Vanlige problemer med Peugeot 207

Peugeot 207

Peugeot 207 kom ut i 2006 for å erstatte den eldre 206-modellen. 207 har blitt beholdt til 2014 da den ble etterfulgt av Peugeot 208. I løpet av denne tiden klarte Peugeot å selge massevis av disse, spesielt i Europa. Peugeot 207 er en kompakt kombi som hovedsakelig er designet for bruk i indre by, men stor nok til å brukes til lengre reiser.

I denne artikkelen skal vi nevne vanlige problemer med Peugeot 207 og fortelle you hva du skal se etter hvis du er i markedet for en brukt. Siden 207 ikke er spesielt dyrt eller gammelt, kan vi se disse handelene de neste tiårene. Vi bør også nevne at Peugeot 207 er en av de mer populære første bilene i Europa, da den er billig å kjøpe, billig å kjøre og ganske populær og enkel å selge.

De vanligste problemene inkluderer knirkende og slipelyder som kommer fra fjæringsområdet.  Girkassen kan bli hard og tung å betjene, mens katalysatoren også kan bli problematisk.  Setene er også problematiske og har blitt inkludert  i to store tilbakekallinger i løpet av levetiden til 207.

Til slutt skal vi nevne visse utstyrsproblemer som vanninntrengning eller problemer med frontruten.  Alt i alt, hvis du tar vare på 207, bør du kunne bruke den til en anstendig stund.

Knirkende og slipende lyder

Den første gruppen av problemer inkluderer knirkende og slipelyder. Slipelyder er vanligvis forårsaket av  å stikke bremseklosser, spesielt hvis bilen ble stående å sitte en stund.  Knirkende lyder er vanligvis forårsaket av problemer med de fremre støtdemperne  som trenger riktig smøring som skal løse problemet.

  BMW X5 E70 overføring problemer

En annen grunn til at 207 har en tendens til å knirke, skyldes en feil støtstopp som må byttes ut for å løse problemet. Alt i alt, hvis du hører noen rare lyder som kommer fra fjærings- og bremseområdet, må du inspisere dem umiddelbart, da noen kan være forårsaket av korrosjon som er et alvorlig problem og forårsake ulike strukturelle problemer nedover linjen som er både vanskelige og dyre å fikse.

Problemer med girkassen

Peugeot 207 leveres med en slitesterk manuell girkasse som lett kommer til å vare livet til bilen.  Imidlertid trenger det rettidig og riktig vedlikehold, ellers vil  det mislykkes mye raskere enn det. Det vanligste problemet med manuell girkasse i 207 er relatert til loose skiftkabler som vil gjøre girkassen vanskelig å bruke.

Hvis dette ikke håndteres snart  nok, kan det føre til mer alvorlige overføringsproblemer som snart vil forårsake clutchproblemer og potensielt må byttes ut clutchen eller hele girkassen.  Siden mange av disse nå er gamle og ikke vedlikeholdes etter hensikten, har denne problemstillingen blitt mer alvorlig enn før.

Katalytisk omformer problemer

Hvis du kommer over en Peugeot 207 med kontrollampen på, må du være oppmerksom på katalysatoren som vanligvis er grunnen til at disse finner sted. Det vanligste katalysatorrelaterte problemet er knyttet til P0420-feilkoden som skisserer at kattene dine ikke fungerer fullt ut.

Dette er ikke det billigste problemet du kan støte på fordi å fikse disse vanligviskrever at du erstatter katalysatoren med en ny.

  Er Peugeot Rifter en god bil?

Problemer med setene

Setene på Peugeot 207 har vært årsaken til to store tilbakekallinger. Den første er relatert til at setene ikke er riktig oppvarmet og dermed ikke klarer å slå seg av eller engasjere seg. Tilbakekallingen fant sted i 2009, og det sa også at det  kan føre til at batteriet tapper seg ut mens det forårsaker mye ubehag for sjåføren, spesielt om sommeren.

Den andre tilbakekallingen er knyttet tilfeilfestede sikkerhetsbelter (2006) som ikke kan holde deg fast i tilfelle en krasj.

Problemer med utstyret

Til slutt skal vi nevne spesielle problemer med bilens utstyr som vann som kommer inn i benplassen foran og forårsaker elektriske problemer og store fall i bilens videresalgsverdi.  Disse er forårsaket av blokkerte vannutløpsrør knyttet til aircon.  Det gode er at nye deler  ikke er nødvendige, da disse kan rengjøres og installeres på nytt.

Andre problemer inkluderer at hanskerommet svikter  og må byttes ut vindusspylerproblemer, og problemer med frontruten som var kjent for å være løs, spesielt på eldre 3-dørs modeller.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Peugeot 207?

Hvis du vil ha en liten, brukt og ganske rimelig supermini hatchback, er Peugeot 207 et veldig godt kjøp. 207 er ikke for gammel til å ikke få det viktigste  som  de fleste av oss er vant til  med nyere biler, men er heller ikke for ny for å kunne bruke vanskelige haptiske tilbakemeldinger / berøringskontroller mange Peugeot-modeller er vant til i disse dager.

På den annen side er 207 ikke et luksusbil på noen måte, og det tilbyr ikke så mye plass som kan være en dealbreaker for høyere sjåfører.

  Problemer med automatisk girkasse i Citroën C3

Hvor lenge  kommer Peugeot 207 til å vare?

Siden Peugeot 207 er mer enn 8 år gammel nå, er det helt naturlig å lure på hvor lenge den faktisk kan vare. Det gode er at 207 har vist seg å være ganske pålitelig, men den dårlige nyheten er at påliteligheten er ekstremt avhengig av hvor godt bilen har blitt vedlikeholdt i løpet av levetiden.

Som sådan, hvis du kommer over en godt vedlikeholdt modell, kan du forvente at den varer så mye som 150,000 XNUMX kilometer.

Er Peugeot 207 for liten for høye sjåfører?

Peugeot 207 er faktisk litt for liten for høyere sjåfører og er ikke det beste valget for de som ofte har en tendens til å transportere flere passasjerer. Siden mange av disse har blitt solgt i  en 3-dørs konfigurasjon, er det heller ikke sannsynlig  at du vil nyte det faktum at det ikke er for praktisk for familiebruk.

Men hvis du ikke er stor og har en tendens til å kjøre bilen selv, bør en Peugeot 207 være mer enn nok for de fleste.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter