride reservedeler langt billigere enn de fleste av konkurrentene.

Er det dyrt å vedlikeholde Kia Telluride?

Det anslås at Kia Telluride vil koste rundt $ 8,069 for vedlikehold og reparasjon i løpet av de første 10 årene. Dette er lavere enn bransjens gjennomsnitt på rundt $ 1,064 XNUMX dollar. Derfor er vedlikehold av Kia Telluride langt billigere enn de fleste av konkurrentene.

Hvor lenge varer Kia Telluride?

Kia Telluride har bare vært på markedet i bare 4 år. Derfor er det ganske utfordrende å vite hvor lenge bilen vil vare. Imidlertid, hvis vi går etter andre Kia-SUV-er, bør denne bilen vare i mer enn 15 år hvis den vedlikeholdes ordentlig. Dessuten er den utstyrt med den pålitelige Lambda II-motoren, som er kjent for å vare i mer enn 250 000 miles.

  Vanlige problemer med Suzuki Alto

Hva er det vanligste problemet med Kia Telluride?

Det vanligste problemet med Kia Telluride er fjernlysproblemet. Selv om dette problemet ikke er veldig alvorlig, er det veldig frustrerende for en slik førsteklasses SUV. Kia har ennå ikke løst dette problemet. Problemet forårsaker dårlig belysning av frontlysene på veien om natten. Som et resultat kan det føre til en ulykke.

Hvorfor er Kia Telluride så populær?

Kia Telluride er så populær på grunn av de fascinerende funksjonene den tilbyr brukerne. Noen av de fascinerende funksjonene som gjør den så populær er dens utmerkede design, romslige kabin, komfortable interiør, høyteknologiske funksjoner og førsteklasses sikkerhetsfunksjoner. Bortsett fra disse utmerkede funksjonene, selges den til en overkommelig pris.

Konklusjon

Kia Telluride kan være en ny SUV på markedet, men den har allerede vunnet mange hjerter. Før du investerer i Kia Telluride, må du imidlertid sørge for å kjenne til noen av problemene du kan møte underveis. Nå som du vet noen av problemene du vil møte underveis, er det viktig å vedlikeholde og reparere bilen din for lang levetid.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter